Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
137.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi ekran koruyucusu var şu an üzerinde. Telefon büyük ve ağır olduğundan elden çabuk kayıyor ve düşüyor. Geçende yine elimden sıyrıldı. Koskoca tank kılıf ve ekran ortası dururken sol üst kenara yakın bir yerden masanın kenarına çarpmış. Az kenarı sıyırmış ve ekran koruyucu kalkmış değen kısımdan. Az açıklığı denk getirmiş şansa.
    Şimdi kamera ve ekran koruyucu almam lazım. Bu hayalet koruyucu ve kamera için ne önerirsiniz? Hayalet koruyucu önerir misiniz? Işığı kesiyor mu? İkili satılan yer var mı internette?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

evet üzerinde 6a falan yazmıyordu zaten kablonun gelen 67 watt şarj aletinin üzeride hep çizikti eski kutu çıkması şarjlardan sanırım

çekerken hissediliyor, videoyu izlerken bisey yok ama.

• Arkadaşlar bu telefonun ısınma ve pil sorunlarından bahsediliyor yurtdışı düşünüyorum güncel durum nedir bu sorunlarla ilgili?

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt

Hiç bir sıkıntı yok hocam, 2 aydır kullanıyorum yd, düşünmeden alın bence.

• mmnmtl M kullanıcısına yanıt
    Miui 13 gün güncellemesi yaptınız mı pilden memnun musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende pil hücresel veriyi kullanınca kendi kendin gidiyor MIUI 13 kullanıyorum pil hücresel de eriyor wi fi de durum böyle değil daha iyi

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

• eskizaman E kullanıcısına yanıt

13.0.2 yüklü bende. Sizde ki hangi sürüm, onunla alakalı olabilir mi?

Imei gömülü olduğundan şu an rom, güncelleme, sıfırlamadan uzak durmaya çalışıyorum. Imei atma son kullanıcı boyutuna indikten sonra rom yüklemek düşünüyorum. Mi6 kullandım 5 sene, genelde eu rom kullandım. Buna da onu yüklemeyi düşünüyorum.

• Usb Dac Type C ses güçlendirici aldım. Mi6 ve başka marka telefonda gördü. USB otg ile sıkıntı mı var acaba? 11T ile çalışmadı. OTG checker ile baktım resimdeki gibi. Değişik kombinasyonlar denedim fakat ses vermedi. Cihaza ışık geliyor fakat ses göndermiyor. Alttaki videoda usb hata ayıklama ve MTP olarak açın diyor. Bende MTP değil de dosya paylaşım olarak geçiyor. Ona ayırladım fakat değişen bir şey yok. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 1 Kasım 2022; 8:34:19 >

• EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz yerde şebeke çekimi az ise çok fazla şarj yer örneğin ben cezaevinde çalışıyorum cezaevinde şarjım daha çabuk biterken evde veya şehir merkezinde bitmiyor.

• Thorun Kılıcı kullanıcısına yanıt
    13.0.2 versiyondayim aldığımda IMEI attirdigimda o yüklüydü memnunum Bluetooth hep açık saatle bağlı 7-8 saat ekran süresi alıyorum.

• Thorun Kılıcı kullanıcısına yanıt

Bu bir örnek mesela

• oguzeybek kullanıcısına yanıt

Ben de aynı versiyondayım. YD ve imei gömülü. 4-5 saat sürüyor bende en fazla. Oyun oynamıyorum. Sosyal medya az kullanırım. Genelde müzik, ve tarayıcıdayım. Ya da alış veriş siteleri. %85 filan bırakırım şarjı. 100 yapmam. Sizdeki kullanım nasıl?

• Endonezya romunu nasıl yüklüyoruz arkadaşlar biri anlatabilir mi? Mi nin sitesinde endonezya yazmıyor. Birde unlock olmadan rom yüklenmiyor mu? (Normalde orjinal rom her türlü yüklenebiliyor olmasını beklerim)

• tosunpasa kullanıcısına yanıt

Rom işleri kolay gibi anlatılsa da detay bilmeden yapılırsa telefonu çöp haline de getirebilir. Rom işlerini başka forumlarda, anlatımı yapılanları okuyarak girmemiz lazım.

• Ys ve iemi atılmışlar kapanacak mı. Bu şekilde almayı düşünüyorum ama kapanacak diyorlar... Bilen biri bilgi verebilir mi.

13.0.8 sürüme geçtim dün. Telefonu alalı çok olmadı o yüzden imei attırmadım 4 aylık sürecin bitmesini bekliyorum.

%100 yapıyorum şarjı genel kullanım sosyal medya netflix ve YouTube fakat oyunda oynuyorum arada. Ben arka plan uygulamalarını gereksizleri kısıtladım belki de bu yüzden şarjım daha iyi gidiyor olabilir sizden. Çok fazla uygulama yüklü cihazımda.

• 10 pro mu yoksa 11t arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.