Şimdi Ara

Xiaomi 10400Mah Taşınabilir Şarj Aleti 65 TL + ANTI-SHOCK KILIF ORIGNAL XIAOMI HEDIYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
11
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayırlı satışlar belirli bir kullanımdan sonra stabilitesi düşüyormuş diye duydum. 4 kez sarj ettiği telefonu 3 kez sarj ediyormuş. Bu doğru mu? Doğruysa böyle bir durumda tr de destek alabilecegimiz bir yer var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bütün pillerde yipranma süresi var,bu oran çok geğişken ama,şarj ederken düşük ampeli adaptör kullanırsan,bilgisayardan şarj edersen, sorunlu kablo kullanırsan,yarım yarım veya sık sık şarja takarsan pilde hücreler ölmeye başlar.Ürün orijinal ise 1 yıl boyunca tam perfomans ile kullanırsın.Turkiye de bu konuda destek veren yok.Ama mantıklı olarak bakarsan bu ürünler kullan at şeklinde yapılmiş.Sen bu cihazı pefomans düştü diye servise gönder.Sadece ağırza tespit ücreti 30 tl tutar.O yüzden sadece kullan at şeklinde bakarsan mantıklı gelir.
  • merhabalar üründen bir adet almak istiyorum ödemeyi nasıl yapabilirim?
  • hocam bu modelin ince olanı da var. böyle kredi kartı gibi bi şey. bana onlardan temin edebilir misiniz bir de fiyatı ne kadar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

hocam bu modelin ince olanı da var. böyle kredi kartı gibi bi şey. bana onlardan temin edebilir misiniz bir de fiyatı ne kadar olur

maalesef bu konuda yardımcı olamaya-cam.
  • Bu ürünün çift çıkışlı ve 20000mah olanı varmı elinizde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aalesef yok kardeş,geç cevap verdiğim için özgünüm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.