Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (32. sayfa)
-
-
Hocam genel olarak memnunum. daha değişik rom arıyorum şimdi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar çoklu ekran yada ekran bölme var mı? varsa nasıl açabilirim.
-
Bende ikinci elden türkiye garantili olarak aldım. Memnunum şuanda. Mi 9t'den geçtim genel olarak aynı gibiler. O yüzden kullanım yabancılığı yada arayüz yabancılığı çekmedim. Ama bi kaç şeyini beğenmedim. Telefonlar kısmı (rehberin ve son aramaların olduğu kısım) mi 9t'ye göre çok kötü olmuş. Çok değişik bir yapısı var.
En büyük çekincelerimden birisi telefonun açma kapama tuşuna her değdiğimde telefon parmak izini okuyup açılır mı diye korkuyordum. Ama onun bir ayarı var. Tuşa dokununca değil tuşa fiziksel olarak bastığımda kilidi açtırıyorum. Bu özellik sayesinde yanlışlıkla dokundum diye kilit açılmıyor. Özelliğin yeri aklımda değil kurcalarken keşfettim (sanırım gizlilik güvenlik ayarlarında parmak izi ayarının yapıldığı bölmede). Eğer telefonu cebinizden alırken yada koyarken zırt pırt parmak izinizi okuyup telefon ekranı açılıyorsa bu özelliği bulup açın. Baya faydalı.
Genel olarak güzel telefon. Birde arama esnasında telefonu sağ kulağıma koyunca karşıdakinin sesi yok denecek kadar az geliyor, sol kulağıma koyunca sağır edecek kadar çok ses çıkıyor. Kulaklarım gayet sağlam :D sağır değilim ama nasıl oluyorda bu kadar fark oluşuyor zerre anlamadım.
Ekran koruyucu için Mat Seramik Privacy (hayalet ekran) sipariş verdim. Mat ekran genellikle parmak izi bırakmıyor yada çok rahat temizlenebiliyor. Mat olduğu için parlaklık ve keskinlik kaybı olacak ama zamanla alışılır ona her türlü. Privacy modelleri öneririm. Onlarda ekrana yanlardan bakınca ekranı kapkaranlık gösteriyor. Otobüste orda burda telefonunuza bakmaya çalışanlara kapkaranlık bir görüntü verirken, dümdüz karşıdan bakan kişiye (size) mis gibi ekran sunuyor.
Yakında ekran süresi paylaşımları yaparım. bloatware dediğimiz gereksiz uygulamaları ADB Fastbook ile sildim. 60Hz kullanıyorum ve pil optimizasyonu adına tonla şey yaptım. Mobil verim ve bluetoothum devamlı açık (akıllı saat bağlı). Arka planda whatsapp ile huawei sağlık uygulaması devamlı açık. İşe gidip geldiğimde şarjım %65 idi. Pil olayını ilerleyen zamanlarda daha detaylı anlatırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armik41 -- 29 Eylül 2022; 20:36:53 >
-
Arkadaşlar merhaba. Telefonun çekim kalitesi nasıl..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ana ekranıma saat widget'ı koydum. Saat koyunca sol üstte bulunan saat kayboldu. İkinci ekrana geçince saat geri geliyor. Ekranlar arası dolaşırken inanılmaz rahatsız ediyor o saatin bi gelip bi gitmesi.
Yardımcı olabilecek birisi var mı? Ana ekrana saat eklentisi koydum diye sol üstteki saatin kaybolmasını istemiyorum. Bu tür bir ayar mevcut mu? Ben aradım taradım bir türlü bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armik41 -- 29 Eylül 2022; 22:46:10 >
-
Hangi cihaz
9T
Xiaomi'de öyle hocam. Ana ekrana geçince sol tarafta hiçbir simge kalmıyor. Sizlik bir durum yok.
Cok dikkat dağıtıcı ve sinir bozucu gerçekten. Ayrıca saatin yanında alarm simgesi var. O ve onun gibi bildirim simgeleri olduğu için bi saga bi sola derken inanılmaz dikkat dağıtıyor. Halbuki sabit kalsın ne zararı var
11T yurtdışı kayıtsız alırsak buna kendimiz imei atma şansımız var mı? yoksa bu işi bilen ustalara mı bırakmak gerekiyor?
-
Arkadaşlar merhaba
Daha önce soruldumu bilmiyorum. Bu cihazın kamera sensörü nedir acaba. Mi note 10 lite kullanıyorum, Kamerası Sony IMX686, çok memnunum ama telefonumu oğlum istiyor ona vereceğim muhtemelen.
Oyun oynamam, kullanım amacım office belgeleri + sosyal medya olacak. İşlemci kesinlikle yeterde müşterilere ürün etiketi, resmi gönderiyorum, kamerası mi note 10 lite'daki gibi memnun eder mi acaba,
Yardımcı olabilirmisiniz?
-
Yurtdisi olarak cihazi almak istiyorum ama yorumlara baktigimda surumler, romlar falan yaziliyor. Cihaz normal kendi guncellemeleriyle kullanilmiyor mu? Olursa ilk xiaomi deneyemim olacak.
Yd alacaksanz eski bir telefonun imei si ile kayıt yapılıyor. Fakat güncelleme yapınca siliniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 2 Ekim 2022; 1:7:6 >
MIUI 13.0.3
Çok net hatırlamıyorum sadece forumda ve 1-2 sayfada karşıma çıkan tavsiyeleri uyguladım.Konum hizmetlerine erişimle ilgili kısıtlamalar wifi mobil veri arası agresif geçiş ayarı vardı onu kapattım yazıcılarla ilgili bir ayar vardı sürekli yazdırma aygıtı arıyor şarj yiyebilir demişti birisi onu kapattım.Uygulamalara el attım.Reklamları falan kapattım bilmiyorum onun etkisi varmı ama.Genel olarak ben de başka arkadaşların tavsiyelerini uygulamadım.
merhabalar herkese hayırlı günler. bu telefon ve s21fe arasında kaldım.
cihazı alırsam YD alacağım. alacağım yer tamir vs işlemlerini hallediyor. yalnız güncelleme alamazsınız diye uyardı. türkiye garantili cihazlarr ise aşırı pahalı. bu konuda değerli yorumlarınızı alabilirr miyim. cihazı güncelleme olmadığını bile bile alayım mı? değer mi? yoksa s21fe ye mi yöneleyim.
günlük web, whatsapp, sosyal medya mail vs kullanıcısıyım. oyun oynamayacağım. olsa da nadiren olur. cihaz çok beğendim. ama böyle bir durum var arkadaşlar. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
hali hazırda elimde samsung a8 2016 evladiyelik taş cihaz var ama günde 3 defa sarj bunalttı artık :)
-
s21fe nin yarı fiyatına yd t11 alın geçin hocam, güncelleme alanlar çok ta memnun değil zaten şarj daha çabuk bittiği konuşuluyor, ileride çok iyi bir güncelleme gelirse de 200-300 verip yeni imei attırırsınız, ben şu an imei attırmadan kullanıyorum, 8 ay kullandıktan sonra imei attırmayı düşünüyorum.
-
Merhaba,
11T, 12 Lite ve Samsung A73 arasında kararsız kaldım.
11T bana daha mantıklı geldi ama Mi'ler için yazılım kısmında sorun var diyolar.
Ne yapıyım 11T almak mantıklı mıdır üç telefon arasından?
-
Hangi forumda olduğunu hatırlıyor musun
Bulamadım dedilerinizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.ç -- 4 Ekim 2022; 20:15:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X