Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
137.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cumartesi, sabah 9-9:30 gibi, evden çıkmadan %92 doldurmuştum turbo ile. Aslında 90 üstüne çıkarmak istemiyorum fakat, turbo iken gözden kaçıyor. %20 aşağısına da bırakmıyorum. Şu an pazar, 02:15 ve şarj %23. Bütün gün wifi, yeri geldi gsm internet açıktı. Bluetooth bileklik bağlı, konum açık. Müzik dinledim şebeke internetinden online radyo, youtube video izledim. Oyun oynamam telefonda. Sabah da aynı şekilde şarj edip çıkarım. Karanlık tema var, 60 hz.Sizce nasıl, altada sonuçları gönderdim.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 16 Ekim 2022; 2:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ardcn000 kullanıcısına yanıt

13.0.7 yüklü bende bir de plaka dediğiniz şey nedir?

• eskizaman E kullanıcısına yanıt

Yurt dışı cihazlar için numara kaydı.

• benim telefonum da yurtdışı şuan kayıtsız. 4 aylık sürenin dolmasına yakın ikinci sime geçsem ilk sim imei kilitlenir mi? 4+4 kullanıp imei attırayım istiyorum.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Guncelleyicide yok o seçenek. Diğer bildirimler için geçerli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oguzeybek kullanıcısına yanıt

Ayarlar - Sistem uygulamaları güncellemeleri-Sağ üst 3 noktaya bakın bir de.

• eskizaman E kullanıcısına yanıt
    YouTube da bir arkadaş var 4 aylık süre bitmeden sim slotunu değiştirip 3 er aylık periyotlarla kullandığında kapanmadığını söylüyor. 5 yıldır aynı şekilde kullandığı telefon varmış. Deneyin derim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence iyi hocam benim kullanımım sabah 6 da başlayıp akşam 5 e kadar yoğun . 12.5 de yaklaşık gün içinde yoğun kullanımda 7-8 saat ekran süresi alıyorum rahatlıkla . 5 ten sonra evdeyim ve yüzde 35-40 kadar şarjım kalmış oluyor . Sonrası wifi zaten sıkıntı olmuyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Kaça kadar şarj ediyorsunuz, en az kaça düşüyorsunuz? O saatlere yoğun kullanım ile nasıl çıkıyorsunuz? Konu ortalarında var mıydı artırma yöntemleri?

20 den aşağı düşürmemeye dikkat ediyorum . 100 e kadar şarj ediyorum . 12.5 Endonezya rom kullanıyorum çok memnunum şarj konusunda . Benim kullanımım YouTube Whatsapp internet sesli görüşme küçük oyun tarzı . Senkronizasyon kapalı parlaklık %30-40 arası . Romdan kaynaklı arka planda sıkıntılı şekilde çalışan uygulama da yoktur . Şu an bu şekilde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 17 Ekim 2022; 9:9:8 >

• shunter kullanıcısına yanıt

%100 yapmayın. 90 ın altında bırakın biraz. Şarj döngüsü bitiyor diye biliyorum erkenden.

Biliyorum hocam bazen dikkat ediyorum bazen unutuyorum .

• deneyeyim imei bloke olursa tekrar imei atıp kullanılma şansım var mı?

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Telefonun değişim zamanı gelmiş... Bataryanın orijinalini bulmanız çok zor.

• Arkadaşlar bu galeri deli gibi pil tüketiyor, aynı durumu yaşayan varmı? Nedir bunun sebebi ya, devre dışı da bırakamıyorum..

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Yan sanayi bi batarya taktırdım telefoncuda. Ama bayağı iyi oldu şikayet ettiğim bi konu yok şarj ve batarya konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 20 Ekim 2022; 20:51:49 >
  • Merhaba bir sorum olacak arkadaslar sizlere,telefonu sarj ederken hizli sarj oluyor turbo sarj olmuyor sizlerde de durum aynimi bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim?(yurtdisi cihazi)

• jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Bende turbo charge oluyor. İlk aldığınız günden beri öyle mi ?

• oguzeybek kullanıcısına yanıt

Evet hocam 3 gunluk falan cihaz fakat icinden cikan sarj aleti baya bi cizilmis falan ustu acaba diyorum sarj aleti veya ara kablosundanmi kaynakli

• jammer1903 J kullanıcısına yanıt

Kablodan olabilir kablosu 6A mi

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.