Şimdi Ara

XGENONDA HUMAN EZİG KRALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Baytosa

OnceLikLe Herkese SeLamLar..
    +8 Shardlarim Silindikten Sonra Gercekten Damagelerim Düstü..Ama Bu Bufferin Dediklerinin Dogru Olduguna İnanmiyorum 80 lvl Lejyonere Criticle 1500 e Yakin Vuruyorsam Sana Herhalde 3000 Vururum. Ben 24 Saat Onlineyim.. İstedigin Zaman Letter At vs ye Hazirim. Bu Arada Kralin Ezik Olmasi Cok mu OnemLi.. Kralin İnsan Olmasi Bence OnemLi.. Benim İcin Cok SagLamsin Lafindan Cok , Baytosa Adam Gibi Adamdir Lafi Daha OnemLi. Orclar Neden Güclü Onuda Soyliyeyim.. Xigenonda Kollugu Yanan 5 Clandan 4 tü Orc. Sadece Revolt Clani Human. Ben Selkar Clanindayim Suan Herkes Ex Yapiyor. Emin Olun Selkar Clani Tek Savasa Gelse Savaslarin Seyri Cok Degisir. Simdi Size Soruyorum iLk 5 teki Clanlardan 4 tü Orcsa ve Bunlarin %80 ni 80 lvl Warriorlar ise Sizce Savas Adaletli Olur mu? Gece Savaslarina Bu Clanlar Katilmiyor En Son Savas Dakka Tuttum 2 dakka 35 Sn Sürdü Humanlar Aldi.
    Yani Demek İstedigim Suan İki Irc Arasinda Cok Dengesizlik Var. Benide Taniyan Saglam( itemLi) Deil , İnsan Oldugumu BiLir. ( Nokta )

Umarım bazılarına kapak olmuştur...
    İlk 5 teki Spartan clanı tamamen orc olursa biz daha ne yapalım?

• baytosa kanka sen bunları salla ne dedigini bilmiyor 600 mus zuahhahaa :DDDD
    bu arada ben MeRtCaN1907 5M VERMİŞTİN YA :))))
  • @kingbaba okadar adama ezik demişsin git vs yap bakalım kim kimi ezik duruma düşürüyo
    @baytosa sana katılıyorum Bu Arada Kralin Ezik Olmasi Cok mu OnemLi.. Kralin İnsan Olmasi Bence OnemLi.. bu söz Güzeldi

Lütfen charlar için yorum yapmayın eski charın üzerinde item yok oyunu bıraktım sadece np war charda öle duruyo
     XGENONDA HUMAN EZİG KRALI

tekrar diyorum char için yorum yapmayın eski chardır sadece np fazla olduğu için öle duruyo clanda

• Bende adamın fotosuna baktım pekde eziğe benzemiyo
  • BEYLER HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİORUM.BU MESAJI YAZMASI BENİM YÜZÜMDEN OLDU.XIGENON KRALINDANDA ÖZÜR DİLİORUM.BU TOPİCİ AÇAN SALAK BENİM KARDEŞİM.5DK OYNİCAM DEDİ GEÇTİ PC BAŞINA YAZDIKLARINA BAK YA İİ Bİ 60 LV PRİESTİ OLDU YAZDIKLARINA BAKIN ALLAHIM YA AKŞAM AKŞAM KAFAYI YİCEM...

YAŞI DAHA 10 HİÇ Bİ BOK BİLMİO HAVAANIO İŞTE

LÜTFEN KAFAYA TAKMAYIN 10 YAŞINDAKİ BEBE İŞTE.ŞİMDİ BENİM SİZDEN İSTEDİĞİM BİRİNİZİN HATTYA HEPİMİZİN ŞUNU ŞİKAYET EDİP FORUMDAN UZAKLAŞTIRMAK.SİZE AYIP OLDU AMA 10 YAŞINDAKİ BEBE İŞTE HAVALANIO LÜTFEN AFFEDİN ŞİKAYET EDİN ŞUNU.ŞUAN UYUYO YOKSA BEN GÜNÜNÜ GÖSTERİMİM OAN SABAH.

HE KRALIM SENDEN Bİ DAHA ÖZR. DİLİORUM SPİKE İLE FALANDA BİZE 600 VURDUU YOK 1900 E YAKIN KOYUYODU GEÇELİM BUNLARI BENİ ANLIOSUNUZ DİMİ

• deneme

konuyu açan arkadaştan özür dilerim bir deneme yaptım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungI -- 10 Temmuz 2007; 22:35:10 >
  • Arkadaşlar Kralın Human Veya Orc Olması Hiç Bişiyi Değiştirmez Bunu Sölım Sadece Adam Olması Önemlı Bız Ne Krallar Gördukkı Kendıne Priest Kasmak İin Tum Yetkılerını Kullanıyodu Neler Çalmıyodu ( Bu Dediğiğm Char X de ) Siz Anladınız Onun Kım Old Human Assas Kral Kendı Ismı Ile Priest Kastı Event Ile 2 Gunde Char 67 Oldu 1 Hafta Sonrada Char 48-80 Seek Açıyodu Artık Nasıl Oldu Sız Tahmın Edın Charda Yok Yok +7 Kalkan Unıq Olanlarından Ama Hepsi Felan Fılan İşte Adamın Ezık 0lması Hıç Bişiyi Değiştirmez
    Adamın Adam Olması Önemlidir Bunu Sakın Unutmayın Beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: apturrezzak5

baytosa kanka sen bunları salla ne dedigini bilmiyor 600 mus zuahhahaa :DDDD
    bu arada ben MeRtCaN1907 5M VERMİŞTİN YA :))))

:) HatirLiyorum .. Sanirim Sen İstemeden Ben Vermistim:)
    Az Once Birseye Baktim iLk 15 teki Clanlardan 12 si ORC Xigenonda.. Sizce Bu Normal mi:)
    Bu Arada Benim Kisiligim İcin Soylenen Sozler İcinde Tsk Ederim. Zaten Ben Char İcin Soylenenleri Pek Takmam Ama Kisiligime Laf Geldimi Ahkam KesiLirim.. Herkese İyi OyunLar.
  • dua et o zmn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.