Arkadaşlar bende 11t aldım alalı 2 hafta falan oluyor telefonu aldığım gün miui 13 güncellemesi geldi yaptım telefon yeniden başladı daha sonra cihaz yeniden başladığı için pin kodunuzu girin dedi, giriyordum doğru girdiğim halde yanlış pin diyordu bende mecbur sıfırlamıştım, Allahtan yeni cihaz olduğu için veri kaybı yaşamamıştım şuan sıkıntı yok şarjı çok iyi o kadar oyun oynuyorum sosyal medya tiktok vs derken gün sonu %40 larda oluyor daha telefondan baya memnunum. Pin sorunu haricinde herhangi bug yazılımsal sorunla falan karşılaşmadım. |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam ayarlardan pile girdiğiniz zaman ekran süreniz ne kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne bileyim Facebook da xiaomi grubunun birinde biri paylaşmış da imei atıldıktan sonra oldu diye. Yorumda biri de bende de öyle diye, bende aldım pazartesi günü, bootloader açılmasını bekliyorum imei atılması için. Fpr kilidi midir nedir öyle bir şey sorun oluşturuyor herhalde. Bu kilit nasıl devreye giriyorsa artık.
Bir sorum daha olacak, imei atılırken telefon sıfırlanır mı? Bootloader açıp orijinal imeilerin yasal kullanım süresi bittikten sonra imei attırmak istiyorum da daha sonra imei atarken de sıfırlama olacaksa en başta yaptırayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil kullanım konusunda miui 13 ten memnunsunuz o zaman?
-
Evet memnunum sıkıntı yok benim için.
-
Arkadaslar Netflix ve Amazon prime da hdr sertifikası ve widevine l1, widevine l3 desteği var mı?
13.0.2 kararlı yüklü. Imei kayıtlı ve güncellemeleri kapattım. Youtube de sorun yok şu an. Sorun yaşayanlar hangi sürümdü? 1 hafta önce aldım fakat iş yoğunluğundan daha dün akşam aktarımları bitirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 6 Eylül 2022; 12:35:54 >
Kamera sonunuz gitti mi? Bir de kamera korumalı kılıf adresi nedir? Metal kılıflar vardı amazon yabancı sitede, onlar nasıldır?
Mi6 da custom rom olarak eu kullanıyordum. Şimdi mi nin kendi sms ve telefon modülü yok sanırım. Sms attım yanımda programı için şifre almaya. Sorun var göndermiyor. Sms için ücret bildirimine tamam dediğimde kilitlendi göndermedi. Telefon uygulaması da uyuz gibi. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Yoğunluktan ötürü denilen 12.5 sürümünü kuramadım o yüzden kamera konusu düzelmedi. Bende pro modda çekim yapıyorum kapanmıyor. Kılıf olarak da metal den ziyade sert plastik olan bi kılıf almıştım .dediğim gibi kalın yaptığı için kullanamadım ama görsel olarak iyiydi. Aliexpresden almıştım ben
Arkadaşlar yurtdışı (IMEI atılı değil) telefonumu sattım. Alacak kişiye temiz kurulum yaparak teslim etmek istiyorum. Mi hesabımdan çıkış yaptıktan sonra fabrika ayarlarına döndürsem yeni kurulumda mi hesabı ister mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar YouTube sorununu çözmüş bulunmaktayım. Cihaz sürümüm 13.0.7. Öncelikle yaptıklarım çok saçma alakasız gelebilir ama sorunu cidden çözdü ve yaklaşık 4 gündür tek bir donma bile yaşamadım. Öncelikle Youtube Music uygulaması YouTube uygulaması ile senkron çalışıyordu müziklerde vs. direk devreye giriyordu o yüzden YouTube Music uygulamasını kaldırdım. Sonrasında ayarlar uygulamalardan Youtube içerisine girerek güncellemeleri kaldır seçeneğine tıkladım. Akabinde Play Store ile tekrar güncelledim. Güncelleme bittikten sonra tekrar uygulamardan YouTube içerisine girerek verileri ve önbelleği temizle işlemlerini yaptım akabinde tüm izinleri verdim sonrasında sorunum çözüldü. YouTube Music belki alakasız gelebilir ama muhtemelen devreye girmek için arka planda hazır beklediğinden normal uygulamada çökmelere sebep olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar selam, 11T ile Galaxy S21FE arasında kaldım:
