Şimdi Ara

Xgenon Da Satılık Char IvI 62

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Level : 62
    Np : 76 bin Civarında
    İsim ConsTanTine_Rogue
    İtemler Full Set +7 Dex Bonus 12 Chitin
    İron Bow +8 Dragon Necklade 2 Kekuri Ring Belt Dex 9
    Satmamın Sebebi Arkadaşlarla Yeni Servere Gecicez
    Doğum Tarihi Var.
    Satış Fiyatı 250 YTL
    İstanbul İçi Tercihimdir.
    İstanbul Dışındakiler Lütfen Msn Eklemesin Şimdiden Tşk Ederim.
    Msn Gitmedur@hotmail.com

• şifre değiştirilmioki şimdi kardeş. neye yarar bu durum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: rugbyboy

şifre değiştirilmioki şimdi kardeş. neye yarar bu durum??

Güzel Soru
  • Bu bir sorun değil adamlar hallediyorlar. En çok bir haftaya kadar şifre değiştirme de açılır. Ona kaldıysa 2 gün öncede üyelik açılmıyordu.
  • ya tılsım da satıyor charını gökhan abimde neden satıyorsunuz ben efe eski costantine clanından tılsım eski clanı vardıya ordaki efe.abi satmayın ne olur siz benim oyunda abilerimisiniz.başka arkadaşım yok
  • Yeni server a başlıycaklar, benim gibi
  • ben başlamam nasıl osla yeni server en kısa sürede kapanır bence yada türkler banlanıcaktır özel server yapılırsa ben girmem öle olaylara
  • 1 serverı kapatamazlar kolay kolay öle basit iş deil o
    türkleri nie banlasınlar türkler için açıolar ama 1 çok yabancı o serverda başlıcak
  • olsun ama bence bana gereksiz geldi türk serverı
  • türkiyedençok para kırıyolar haberiniz yok çogu kişi premiumüyelik alıyoo parayı oradan kazanıyolar zaten türkler oyuna çadır kurmuş a.q

• vala x genonun tadı kaçtı arkadaşlar item alamiyorsun adamlar bok gibi paraya satıyor adamın leveli 50 shard +8 lerle geziyo en kral itemler var bendeki +8 iron bow nereden geldi diye soracak olursanız hemen iza edeyim bizim bi arkadaş var oyundan 3 tane +7 iron bow verdi 4 kekuri ring ayrica 2 set Full +7 cihitn verdi iron bowu ben +8 yaptim gerci trina basıp nede olsa elimde 3 tane +7 ib var diye salladım oldu yani ben bir tat alamiyorum artık herkez kral olmuş öle şeymi olur umarim yeni serverde bu takım sorunlar olmaz benim üstümdekilerin bir takımı düpedir diye tahmin ediyorum ok hariç orasi kesin yalan atmanında bir geregi yok kimse kimseye dedesinin hayrina bu itemleri vermez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.