xfx8800gts 512mb ekran kartıma overclock yaparak performans artışı yapmak istiyorum forumda bunun hakkında bir şey göremedim yardımcı olurmusunuz. oluyorsa nasıl yapıcam anakartımın ds3 gigabyte ekran kartı cd sinde overclock yok web sitesine bağlıyor
Riva tuneriwww.guru3d.com dan indir sonrada googla riva tuner kuullanım reberi yaz
quote:
Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum
Riva tuneriwww.guru3d.com dan indir sonrada googla riva tuner kuullanım reberi yaz
teşekkürler deniyecem
8800gts 512 mb ekran kartıma rivatuner 2,11 ile overclock yaptığımda fark olarak 4 fps artıyor sıcaklık farkı 6 derece artıyor.
bu fps ler warhead oyunundan alınmıştır (1680 1050 çözünürlükte en yüksek sevyede anti kapalıyken)
overclocksuz en cok 26 en az 17 ortalama 21 sıcaklık 56 derece
overlock yapınca(%20) en çok 33 en az 18 (bir ara 14 de düştü) ortalama 25 sıcaklık 61 derce
ayrıca ramları da biraz yükselttim 1050 ye çıkardım. yanlış bir şey yapıp kartı ziyan etmekten çekiniyorum sizce bu overclock normalmi, 4 fps için değermi önerileriniz, eleştirilerinizi söylerseniz sevinirim
fps değerleri baya bir miktar artmıs bu değerler Crysis gibi bir oyun için super ...