Şimdi Ara

Xg2401 monitör gtx 1070 ile nasıl sonuç verir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör olarak viewsonic xg2401 model çok uygun fiyatlı ve su anda Türkiye de amazon fiyatıyla aynı fiyata satılıyor.yurtdışından gtx 1070 veya rx480 alabilirim. Gtx 1070 ile xg2401 kullandığımda freesync özelliğini kullanamayacağım.ama rx480 de gtx 1070 karşısında çok zayıf kalıyor.tecrübesi olan arkadaşlar nvidia kart ile freesync monitör kullandıklarında nasıl sonuç aldıklarını anlatabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hellhot kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş ben GTX970 ile XG2401 kullandım , FreeSync kullanamıyorum evet ama monitörün performansı gayet doyurucu , RX480 mi GTX1070 mi dersen bence RX480 , sebebi basit , 1070 gerçekten iyi ama zaten monitör max. 144 fps gösterebileceği için ekran kartını %70 performansta kullanacaksın anlamına geliyor bu , ama RX480 ile hem ekrandan hem de karttan %100 yararlanabilirsin , FreeSync ile kartın ürettiği FPS ile ekranın göstereceği fps yi meşitleyerek tüm yırtılma kırılma etkilerinden muaf şekilde kullanabilirsin , daha ekonomik olduğunu söylememe gerek yok sanırım
  • Çok sık yenileme yapmayı düşünmüyorum o nedenle rx 480 2-3 seneye çuvallar gibi geliyor.gtx 970 ile xg2401 de kırılma yırtılma gibi sorunlar rahatsız edici oluyormuydu. mesajın için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.