< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Global rom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne şekilde yaptınız işlemi ve neleri kısıtladınız detaylı bahsetmeniz mümkün mü?
Özele gelin hocam
bana da gönderirseniz sevinirim bide 120 hz ilemi aldın sonucu?
-
60hz pil tasarufu wifi + mobil veri
Kamera ve ergonomi açısından kullandığım kadarı ile 21fe bir tık daha iyi gelmişti bana. 11t'nin uzun süre destek alacağını (3 Android güncellemesi diye kaldı aklımda) hatırlıyorum.
Ama işte 12k pata verip Wild Rift gibi bir oyunu 10 dakika sonra en düşük ayarda oynayamaz hale gelmek, içinde 20 kamera olsa, 16k çözünürlük video kaydetse dahi tamamen anlamsız kılıyor. Sadece oyun değil bu arada, sıcak bir yerde yaşıyorsanız belirli bir süre sonra ana ekran geçişleri bile akıcılığını kaybediyordu 21fe de. Bu konularda uzman değilim ancak şahsi tecrübem ile 11t'nin çok daha güçlü, tutarlı, uzun ömürlü olduğu hissiyatını yaşadığımı iletebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
11t 8/128GB yd alıcam 7bin tl fiyat verdiler, acaba 2bin tl daha verip 9bin tlye 11t pro 8/256GB almak mantıklı mı?
-
-
Benim aldığım kişide 8\256 7200 civarı. Bence 11T 256 olan daha mantıklı.
11t ye uyumlu kaliteli type c to 3.5mm var mı?
8/128 olanı 6600 TLye aldım telefoncudan, 8/256 için 7200 de iyi fiyatmış aslında, ama dükkanı ve teknik destek veren bi yerden bulduğun için direkt aldım. Bir de 11t prolarda snapdragon işlemciden dolayı imei değişirilemiyormuş, bu nedenle 11t aldım. Teşekkürler.
-
Dostlar xiaomi türkiye garantili 11.200 TL yurtdışı ise 7500 TL görüşlerinizi söyler misiniz ? Hangisini almak daha mantıklı olur ?
Bana açıkçası yd fiyatı fazla gibi geldi. Her iki modelde 8/256.Hızlı karar vereceğim işin içinden çıkamadım.
Ayrıca şöyle bir husus var.2telefon alacağım o yüzden tr alırsam mi 11t yanına realme 8 alarak 17 bin tlye halledicem.Yd alırısam 15 bin tlye halledicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepolmak -- 12 Eylül 2022; 15:43:0 >
Türkiye garantili al. Hiç yurtdışı topuna girme. 2 3 bin için değmez.
Neden değmesin ki şu an fiyatlara baktım en ucuz trendyol da görüyorum 12400 lerde. Yurtdışı ile arada 4900 civarında fark var. Satın aldığı yer cihazın arkasında durduktan sonra bence sıkıntı yok. Arkadaş 11200 e var yazmış bence yine de az para değil. Bu telefonda şu an da güncelleme ve sıfırlamadan sonra imei gidiyor. Bu şekilde imei giderse satan kişiler yardımcı olmakta, önemli olan aldığın yer. Belki ilerde daha sağlam yöntem de bulunabilir. Çift sim kullanmıyorsa zaten imei attırmadan uzun süre normal şekilde kullanabilir. Sürekli format, güncelleme yapıyorsa da Türkiye garantili tercih edebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-forum -- 13 Eylül 2022; 0:4:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X