arkadaşlar böyle bir topic açtığım için bana kızmayın çok aradım bulamadım +8 warrior paper elbisesi lazım bana xgenonda: half plate +8 str basılmış ( set ) lazım bana bulamadığım için buraya topic açtım satanlar topic e yazabilir
ne o öyle fun clup kururmuş gibi.editle başlık:XGENONDA +8 WARRİOR PAPER ELBİSESİ SATANLAR FUN CLUP
str basılmayıp dex mi basılcaktı peki napılacaktı bulursa m sölerim aga bn bi arklara sölim satılarmı ?
allahım berkat(ko_katliam) yeter bea nereye baksam hep sen sırf teğmen olabilmrk için heryere ggereksiz gereksiz msjlar gereksiz topicler açıosun sen burayı oyun parkımı zannettin beaa yaa admin şu slğa
Paper warrior ? Saçmalık .. Vazgeç .. Paper set al ama hp bonuslu al . Undying alırken kullanırsın .
allahım berkay(ko_katliam) yeter bea nereye baksam hep sen sırf teğmen olabilmrk için heryere ggereksiz gereksiz msjlar gereksiz topicler açıosun sen burayı oyun parkımı zannettin beaa yaa admin şu slğa
pardon yanlış yazmıştım taa
warriorun en değerli özelliği defansı ardream'da fpli warrioır görmek mucize hepsi chitinli bu da gelmiş warrior paper elbise istio