Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
136.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12.5.3 ü deneyin hocam olmazsa globalden 12.5.8i yapın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorun Kılıcı -- 30 Ağustos 2022; 13:28:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Yani kesinlikle yazılımsal gözüküyor çünkü kamera uygulamasının içinde bile pro modunda sorunsuz çalışıyor sadece kamera modunda bu sorunu veriyor. Kılıf konusunda da kamerayı kapatan silikon kılıf aldım amazondan işimi görüyor . Aliexpressden de bi tane sipariş ettim ama çok kalın yaptı gibi geldi o yüzden kullanmadım. görüntü olarak da şık durmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymzc -- 30 Ağustos 2022; 13:31:14 >
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Mi mağazalarında mevcut ben incelemiştim

• biz böyle her güncelleme geldiğinde bu telefonu sıfırlayacakmıyız arkadaş 13.0.3 gğncellmesi geldi yine aynı şey ŞARJI SU GİBİ İÇİYOR 1 saat 20 dk ekran süresi şarj %50 şu an... rezalet ya rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vonbuluto V kullanıcısına yanıt

Ben imei tamiri yapıyrum gerektikçe. Eskiden media işlemcilere çok yaptım. Şu an bu telefona nasıl yapıldığının anlatımı var mı, araştırmadım? Sorun olduğunda sıfırlamak, ya da bug olduğunda güncellemek için bence artık bu işi öğrenmemiz gerekecek. Ya da kesin kayıt işlemi çıkana kadar böyle kullanacağız. Bir araştırayım bakayım zor mu imei girmek bu telefona.

• Zırh kapak aldım. Daha da kalınlaştı ve uzadı. Mi6 boyutunu arayacağım. Tam oturuyor, kaliteli, fakat kamera sürgüsü yok.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

• Evet aynı sorun bende de oluyor.

• Başka yaşayan var mı arkadaşlar bunu ?

• Bugün 13.0.7 güncellemesi geldi hala youtube sorunu devam ediyor.

• Brave tarayıcı kullanıp, oradan izlediğimden bilmiyorum, fakat bakarım.

• 3un1i 3 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım teyit edebildiniz mi durum nedir? Ben de n11 Mobilepoint ten satın aldım .

Sorgulayan kişiler Xiaomi Türkiye Garantili olduğunu teyit etmişler ben de bugün satın aldım yarın arayıp genpadan teyit edeceğim.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★ Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★ Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★ Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

• Ben de telefonu mobilepoint isimli satıcıdan Teknosa üzerinden aldım. Telefon yüzde 1 şarjla kutudan çıktı. Bu normal mi arkadaşlar? Kapalı kutu jelatinli olarak gelmişti.

• the_maske kullanıcısına yanıt
    Normal hocam

• btw91 B kullanıcısına yanıt

Evofone'dan teyit ettim Xiaomi Türkiye garantili,Aşağıdaki linkten de imei kontrolu yapabilirsin.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★www.mi.com
    Product Authentication
    https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei
    Teşekkürler

• İmei atılı şekilde kullanan var mı? Varsa harici apk yükleyebiliyor musunuz?

• Hocam hard reset dediğiniz şey tam olarak ne oluyor ben de cihazı yeni satın aldım ama miui 13 ile pilin hızlı bittiği şikâyetlerini gördüğüm için güncellemedim.Tam olarak nedir bu hard reset.Tr garantili cihaz kullanıyorum bootlader kilidi açma vs gibi işlemler kullanılıyor mu bilgi verir misiniz?

• x-forum X kullanıcısına yanıt
    Yükleniyor hocam

• btw91 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam Tr Garantili cihazlarda BootLoader kilidini açmanıza gerek yok. Hard resette telefon kapalı konumdayken yapılan birkaç işlem ile telefonun sıfırlanması durumudur. Özellikle büyğk güncellemelerden sonra atıyorum 12.5 tan 13 sürüme geçtiğinizde eski sürümden kalan dosyaların vs tamamiyle silinmesi ve temiz bir kurulum yapılması için tercih ediyorum. Şöyle bir video bırakıyorum rehber amacıyla;

https://www.youtube.com/watch?v=eRVBCz4kkvY&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.