Bildirim
XİANDA SATILIK 80 LEWEL BOWMAN
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum charın adı ne?
Ve bir tane ss ile mi satacaksın hani stat tablosu ? Hani açılan sikilerin ss leri ? Kıyafet elbise weapon vs.. ssleri ?
İnşallah uygun olarak düzeltirsin bizde bakarız alıcı gözü ile
Hemde böyle alıcı zor bulursun
İyi satışlar -
Yarım saattir onunla uğraşıyodum umarım şimdi olmuştur... -
güzelmiş skiller -
Dostum Char güzel iyi fyata satarsın umarım yanlız,
Cold da
cold nova arsest mi bi skill var onu niye açtın ki sen nuker degilsin ve nuker skili o kanımca Skil durumu kötü olsa da güzel char umarım satılır. -
sikiller 71 max sadece buz 50 lvlde suan 9 gabla kasıyorum orda ufak bi hata oldu olsun okadarda demi ama..aslında oda güzel bi sikil adama hava katıyor -
Dostum charın güzelmiş pm attım sana 500 ylye anlaşırsak char benimdir :) -
acil satılıktır karnemden dolayı babam bilgisayarı satıyor; char boşuna kenarda durucak çok acil satılıktır minumum teklif 350ytl.tekliflarinizi bekliyorum.. bide birisi bana su ssleri düzelte bilirmi yardın pls.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirinBaba'nın Donu -- 25 Ocak 2008; 13:21:24 > -
beyler up!hadi yaf benim bugün charı satmam lazım yoksa babam bilgisayarı satıcak :(( -
up!!! su resimleri birisi görünür yapabilirmi link olarak dureunca ilgi çekmiyor yardım pls -
uppp hadi beyler pamuk eller cebe! -
inş yapmışımdır
edüt:sanki bu ark başka bi siteye daha ilan verip linkleri ordan kopyalamış gübüme geldi
neyse hayırlı satışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEYYO_o -- 25 Ocak 2008; 19:48:49 >
-
öncelikle çok teşekkür ederim imagashackten yaptım ssleri.. upp! -
hayırlı satışlar karnede nalşılan baya bi zayıf war gecmiş olsun kardeş ne diyim ben ss koma işini tam yapamıyorum inş ögrenirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X