Şimdi Ara

Xiaomi 10.000 Mah Powerbank Hızlı Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, hb üzerinden başlıktaki markanın ürününü aldım. Hızlı şarj özelliğinin olup olmadığına dikkat ederek bu modeli seçtim. Ürün bugün elime ulaştı. Orjinal olup olmadığını inceledim herşey gayet normal. İlginç bir sorun var. Öncelikle telefonum Samsung Note 5. Telefonumu priz üzerinden şarj ederken aldığım hızlı şarj uyarısını bu powerbank ile alamıyorum. Ne yaptımsa sürekli Kablo Şarjı olarak uyarı alıyorum. Telefonuma şarj edilirken gelen (mah) değerini ölçen bir program indirdim.

Prize takılı olduğunda : 950-1200 arası
    Powerbank ile : 900-1100 arası mah geliyor.

Hemen hemen pek anlamam bu değerlerden ancak çok fazla bir değer farkı olmamasına rağmen neden powerbank kablo şarjı yapıyorda priz hızlı şarj yapıyor?
    Ürün sahte değil kanımca çünkü tüm ayrıntılarda başarılı. Ama sorun nerde onu anlayamadım? Eğer ürün arızalı ise geri iade edeceğim ama arızalı değilsede boşuna iade etmek istemiyorum.

Yorumlarınızı beklemekteyim.
    Herkese iyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birincisi bu modelde hizlisarj ozelligi yok.

ikinci akim ocen uygulamalarin yuzde 70i dogru yazmiyor cok guvenmeyin.

Ucuncu olarak 2.1 di sanirim cikis gucu. Hizli sarj yazmaz ama doldurma zamaninda aman aman bi zaman kaybi olmaz sizin adiniza. belki 20 dakika.

kafaniza takmayin gule gule kullanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Açıkçası konuyu açtıktan sonra dank etti biraz :) Sizinde dediğiniz gibi hızlı şarj yazmıyor bildirim ekranında ama hızlı şarj gibi dolduruyor. Birde bu modelde hızlı şarj yok demişsiniz. Bir bakıma haklısınız ürünün detaylarında birebir hızlı şarj eder yazmıyor. Fakat 2.1A çıkış gücü ile hızlı şarj eder diye baya bir yorum okudum web üzerinde. O doğrultuda bu modeli seçmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlmydn -- 15 Ekim 2016; 18:09:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.