< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet çift imei .
055-318-95232 arkadaş aynı zamanda donanım habere üyedir çok dürüst bir çocuktur ismi Ender
Bu numarayı bana Gürol abi verdi diye WhatsApp'tan yazarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim soruya cevap gelmediğine göre herkes YD kullanıyor :D
-
Eksik sormuş olmama rağmen cevap için çok teşekkürler ancak ben kutudan çıkan son güncel sürümlerden bahsediyorum, başka ülke romlarını kurmayacağim & kuramayacağim için eski ve farklı ülke sürümleri & romlarındaki özellik benim işime yaramaz maalesef.. Kutudan çıkan haliyle miui ve android'in en güncel sürümlerindeki duruma ihtiyacım var maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Eylül 2022; 19:12:43 > -
merhabalar,
bu cihazı alıp almamak için karar vereceğim. günlük kullanıda, internet kullanımında ısınma problemi oluyor mu? eli rahatsız eder mi?
-
Alın pişman olmazsınız, günlük kullanımda ısınma yok, oyun oynamıyorsanız şarjı da 2 güne yakın gidiyor. Ben yd cihaz aldım, çok memnunum özelikle hız konusunda, 6 plustan geçtim :) şarj ederken biraz ısınma oluyor o da normal 40-45 dk da full şarj oluyor.
-
Günlük kullanımda ısınma yok sadece kamera ve oyunda ısınıyor bendeki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben mi 11 ultra aldım. Bunda oyun oynamadım şuana kadar. Onun dışında kesinlikle ısınma görmedim. Oyunlarda nasıl olur bilmiyorum.
-
Arkadaşlar 128 gb lık modelini aldım henüz elime ulaşmadı. 128 gb ile 256 gb arasında hafıza dışında donanımsal bir fark var mı yoksa birebir aynı mı acaba?
Hocam merhaba, IMEI repair işlemini sadece mi 11T için mi yapıyor arkadaş? Xiaomi 12 var bende aynı yöntemle uzaktan halloluyor mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr cihazı kullanıyorum son güncelleme yüklü ben herhangi bir olumsuzluk göremedim.Güncelleme sonrası format attım şu anda herhangi bir sorun yok.Pil süresi de gayet iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
https://www.facebook.com/mustafa.telefon.yazilim
Facebook'tan bu arkadaşa bir sor
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim, peki hocam bu ekran süresini alabilmek için özel ayarlamalarınız var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Yani şu şu çok şarj tüketiyor ben onları kapadım engelledim dediğiniz şeyler var mı?
-
-
8/256 modelini düşünüyorum
oyun oynamam
Genelde yatarken biraz film izlerim + günlük kullanım ve kamera önemli ve diğer ıvır zıvır uygulamalar genel olarak tavsiye eder misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 26 Eylül 2022; 11:9:21 > -
İyi fiyat, tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X