Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
136.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi 11T kullanıcı olarak Bluetooth kulak içi kulaklık alıcam (silikonlu)

Önerisi olan var mı? Xiaomi ile uyumlu güzel ses veren, müzik keyfi veren bir kulaklık öneriniz var mı?

Bütçe 1500 TL'ye kadar. 1000+ yı çok zorlamak istemiyorum ama hakedecek ürün için verebilirim o farkı

• Arkadaşlar herkese merhaba. 11T cihazı direnç değişimi yaptırıldığında güncelleme ile her şey sıfırlanıyor mu? Ne gibi olumsuz yönleri var?

• Alonso14 A kullanıcısına yanıt
    11t de direnç değişimi yapılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar efs yedeği alıp güncelleme sonrası tekrar atılabiliyor mu? deneyen oldu mu?

• Numara çevirici ve SMS uygulaması google kullanılıyor. Dün gece sesi dışarıya vermedi biri ile görüşürken. Miui de artık kendi uygulaması kullanılmıyor mu? Mi6 5,5 sene kullandığım için yeni telefonlarda bir kaç kez gördüm bu durumu. Siz ne kullanıyorsunuz? SMS mesajda ise göndermedi bir kaç defa, sorunlu sanırım 2 uygulamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 5 Ekim 2022; 11:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12T çıkınca 11'in fiyatı düşer mi arkadaşlar beklemeye gerek var mı?

12T de 17.000den aşağı çıkmaz sanırım ne diyosunuz?

• Arkadaşlar güvenilir önerdiğiniz satıcı var mı almaya karar verdim cihazı yurtdışı olarak orjinal şarj cihazıyla satan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

Bende yeni aldım. Mi9t deki mesaj ve arama uygulamaları çok güzeldi. Ama 11t deki Google uygulamaları aşırı kullanissiz.

Ben True phone uygulaması indirdim. Internette olumlu yorumlar gördüm indirdim onu kullanıyorum. Aşırı opsiyonlu. Uygulamayı kendine göre ayarlıyorsun. Hem görsel hem işlevsel.

Uygulama güvenilir değil kısmını bilemem. Ama en sık kullanılan ve olumlu yorum alan uygulama buydu.

Alternatif önerisi olan varsa mutlaka yazsin bende incelerim

• Cryshal C kullanıcısına yanıt

12t varki zaten piyasada. 13t için mi diyorsun?

• armik41 kullanıcısına yanıt

Dün tanıtılan 12T ve 12T Pro'dan bahsediyorum.

https://www.donanimhaber.com/xiaomi-12t-pro-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati--154362

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryshal -- 5 Ekim 2022; 18:54:33 >
  • Cryshal C kullanıcısına yanıt

12T normalde yok muydu ben hangi telefonla karıştırdım bunu :D

• Yalnız 12T Pro'nun kağıt üstü özellikleri çok güzel olmuş. Gen 8+ 1 kullanması güzel bir artı.

• oguzeybek kullanıcısına yanıt

2014 civarından beri 5-6 telefon aldım. Hiç sorun çıkmadı. Sadece mız mız olanlara kızıyor, sürekli soru soranlara, teknosadan telefon alır gibi muamele yapmayacaksın. Zaten başa tutturduğu 2-3 duyıru var onları oku. Adamın yüzünü görmedim. Geçende 6.25 bin havale yaptım, tel geldi sorunsuz. Servis işi hiç çıkmadı 3-4 seneden önce. O da kendi hatamdan, yine kendim onardım. Elimden geliyor az çok bu işler.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★m.facebook.com
    ÇiN PAZARI Herkese Açık Grup | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/923415997679558

• armik41 kullanıcısına yanıt

Mi 6 kullanırken çok kulaklık değiştirdim. Piston serisinden, kz kulaklık vs. En son 2-3 sene önce kz zsn pro kulaklık aldım hala kullanıyorum. Fakat en öndeki demir ve bağlı lehimli parça geçende yanlışlıkla çıkardım ve lehimden ayrıldı.

Bluetooth hiç kullanmadım. Ses gecikmesi, ses efektleri olmaması gibi eksilerinden dolayı almayı düşünmedim. Hatta kz kulaklığımın ilk kablosu kopunca bluetooth modülünü düşündüm kz nin. Anc vardı galiba fakat efekt çıkmaz dendi.

Şu sıralar 11t aldığımdan ona uygun bir kulaklık arıyorum. Ben de araştırmadayım. Direk type c mi, kablolu mu, bluetooth mu, hangi marka vs. önerisi olan var mı?

• Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Arka planda galeri açık kalırsa kapanmıyor ve cihaz aşırı ısınıp pil tüketiyor. Ön planda sadece 28dk kullanmama rağmen arkada 6 saat açık kalmış ve pili sömürmüş. Çözümünü ve sebebini bilen var mı?

• shunter kullanıcısına yanıt

Bu model’e ımei nasıl atılıyor hocam? Birde çift sim + e sim ile 12 ay geçirmek aklıma geliyor ama böyle bir şey mümkün mü?

Öyle 12 ay geçirme imkanı yoktur malesef . 4+4 iki simde 8 ay geçiriliyor ama ilk sim slotunun süresi bitmeden yani kapanmadan diğer slota geçip onun süresi bitmeden geriye ilk slota geçip böyle döngü şeklinde kullanan ve sürenin sürekli sıfırlandığını söyleyen insanlar var yurtdışı telefonlarda denemek lazım . Bu cihaza IMEI box , program vb aracılığıyla atılıyor .

• Bilgiler içşn çok teşekkür ederim. Son bir soru daha sormak istiyorum dediğiniz gibi imei atılınca güncellemede sıfırlanma söz konusu oluyor mu?

• oguzeybek kullanıcısına yanıt

Selam özel mesaj Mİattım buradanda yazayım 2. el forumunda bolca referansım mevcut.Mi11 t 8/128 elimde mevcut 67w sarz ile gönderim yaparım.

Evet gidiyor imeiler .

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.