ARKADAŞLAR BEN ORC YİM BUFFERİMLE HEP KRALI GORUYOM KRAL BANA SPİKE İLE 600 VURUYOR BENİ 6 KISI OLDUREMİOR KRAL OLCAK ADAM EZİG HUMANLAR İŞTE ÇOOK EZİG XGENONDA ORC LER DAHA USTUN
bosver bu onların secımı baytosa sansa bala kral olmus ıste
quote:
Orjinalden alıntı: kingbaba
ARKADAŞLAR BEN ORC YİM BUFFERİMLE HEP KRALI GORUYOM KRAL BANA SPİKE İLE 600 VURUYOR BENİ 6 KISI OLDUREMİOR KRAL OLCAK ADAM EZİG HUMANLAR İŞTE ÇOOK EZİG XGENONDA ORC LER DAHA USTUN
ne güzeL anLatmışsın
yaş kaç ??
1 = "EZİG" DEĞİL "EZİK" 2 = "ORECE" diye okunmaz "ORK" diye okunur.
TÜRKÇE KONUŞ
oreceler üstün :)) ork diye okumuyo da orece diye okuyo:) yas kactı ?
quote:
Orjinalden alıntı: fdeniz_93
1 = "EZİG" DEĞİL "EZİK" 2 = "ORECE" diye okunmaz "ORK" diye okunur.
TÜRKÇE KONUŞ
ORECE
quote:
Orjinalden alıntı: AnimoSity
quote:
ne güzeL anLatmışsın
yaş kaç ??
+1905 senın nıck ne baya saglam bı buffer olmalısın
Lamer senin o ezik dediğin adam tek başına keeper kesiyor hem de hepinizin arasından geçerek...
Ayrıca kendisi bu forumun üyesidir bu yazdıklarını duyar inş. senle bi vs isterde dünya aleme rezil olduğunu görürüz...
o EZİG dediğin adam sana r fln vurmuştur.böle konuştuuna göre oyundan fln anladığın yok.spike yediğinin bile farkında diilsindir.
başkasına ezik demeye hakkın yok
KONUYU ACAN ADAM ABARTMIS OLABİLİR AMA BAYTOSA BANA 1-2 NUMARA KUCUK KALIOR
o ıskalamıştır eziqliğinden deil ıskası bile sana 600 wuruosa o senin ezilğin değse heralde 300 wurur
sanin yaş kaç
yada senin lvl kaç
bp priset sen heralde senin lvlin 8000 falan omlmalı bp priest e bi asas o kadar az vurosa töbe töbe
quote:
OnceLikLe Herkese SeLamLar.. +8 Shardlarim Silindikten Sonra Gercekten Damagelerim Düstü..Ama Bu Bufferin Dediklerinin Dogru Olduguna İnanmiyorum 80 lvl Lejyonere Criticle 1500 e Yakin Vuruyorsam Sana Herhalde 3000 Vururum. Ben 24 Saat Onlineyim.. İstedigin Zaman Letter At vs ye Hazirim. Bu Arada Kralin Ezik Olmasi Cok mu OnemLi.. Kralin İnsan Olmasi Bence OnemLi.. Benim İcin Cok SagLamsin Lafindan Cok , Baytosa Adam Gibi Adamdir Lafi Daha OnemLi. Orclar Neden Güclü Onuda Soyliyeyim.. Xigenonda Kollugu Yanan 5 Clandan 4 tü Orc. Sadece Revolt Clani Human. Ben Selkar Clanindayim Suan Herkes Ex Yapiyor. Emin Olun Selkar Clani Tek Savasa Gelse Savaslarin Seyri Cok Degisir. Simdi Size Soruyorum iLk 5 teki Clanlardan 4 tü Orcsa ve Bunlarin %80 ni 80 lvl Warriorlar ise Sizce Savas Adaletli Olur mu? Gece Savaslarina Bu Clanlar Katilmiyor En Son Savas Dakka Tuttum 2 dakka 35 Sn Sürdü Humanlar Aldi. Yani Demek İstedigim Suan İki Irc Arasinda Cok Dengesizlik Var. Benide Taniyan Saglam( itemLi) Deil , İnsan Oldugumu BiLir. ( Nokta )
karuslayın alayı Nobbié.. :enes: mi ne var XgenonDa O yeter Galiba.. karuslara pfffffffffff
ben xıgenonda human ım.Karuslar üstün olabilir ama senin humanlara ezik demeye hakkın yoq. Come vs
techinaL_tr ye katılıtıryorum
quote:
sen bu topiği açarak egolarınımı tatamin ediyon gel sana spike ile kaç vuruluyo gösterem