Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
136.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelik 70€ fiyatı var. İlacı var mı araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

Evet çift imei .

055-318-95232 arkadaş aynı zamanda donanım habere üyedir çok dürüst bir çocuktur ismi Ender

Bu numarayı bana Gürol abi verdi diye WhatsApp'tan yazarsın

• Benim soruya cevap gelmediğine göre herkes YD kullanıyor :D

• hako7445 H kullanıcısına yanıt

Eksik sormuş olmama rağmen cevap için çok teşekkürler ancak ben kutudan çıkan son güncel sürümlerden bahsediyorum, başka ülke romlarını kurmayacağim & kuramayacağim için eski ve farklı ülke sürümleri & romlarındaki özellik benim işime yaramaz maalesef.. Kutudan çıkan haliyle miui ve android'in en güncel sürümlerindeki duruma ihtiyacım var maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Eylül 2022; 19:12:43 >
  • merhabalar,

bu cihazı alıp almamak için karar vereceğim. günlük kullanıda, internet kullanımında ısınma problemi oluyor mu? eli rahatsız eder mi?

@cevo_61 @CheckVizoR

• tarikosman7 T kullanıcısına yanıt

Alın pişman olmazsınız, günlük kullanımda ısınma yok, oyun oynamıyorsanız şarjı da 2 güne yakın gidiyor. Ben yd cihaz aldım, çok memnunum özelikle hız konusunda, 6 plustan geçtim :) şarj ederken biraz ısınma oluyor o da normal 40-45 dk da full şarj oluyor.

Günlük kullanımda ısınma yok sadece kamera ve oyunda ısınıyor bendeki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ben mi 11 ultra aldım. Bunda oyun oynamadım şuana kadar. Onun dışında kesinlikle ısınma görmedim. Oyunlarda nasıl olur bilmiyorum.

• Arkadaşlar 128 gb lık modelini aldım henüz elime ulaşmadı. 128 gb ile 256 gb arasında hafıza dışında donanımsal bir fark var mı yoksa birebir aynı mı acaba?

• grolof kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, IMEI repair işlemini sadece mi 11T için mi yapıyor arkadaş? Xiaomi 12 var bende aynı yöntemle uzaktan halloluyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • armik41 kullanıcısına yanıt
    Tr cihazı kullanıyorum son güncelleme yüklü ben herhangi bir olumsuzluk göremedim.Güncelleme sonrası format attım şu anda herhangi bir sorun yok.Pil süresi de gayet iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Pil ömrü için örnek.yüzde 41 şarjım var 5 saat 39 dakika ekran süresi aldım.8 saati görür diye düşünüyorum rahatlıkla belki daha da fazla.Ağırlıklı olarak oyun ve YouTube kullanımı wifi mobil veri karışık 120 Hz sürekli açık.Oto parlaklık.

• ronaldo0709 R kullanıcısına yanıt

https://www.facebook.com/mustafa.telefon.yazilim

Facebook'tan bu arkadaşa bir sor

• btw91 B kullanıcısına yanıt

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim, peki hocam bu ekran süresini alabilmek için özel ayarlamalarınız var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Yani şu şu çok şarj tüketiyor ben onları kapadım engelledim dediğiniz şeyler var mı?

• arkadaşlar önceki paylaşımlarda yazdım bayaa şarj hızlı gidiyor diye..
    bende TELEFON HİZMETLERİ diye bir app şarjın %25 ini yiyordu..
    sim araç seti uygulamasının önbelleğini temizledim bir de telefon hizmetleri uygulamasına girip veri bağlantısını kısıtladım şu an hiç yemiyor.. şarjı hızlı bitenler bunu bi denesin belki çözülür.

• 8/256 modelini düşünüyorum

oyun oynamam

Genelde yatarken biraz film izlerim + günlük kullanım ve kamera önemli ve diğer ıvır zıvır uygulamalar genel olarak tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 26 Eylül 2022; 11:9:21 >
  • McCarty kullanıcısına yanıt

İyi fiyat, tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.