Şimdi Ara

XGenon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar eger XGenon da oynayıp da Human varsa tanısalım ben full dex 51 lvl Arcy..beklerim nick im LorDRain muhabbet ederiz arada :)

• VALLA BEN XGENON DA OYNUYOM 37 LVL MAGE-FLAME BENİ KASARMISIN??? MSN AŞAĞIDA KONUŞURUZ

MSN:fatal1ty_umut@mynet.com
  • hatta şimdi bile olabilir
  • xigenondayım bende level 36. warrior. emreguzer nickim.
  • oo baya varmıs konusalım tabe bizim clana mage lazım 45+ en az
    clan lvl 50 + cunku
    ama tanısalım arkadaşlarla :) iyi olur canımız sıkılmaz
  • şöle güçlü kuvvetli edeleli bi warriror lazım olaz mı :)
  • olmaz olurmu ama kasması mesele mesala bak bugun saat 7 de savaş var gel beklerim bana pm at
    LorDRain nick
    soyle bir dagıtalım np topluyalım az cık :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Edena 57priest
    18 yıl önce açıldı
    ASAS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işteyim ben be dostum. :) nerde bu savaş, location nedir. ben anca 8 de evde olurum.
  • bende lvl 20 warior um nick MauChau , inş. provoker olcam , benide alırmısınız klana???
  • gonul isterki yardım edelim lvl kastıralım ama zor oluyor :) eslanttan cıkıp pianada dolaşmak :P ama yinede birşeyler yapablirim belki beni bulursanız
  • dostum ben level 46 ice mage'im. Clan'a beni alırmısın oyundaki adım peAce genelde saat 21.00'le gece 4-5'e kadar oynarım.
    np fazla yok ama idare eder 1500np var :) savaşa katılmadım fazla bi iki kere katıldım 2000 yaptım :) sonra cz'de pis assaian'lar öldürdü :D 1500'e düştü.
  • işte savaşa girmiş biri alalım senide aramıza peace gerci clan ice mage oldu ama neyse artık harpy felan yaparsınız bir kacda flame ci bulursak :)))
  • lvl 30 keşiş var
    +++++ plz
  • yokmu soyle saglam :) oyuncu Xigenonda oynayanlarlar bir toplanalım bir ara bakalım ne yapabiliyoruz :)
  • biz sağlamız delii kardiş merak etme
    sadece eziqiz biraz
    nickim FalleN_AurA
  • ya beyler ben sizce magemi oliim yoksa assasin mi
  • ben mage yi tavsite ederim para kasma yönünde en iyi mage ama lvl 45 i geçene kadar eziq olrsun 45 i geçince millet kral der :D lvl 55 assasin olucana lvl 45 mage ol
    assasin iyi vuur ama mage nova ile bitiriyo :D hele bide lvl 60 olursan arcmage olursan ooo :D her savas 5 000 np
  • peki 55levelde elinde dual +6mirage olunca mage'i ne kadar şansı olacaını sen düşün ice yalan assasin cure basarsa yavaşlatamassın zaten nerden geleceğide meçhul bildiimden diyom kendimden :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaSHiBoSH

ben mage yi tavsite ederim para kasma yönünde en iyi mage ama lvl 45 i geçene kadar eziq olrsun 45 i geçince millet kral der :D lvl 55 assasin olucana lvl 45 mage ol
    assasin iyi vuur ama mage nova ile bitiriyo :D hele bide lvl 60 olursan arcmage olursan ooo :D her savas 5 000 np

kardeş archmage neydi ben unuttum tawsiyen için çpk saol peki sence flamemi oliim light mı yoksa glaciermi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.