< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende voda 7 gb paket var. 1 gb, 12 ay bedava. 31tl filandı. Zamlana zamlana vergilerle 44 oldu. Bir yıl bitti. En son aradım, aşırı fiyat ile karşılaşmamak adına. Şimdi tarifeye 5tl zam olacakmış galiba. 2. sene üzerinden devam edecek. Bu ay sonu itibari ile bitti tarife.
Fiyatlar almış başını gitmiş. Yazın kampanya vardı. 15 gb, 12 ay 2 gb 75tl idi. Geçmedim daha iyi denk gelir diye. Sonra fiyatlar artmış. 12 gb şu an 84tl.
Voda benim ev civarında mi6 ile 1-2 mbps bağlantı yapıyordu.Ev merkez sayılacak noktada ve 2. kat. Biraz da ondan kabul etmedim. Belki çıkarım diye. Hatta şikayet var ve kendi sistemleri dahil 4-5 sorun kaydı açtım. Fakat net çözüm olmadı arsdıklarında. Şu an kontrol ettim, 20mbps. Geceleri 10 çıkıyor son zamanlarda. 11t ile az düzeldi diyebilirim. Fakat başka telefonlar ile denemiştim. Onlarda da 2 ile bağlandığını görmüştüm.
Sizdeki paket kaç gb? Benim genelde gittiğim yerlerde internet olduğundan şebekeyi az kullanıyorum. Evdeki internet ortak olduğundan, bazen oyunlarda filan, ya da hız düşmüşse açıyorum. Insta, vs video izlemem çok. Tic toc hesabım dahi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
20+2gb aylık tarifem, evde internetim var ama iş yerinde wifi bağlantısı olmadığından kullanım yüksek twitter vs gibi yerlerde harcıyorum çoğunu.
-
Bence ilkin kendimiz sigortaya almamız lazım. Ekonomi belli, eğer para yönünden sıkıntı yoksa tabi. Tank kılıf aldım her zaman yaptığım gibi telefon geldiğinde. Hatta kılıf gelene kadar kullanmadım. Ekran da kendi koruması var fakat çizildi hemen. Sağlam bir şeyle onu da değiştiririm. 2 defa hafif yollu düşürdüm. Tekinde parkeye denk geldi ekran üstüne. Tank ekranı da yüksekte tuttuğundan şimdilik sorun yok. = ))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bootloader kilidini açmam lazım sanırım tüm veriler siliniyormuş, bu verileri geri getirebilmek için bir yöntem var mı? twrp denen bir şey varmış ama 11t için çıkmamış deniyor.
-
Ben de kablolu mu, kablosuz mu derken kablolu ve kz de kalmaya karar verdim. Şarj sıkıntısı, ses gecikme ve kalite olarak değerlendirince kabloda kalmaya kara verdim. Momentum gibi ürünler alanında iyilerden fakat fiyat 4 binden başlıyor.
1200 TL'ye KZ ZS10 Pro X sipariş geçtim dün. Bugün elime ulaşır. Ürün yeni, bu ay çıkmış. Terminatör modelini düşündüm araştırdım. Fakat ondaki eksilerden, hem de yeni olduğundan zs10 pro x modelinde karar kıldım. Şu an mevcuttaki kz zs10 pro 3-4 senedir benimle, çok kaliteli olduğundan yine kz marka dedim.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ben de koruyorum cihazımı ama korurkende kırılabiliyor maalesef. Eşimin telefonu Spigen kılıf ve ekran korumasıyla kırıldı maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır KZ kullanırım çevremde sesini deneyenler de alıp kullanmaya başladılar, fiyatına göre inanılmaz işler yapıyor. kablosuzunu alıp deneyenler varsa yorum yazarlarsa sevinirim.
-
Aynen, bir kişi de benden gördü ve beğendi. Kendi çapında müzik yapan birisi. Rap tarzında işler yapıyor. O da zsn pro aldı. Yeni verilen kablodan var onda, beyaz olan. Sizde hangi model var?
Bir ara ilk kablosu bozulmuştu. Bluetooth modülü alacaktım, ip tarzında olan. Yüksek fiyatlar, dolar artmaya başlamıştı. Gecikme, ses kalite düşüklüğü, telefonun ses efekti de devreye girmez diye vazgeçip kablo almıştım yedek.
Yeni bluetooth modülünü gördüm Ali'de. Kullananlar yorum yazarsa seviniriz. Yeri geliyor kablo takmamak gerekiyor ortam dolayısı ile.
Şuraya aldığım ürünün yorumunu yazmaya çalışacağım müsayit olunca.
https://forum.donanimhaber.com/kz-zs10-pro-x-kullananlar--154146791
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 14 Ekim 2022; 11:51:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben ZSN pro kullanıyorum eşim de ZSN 10 var ama eşim kablosuza geçmek istiyor :)
-
Ali de var modüller, baktınız mı?
baktım ama fiyat olarak çok avantajı kalmamış alinin.
-
Arkadaşlar güncelleme bildirimlerini kapatmanın en basit yolu nedir ?
Mi 8 lite kullanıyorum uzun süredir birkaç gündür bataryasını bi haller oldu %50 doluyken aniden kapanıyor telefon haberim yok telefon kapanmış. Dün de bayağı şarj da kaldı bi dolmadı bugün denedim normale dönmüş ama şüphelendim batarya uygulaması kurdum batarya sağlığı %62 görünüyor 3350mAh dan kullanılabilen 2091 mAh. Normal bir bataryanın sağlığının en az % kaç olması lazım bu bataryanın değişim zamanı mı gelmiş
Şuanki en son güncelleme ne aldınız bende hala 03
Bende 13.0.2 var kararlı, plakalar uçmasın diye yazma yöntemi bulunana kadar böyle kalacağım. Normalde kaç çıktı? Ya da çok büyük değişim sağlayacak sürüm hangisi gelecek? Büyük değişim sağlayacak gelmezse yapmam.
Bildirime basılı tutun. Çıkan ekranda tuşu kapatın bildirim için.
Bu sürümde bataryadan memnun musunuz hocam ? Benimkine de plaka yazılacak 12.5 kullanıyorum . Bir aklım 13 yükleyip plakayı öyle yazdırmak ama batarya performansı iyi değilse malum plaka yüzünden geri dönüş de yapamam .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X