Şimdi Ara

Xiaomi, 100 milyon telefon satma hedefine ulaşmak üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'nin bu ayın sonunda yıllık akıllı telefon satış hedefi olan 100 milyona ulaşması bekleniyor. Çinli teknoloji devi geçtiğimiz yıl 90 milyon akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştirmişti.

Ayrıca Bkz.Samsung Experience 10 arayüzüne ait görüntüler ortaya çıktı
    Pekin merkezli şirket 100 milyon telefon satma hedefine ilk kez bu kadar yaklaştı. Daha önce 2015 yılında 100 milyon adet sevkiyat hedefi koymuş ancak bugüne kadar bunu başaramamıştı.

Çinli şirket pazar payını artırıyor

Şirketin son finansal raporu, cep telefonu satışlarının 2018'in ikinci çeyreğinde yıllık bazda %43.9 artarak 32 milyon adete ulaştığını ortaya koydu. Xiaomi’nin hedefine erken ulaşması özellikle bazı pazarlardaki güçlü performansından kaynaklanıyor.

Şirket, Hindistan'da bir numaralı akıllı telefon satıcısı haline geldi. Bununla birlikte 2018'in ikinci çeyreğinde Endonezya pazarında %25'lik bir pazar payı yakaladı. Çinli teknoloji devinin Batı Avrupa'daki sevkiyatlarının ise %2.700 oranında arttığı söyleniyor.

• Bence xiaomi ve huawei samsung’u bitirebilir..

• WB kullanıcısına yanıt
    samsung'u taktit etmeyi bırakırlarsa belki:D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu adamların karı yüzde 5 te tutarak ürünlerini F/P yapmak gibi de bir hedefi yok muydu? Sanırım bir tek Türkiye de geçerli değil

• Bu Xiaomi Türkiye mağazasından gidip telefon alan enayi çıktı mı cok merak ediyorum.açıldığından beri kirayı ödeyecek kadar satış yapabildilermi acaba.Belki yurtdışı fiyatı 600 dolar olan S9+ dan daha çok verip yurtdışı fiyatı 400 dolar olan mi8 alacak keriz çıkmıştırda adamlar batmaz. Yoksa yıl sonunda kapanır mağaza.

• Reseller yani 2 defa satis yapilan urunler de dahil mi misal Evofon Turkiye bunlardan birisi ..

• Tamam da, hisseleri çakıldı ama... Neden böyle :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xiomi önce stok uygulamalarına reklam koymayı bıraksın. Telefonun her yerinden reklam çıkıyor. Sırf bu nedenle custom rom yükledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede xiaomi keriz Search..

• Yaklasik 2 yıldır mi 5 kullanıyorum. Kimse adını bile bilmezken ben güvendim ve satın aldim. Ve son derece memnunum.

Xiaomi nin öncelikle modellerine verdiği isimleri ozgunlestirmesi gerekiyor. "Plus x pro s note" her markadan esintiler var. Çok küçük düşürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 29 Ekim 2018; 19:52:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Huawei Apple Xiaomi Oppo Şu anki sıralama böyle

2-3 sene içinde

Samsung Huawei Xiaomi olacak ilk 3. Apple'in bundan sonra mobile phone dünyasına getirebileceği bir yenilik kalmadı. Önce Huawei'ye geçildi. Gerilemesi devam edecektir.

Bundan sonra ilerleyen yıllar içinde Huawei veya Xiaomi'nin yapacağı atağa göre 1.liği bu iki firmadan biri alacak.

Samsung'un bu iki Çin devine uzun yıllar dayanması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Xiomi önce stok uygulamalarına reklam koymayı bıraksın. Telefonun her yerinden reklam çıkıyor. Sırf bu nedenle custom rom yükledim.
    Farkeder mi 1250 TL'ye 5000 TL'lik telefonla kapışıyorsun her yerinden reklam çıksa ne yazar

• Bende birkaç şey belirteyim. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi dogru dürüst kimse xiaomiyi bilmiyorken bu forum üzerinden mi5 pro alıp 2 sene kullandım. O zamanlar ve geçen seneye kadar f/p cihazları olarak tek geçerdim ama artık üst seviye cihazlarını almak kimse kusura bakmasın ama enayilik. Redmi 5 plus gibi hala fiyat segmentinde cok etkili cihazları var ama 4 bin tl ye Mi8 gerçeğide var.

Mi8 i uzun süre bekledim yanlıs hatırlamıyorsam 3800 olarak listelendi ilk defa. Xiaomi kim 3800 kim ? Lg G7 , S9 gibi cihazlar varken o parayı neden xiaomiye vereyim ?

Bende gittim 15 günlük S9+ buldum 3400 e aldım.

Hafızası artırılamayan ,Mono hoparlörlü ,1080p ekranlı ,kablosuz sarjı olmayan , suya dayanıklı olmayan ,60 fps video bile çekemeyen cihaza 3800 vercem öyle mi ? Geçeceksin o işleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz__

Farkeder mi 1250 TL'ye 5000 TL'lik telefonla kapışıyorsun her yerinden reklam çıksa ne yazar

Alıntıları Göster
    Xiaominin hangi 1250 liralık cep telefonu 5000 tl'lik telefonlarla kapışıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Xiaominin hangi 1250 liralık cep telefonu 5000 tl'lik telefonlarla kapışıyor?

Alıntıları Göster
    Müdür teşbih yaptık

• Xiomi Türkiye pazarına kendisi girmek yerine paralel ithalatçı kullanması ölümcül bir hata.

• Yaklaşık 1,5 yıldır Xiaomi Mi Max kullanıyorum. Daha önce LG G3 kullanmıştım. Şimdi o günlerimi pişmanlıkla anıyorum. Keşke daha önce alsaymışım. Fiyat performans oranı en iyi telefon bence bu. Ama bu ülkede kişiliğiyle yapamadığı karizmayı telefonuyla yapmak için kendini parçalayan bir grup insan sayesinde daha düşük özelliklere sahip telefonlar piyasayı elinde tutuyor. Ben telefonumu 2 yıl kullanırsam kendimi karlı sayacağım. Daha fazlası olursa zaten süper ötesi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.