oo baya varmıs konusalım tabe bizim clana mage lazım 45+ en az clan lvl 50 + cunku ama tanısalım arkadaşlarla :) iyi olur canımız sıkılmaz
şöle güçlü kuvvetli edeleli bi warriror lazım olaz mı :)
olmaz olurmu ama kasması mesele mesala bak bugun saat 7 de savaş var gel beklerim bana pm at LorDRain nick soyle bir dagıtalım np topluyalım az cık :))
işteyim ben be dostum. :) nerde bu savaş, location nedir. ben anca 8 de evde olurum.
bende lvl 20 warior um nick MauChau , inş. provoker olcam , benide alırmısınız klana???
gonul isterki yardım edelim lvl kastıralım ama zor oluyor :) eslanttan cıkıp pianada dolaşmak :P ama yinede birşeyler yapablirim belki beni bulursanız
dostum ben level 46 ice mage'im. Clan'a beni alırmısın oyundaki adım peAce genelde saat 21.00'le gece 4-5'e kadar oynarım. np fazla yok ama idare eder 1500np var :) savaşa katılmadım fazla bi iki kere katıldım 2000 yaptım :) sonra cz'de pis assaian'lar öldürdü :D 1500'e düştü.
işte savaşa girmiş biri alalım senide aramıza peace gerci clan ice mage oldu ama neyse artık harpy felan yaparsınız bir kacda flame ci bulursak :)))
lvl 30 keşiş var +++++ plz
yokmu soyle saglam :) oyuncu Xigenonda oynayanlarlar bir toplanalım bir ara bakalım ne yapabiliyoruz :)
biz sağlamız delii kardiş merak etme sadece eziqiz biraz nickim FalleN_AurA
ya beyler ben sizce magemi oliim yoksa assasin mi
ben mage yi tavsite ederim para kasma yönünde en iyi mage ama lvl 45 i geçene kadar eziq olrsun 45 i geçince millet kral der :D lvl 55 assasin olucana lvl 45 mage ol assasin iyi vuur ama mage nova ile bitiriyo :D hele bide lvl 60 olursan arcmage olursan ooo :D her savas 5 000 np
peki 55levelde elinde dual +6mirage olunca mage'i ne kadar şansı olacaını sen düşün ice yalan assasin cure basarsa yavaşlatamassın zaten nerden geleceğide meçhul bildiimden diyom kendimden :D
quote:
Orjinalden alıntı: BaSHiBoSH
ben mage yi tavsite ederim para kasma yönünde en iyi mage ama lvl 45 i geçene kadar eziq olrsun 45 i geçince millet kral der :D lvl 55 assasin olucana lvl 45 mage ol assasin iyi vuur ama mage nova ile bitiriyo :D hele bide lvl 60 olursan arcmage olursan ooo :D her savas 5 000 np
kardeş archmage neydi ben unuttum tawsiyen için çpk saol peki sence flamemi oliim light mı yoksa glaciermi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme