Şimdi Ara

Xiaomi 10400Mah Taşınabilir Şarj Aleti 65 TL + ANTI-SHOCK KILIF ORIGNAL XIAOMI HEDIYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
11
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makina orjinalse (Bende orjinali var sanalpazardan 69.90 a aldim taksitli olarak) epey iş yapıyor içindeki piller kaliteli olsa gerek şarjı fulleyip bi hafta sonra kullandım 4 lamba yanıyordu ve s4 ü 2 kere s5 i 1.5 kere şarj etti yeterde artar bile..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 3-4 kere şarj ediyor (4 kere telefon tamamen kapalı iken sadece orijinal bunu yapar) s5 3 kere
  • sizden cihaz aldım fakat şarj olmuyor cihaz.. sanırım şarj girişi sorunlu.. doğru yerden şarj ettiğimede eminim..
  • Bilgisayardan şarj ediyorsanız zor dolar,telefonunuzun adaptör-u kullanmanız yeterli olur.En iyisi 2A ile olan adaptör 5:30 saatte doldurur.Telefonunuzun kablosu de kullanabiliyorsanız,eğer şarj soketine uyuyorsa.Her şeye rağmen ürünü şarj edemiyorsanız- Ürünü bana gönderilebilirsin.Kutusu ile,kitapçık ile kablo ve pille birlikte.Üründe herhangi bir fiziksel bozulma yoksa ( Soket hasarı,sıvı teması,düşme sonucu oluşan hasar vs) ürünü kabul ederim tamir edilir.Tamiri mümkün olmayan ve garanti dahilinde olan ürün değişir!
  • ürünü aldığım ilk günden beri bu şekilde.. size telefondada durumu belirttim.. Kendimde iyi kötü bu işlerden anlarım.. Elektrik mühendisiyim.. sanırım micro usb giriş kısmı sorunlu bu cihazın.. kitapçık ve kutu saklama huyum hiç yoktur.. hepsini çöpe attım malesef... Neyse sağlık olsun..
  • Kardeş yardımcı olmak isterdim,başka bir üründen lisanslı kutu bulabilirsen,gene üretici firmaya kabul ettirmeye çalışacam. Kutu kitapçık ürünü garanti bilgileri yer almaktadır, sen de biliyorsun beni üretici firma kaile almaz onlar olmadan,geçmiş olsun.
  • Cihazı alacak arkadaşlar mağdur olmamanız için, kutu ve kitap-çiği atmayınız lütfen.Zaten ürünü ambalajı oldukça küçük,dolapta garanti süresi boyunca saklayınız!
  • Herşey güzelde kaç amperle şarj ediyor onu bulamadım tableti 2A ile şarj ediyodur sonra telefonuda 2A ile şarj edip pilin ömrünû yemeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş hem 1A hemde 2 A ile şarj ediliyor. 1A ile şarj ettiğin zaman 10.30 saat tam şarj olur.2A ile şarj edersen 5.30 saatte tam şarj olur.Detaylı bir bilgi için miturkey.net ziyaret edebilisin.
  • Fatura var mi

• Maalesef yok!

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Makina orjinalse (Bende orjinali var sanalpazardan 69.90 a aldim taksitli olarak) epey iş yapıyor içindeki piller kaliteli olsa gerek şarjı fulleyip bi hafta sonra kullandım 4 lamba yanıyordu ve s4 ü 2 kere s5 i 1.5 kere şarj etti yeterde artar bile..

O ürünü kesin benden almışsın 69.90 a Kargo Bedava ben satmaktayim.SanalPazarda kullanıci ismin ne?Bakayim bi.
  • sanalpazar üzerinden 1 adet sipariş geçtim hemşerimden

sevgililer günü için yeni üyeliğie verilen 10tl + günlük 10tl ve anlık 10tl indirimler ile 70-30 = 40 tl ye mal ettim
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Bu cihazın şarj edilmesi nasıl oluyor bilgisayardan mı prizden mi

• İkisinden de yapabilirsın.Ama Prizden telefonun şarji kullanarak daha hızlı olur.Telefonun adaptoru 1 mAh ise 10 saatte dolar 2mAh ise 5.30 saatte dolar.
  • Hocam sanalpazar linki atar mısın

• Sanal Pazardan Mağazamdan ürün aldığınızda KILIFSIZ olarak gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.