< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
xfx7900xt+7800x3d Benchmark Warzone2 (2. sayfa)
-
-
Hocam sitesinde o driver yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altta previous drivers (önceki sürücüler) linkine tıklarsan çıkar.
Tmm tşk ederim
Beni Ademyoutube-CPU: AMD 7800x3D -VGA: XFX 7900XT 20GB -RAM: 2x16GB GSKILL FLARE X5 6000mhz CL36 @ 6400 CL32 -MB: MSI B650M MAG MORTAR *IN GAME GRAPHIC DETAILS: LOW *CPU settings optimized from bios with curve optimizer all cores -31, preferred ones -27. Stable. 0:00 Ashika 1440p 07:49 Al mazrah 1440p 13:48 Ashika 1080p 19:08 Al mazrah 1080phttps://www.youtube.com/watch?v=Eq7MY97fDwI&t=9s
Yeni Detaylı test ekledim. Al mazrah ve Ashika 1440p ve 1080p Obs olmadan.
-
Hocam merhaba bende bir bilgi vereyim bu konuda belki işinize yarar.
Belgeler\Call of Duty\players klasörü altında bulunan 'options.3.cod22' dosyasını notepad ile açın.
En alta inip RendererWorkerCount değerini 7 yerine 9 yapın.
// Thread count for handling the job queue
RendererWorkerCount:0.0 = "7" // -1 to 16
7800X3D özelinde konuşuyorum; sadece 7 ve 9 değerin de en iyi sonucu alırsınız hatta değeri 16 yapsanız çok daha kötü sonuç alıyorsunuz.
Burdaki amaç işlemci çekirdeğini oyuna daha iyi optimize edip verim almasını sağlamak ama sadece 7 ve 9 da en iyi sonucu alıyorsunuz ki 7 zaten default gelen bir değer.
9'a geçerseniz de ortalama fps'de biraz artış olur ama asıl farkı %1 low'da ki artışta görürsünüz.
Değeri 9 yaparsanız da işlemci sıcaklığınız ortalama 5 derece artar onuda belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 2 Ekim 2023; 1:11:42 >
-
Eyvallah hocam deneyelim.
Rica ederim hocam COD MW2'de oyunun Warzone ile multiplayer tarafında gpu kullanımın da fark var.
Multiplayer tarafı sabit %99'dan şaşmaz iken warzone tarafı dalgalanıyor.
Sıkıntı Warzone tarafında ve 1 yıldır birçok kişi dile getirse de tam çözülmüş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 2 Ekim 2023; 1:19:33 > -
Harka olmuşş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesler iyi fakat 1440p ve 1080p de ultra değil grafikler, low seçmişsiniz. Ultra olması lazımdı.. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam test için teşekkürler.
low ayarlarda bile olsa 7600+7900xt ile arasında gerçekten çok fark var. yanlış hatırlamıyosam low ayarlarda 150-160 alıyordum al mazrah haritasında.
bu oyun bana kafayı çizdirecek sonunda
-
Hocam onu da yaparız ayıp ettin. Ancak ekseriyetle oyuncular, yayıncılar maks fps için low ayarlarda oynuyor ondan böyle çektim.
7900xtx + 7800x3d ile 1080p de 130-190 fps arası alıyorum full ayarlarda. bir terslik var ama çözemedim millet 300 fps üstü alıyor. format atıp tekrar bakacağım
-
Hiç normal değil. Bikaç mesaj üstte benim sistemin test videosu var. Ordan bakabilirsin.
Termal değerleri kontrol et. Oc yaptıysan defaulta alıp dene.
oc yok sadece expo açık. aida64 stres testi yaptım 6Dk sistemde bir problem çıkmadı işlemci 89 derecelere falan geldi buda normal galiba. bilmiyorum tam kurulumu yapayım oyun testlerini paylaşırım burdan
-
Hocam arada loadinglerde islemci aniden 89 oluyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok deneme fırsatım olmadı eski pc deki bulunan ssd yi takmıştım yeni pc ye temiz kurulum değildi yani. Şimdi temiz kurulum yaptım oyunları indiriyorum sonuçları yazacağım.
Tamamdir ya dota oynuyorum isi yukselmiyor sadece knight online sifre ekrani ve warzone loading screen bi turlu cozemedim kafayi yiyecegim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben termal macunu değişicem galiba artic liquid freezer 2 360 ın içinden çıkanı kullanmıştım. Bir kaç forum gezdim adamlar yarım saat stress testinde 69 derece falan alıyolar anlamadım gariplik var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X