Şimdi Ara

xi-fi elite pro vs z5500 problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bib sesi ses kartı analog çıkışlarının 3,4,5 üçünde de mi var, yada hangilerinde var.

ses kartını farklı bir anakartta deneyiniz.

2. ses aygıtı olarak görünen aygıt, ekran kartı üzerindeki codec.
  • hepsinde var bip sesi keleminabi.
  • ses kartını farklı bir anakartta/cipseti farklı deneyiniz.
    aynı sorun sürerse garantiye veriniz.
  • keleminabi dövmezsen cozdum ben sorunu, x540 baglayip denedim analogda her taraftan ses alabildim testte. yedek ara kablo ile z 5500 u tekrar bagladım, sanırım kabloda sorun varmıs duzeldi alabılıyorum ses :)

cok tesekkur ederim yardımlarınız icin keleminabi.
  • quote:

kulaklıgı taktıgımda, surekli bir "biiiiiiiiiiiiiip" sesi almaktayım. 2 degısık kulaklıklada denedım

hepsinde var bip sesi keleminabi.

O zaman kulaklıkla neden normal ses alamadım dedin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 26 Haziran 2009; 1:58:28 >
  • suan hala o jacklere kulaklık taktıgımda biiiip sesi veriyor, ama sistemi bagladigimda muzik caliyor sorunsuz.
  • Kulaklığı başka yere/cihaza takınca ne oluyor ?
    çünki ses kartı line çıkışları normal kulaklıkları (16-600 ohm empedans) besleyecek şekilde imal edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 26 Haziran 2009; 2:25:19 >
  • external ses kartı ile ses gelıyor kulaklıktan, valla bilemedim keleminabi.
  • Arkadaşlar bende cok problemliyim birinizde bana yardımcı olabilirmi? Ben X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ses kartı aldım ve yanında da z5500 aldım fakat bir türlü DTS özelliğini ve Dolby Digital özelliğini bulamadım. Ne yapmam lazım açıklayabilimisiniz? Sürücüsünü kurdum fakat orada bu özellikler yok. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qry

Arkadaşlar bende cok problemliyim birinizde bana yardımcı olabilirmi? Ben X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ses kartı aldım ve yanında da z5500 aldım fakat bir türlü DTS özelliğini ve Dolby Digital özelliğini bulamadım. Ne yapmam lazım açıklayabilimisiniz? Sürücüsünü kurdum fakat orada bu özellikler yok. ne yapmalıyım?

googleden ac3filter yazılımını bul ve indir

yazılımı kurunca arayüzünden 3+2+1 (5+1) yap

optic kablo kullanıyorsan use spdif aktif et

dts seç

bunları yaptığın takdirde z5500 decoderi otomatik olarak dts ve dolby ses çözülümünü kendi üzerinden yapacaktır

• Çok saol çok teşekkür ederim açıklamaların için

Ama 1 sorunum daha oluştu kusura bakmazsan onuda soracağım. Şimdi ben x-fi extreme gamer fatality pro ses kartım oldugu için onun dijital girişi 3.5 jack bu yüzden direk olarak optik kabloyu bağlayamıyorum. Şimdi onu dönüştürmek için kullanılan 3,5 jack to famale RCA girişi aldım ve optik kabloyu o dönüştürücü Jack e takıp digital girişine bağlıyorum ama ses gelmiyor Bu neden olabilir acaba? Lütfen artık sistemimi düzeltebilmek için didiniyorum resmen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qry -- 5 Ağustos 2009; 15:45:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.