S21FE:
- Daha güncel telefon
- Android 12
- Kamerası muhtemelen daha iyi? (bu iki telefon için bir karşılaştırma videosu bulamadım; bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, kamera kalitesi benim için önemli)
- Antutu skorları daha iyi, muhtemelen daha performanslı
Xiaomi 11T:
- Şarjı daha çok gidiyor ve daha hızlı doluyor? (bundan da emin değilim yine)
Eski Xiaomi kullanıcısı olmama ve Xiaomi'den devam etmek istememe rağmen S21FE alacağım gibi duruyor, sizce 11T mi almam için gözden kaçırdığım bir neden var mı ortada? Teşekkürler şimdiden cevaplar için.
-
Yıllar sonra sadece şu mesaja cevap yazabilmek için giriş yaptım. 1 hafta önce kadar eşimin hadi yeni telefon alalım demesi ile birlikte hepsiburada üzerinden çok da araştırmadan 21fe satın almıştım.
Cihaz geldiğinde heyecan kıyamet kağıt üzerinde herşey güzel derken dedik bir wild rift oynayalım. Direk şok olduk oyun performansına, o kadar hızlı ısınıp fps düşüşleri yaşadık ki kara kara düşünüyoruz gitti para çöpe diye. Neyse panik yok dedik, cihaza fabrika ayarları başka birşey kurmadan tekrar dene vs sonuç aynı.
Hadi dedim oyunda sıkıntı var uyumsuzdur, bir kaç test yapayım. Geekbench ilk çalıştırdım gayet internetteki gibi sonuçlar ama cihaz alev alıyor, dedim ben Bi daha çalıştırayım. İlk testin çok çok gerisinde çıktı. 3. de çok daha gerisinde. Cihaz 45 derece gördüğünde wild riftte artık en düşük ayarlarda 40 50 fps arası oynuyordu. Acaba hatalı ürün müdür diyip yabancı sitelerden araştırdım. Çok fazla kişinin exynos işlemci ile aynı sorunu yaşadığını görünce iade etme kararı aldık. Zorluk çıkarmadılar iade ettiler, o zaman sürecinde günlerce aynı fiyat bandında telefon baktım.
Şu an 11T sahibiyim her oyunu Max ayarda, ilk dakika performansı ne ise 2 saat sonra aynı olacak şekilde oynuyorum. (Aether Sx2 çok önemli benim için ve beklentimin çok üzerinde. 3x çözünürlükte kararlı 60 fps veriyor Gran Turismo 4 oyununda).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noodfan -- 7 Eylül 2022; 10:6:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler mesajınız hocam, bilmiyordum bu konuyu. Kamera performansları için ne diyorsunuz peki iki telefonun, karşılaştırmış mıydınız? Oyun hiç oynamıyorum telefonda, kamerası çok daha iyiyse yine de S21 FE tercihim olabilir.
---
Bir de bir başka soru arkadaşlar: Xiaomi iki sene gibi bir sürede desteği kesiyor telefonlara diye okudum, ne kadar doğrudur? Samsung S21 FE uzun vade kullanım açısından daha iyi bir tercih olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mShakespeare -- 7 Eylül 2022; 10:45:39 > -
İnternet paylaşımı yapınca 11T de internet çok yavaşlıyor diyorlar, siz de aynısını yaşadınız mı?
-
-
hangi rom ve sürüm kullanıyorsunuz acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X