Isınma sorunu oyun oynarken mi oluyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (24. sayfa)
-
-
Normal kullanımda oluyordu. Şu an önceki mesajda dediklerimi uyguladım ılık diyebileceğimiz düzeyde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim.
-
Düzgün bir ekran koruyucu tavsi olan var mı? Bir de üstünde hazır geleni çıkarıp mı takmalı yoksa onun üstüne mi yapıştırmalı? Çok çıkacakmış gibi de durmuyor gerçi.
Arkadaşlar selamlar.
Ben de Mi11T aldım geçen hafta. Telefon kutudan yüzde 1 şarjla çıktı. Bu normal mi? Normalde telefonlar kutudan yüzde 50 civarı şarjla çıkar, çünkü uzun süreli en iyi saklama yüzdesi yarıya yakın dolumdur. Satıcı ile iletişime geçtim bunun normal olduğunu, kutudan yüzde kaç şarjla çıkacağına dair bir protokol olmadığını söyledi. İade etmem gerekir mi? Uzun süre bataryanın çok az bir şarjla durması bataryaya zarar vermiş olabilir mi? Hızlı şarjda bir sorun yok. Genel olarak telefonda anormal bir şey de gözükmüyor ama şüphelendim. Yurtiçi garantili cihaz.
-
Bence normal. Üretim tarihi, hava koşulları, saklama koşulları, o andaki versiyon illa değiştiriyor. Band 4 aldığımda yarı şarj ile gelmişti. Band 6 aldığımda, sıfır, jelatinli kutudan çıkardım, şarj yoktu.
Arkadaşlar 13.0.7 güncellemesi geldi yapan eden var mı batarya performansı nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam, telefonun bataryası çabuk bitiyor gibi geldi bana. Redmi Note 8 Pro vardı bundan önce o bile sanki daha uzun gidiyordu. Bu 5000 mAH ama sanki daha hızlı tükeniyor. Sizlerin görüşleri neler batarya konusunda arkadaşlar?
-
15bin vererek iPhone 11 alabilirsin. Instagram vesaire gibi yerlere paylaşım yapacak isen android almaman gerektiğini bilmiyormusun.
Oneplus 9 pro sonrası kayıt işi bitti çünkü arayüz değişti oppo ile ortak arayüze geçtiler. 10r için de çıkmaz daha nord2 ye çıkmadı o cihazda mediatek 1100 olması gerek. 11t pro için ise direnç değişimi ile kayıt var güncelleme sıfırlama sorunsuz.
Ürünü bugün teslim aldım, yurt dışı 11T. Tam bakmadım iş olduğundan. Daha aktarmam lazım bilgileri vs. Fakat güzel cihazmış.
Şu an kayıt işlemi nasıl yapıldı bilmiyorum, fakat ileride kalıcı tamir illa çıkar. Çıkmasa da sıfırlama, ya da çok farklı bir sürüm güncellemede tekrar yazılır. Az çok anlıyorum bu işlerden. Yapamayacak olsam da satın aldığım kişinin güvenilir yazılımcıları var, gönderilir, ya da uzaktan yardım ile çözülür bence.
Herkese selamlar. 11t için kaliteli düzgün bir kılıf önerisi olan var mı?
Bu ikisini aldım ikisinden de memnunum. 100 TL olanı indirimle 50 TLye almıştım. İkisi de telefonu çok kaba yapmıyor. Arkası düz olan kamera kısmını güzel koruyor. Ve aynı ürünü telefoncudan da almıştım arada farkedilir derecede kalite farkı var.
Fibaks Xiaomi Mi 11T 5g Uyumlu Standlı Renkli Esnek Silikon Kılıf
https://www.hepsiburada.com/fibaks-xiaomi-mi-11t-5g-uyumlu-standli-renkli-esnek-silikon-kilif-p-HBCV00002H0333?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Fibaks Xiaomi Mi 11T 5g Uyumlu Kamera Korumalı Renkli Esnek Silikon Kılıf
https://www.hepsiburada.com/fibaks-xiaomi-mi-11t-5g-uyumlu-kamera-korumali-renkli-esnek-silikon-kilif-p-HBCV00002BRFM3?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kamerayı koruyor mu bu acaba? Zemine koyduğunuz da telefon kamerası üzerine mi denk geliyor kılıfa mı? Bende şimdi baktım microsonic kılıf var 130 liraya sizce nasıl o? Trendyolda var linkini de atarım bulamazsanız
Arkasında siyah şerit olan kılıfta zaten o siyah şeyden dolayı kamera masaya değmiyor telefon bir tık havada kalıyor bu çok iyi. Diğeri zaten her tarafı kapalı kamera kısmının o da gayet iyi koruyor
-
Benim telefondaki tek sorunum Youtube uygulamasında çökmeler. Videolar arasında gezerken bir anda donuyor ve yeni videoyu başlatmıyor malesef. Programı kapatıp yeniden açınca düzeliyor bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?
Uzun yıllardır 6s kullanıyorum, bu telefonu herkes önerdiği için gidip Teknosa'da inceledim baya beğendim. Ama gel gelelim telefon hiç bir yerde kapalı kutu yok. Her yerde teşhir ürün var. Mi Store'den alalım dedim orda da yok.
-
Arkadaşlar merhaba. Daha önce yurtiçi 11T kullandım ve çok memnundum. Ancak başka bir modele geçtiğim için sattım. Şimdi yurtdışı olarak tekrar almak istiyorum. Sorum şu; çift hat kayıtlı olarak alırsam güncelleme ve sıfırlamada IMEI uçuyormuş. Peki diyelim ki kayıtlı aldım ve güncelleme yaptım sonrası IMEI uçtu. Tekrar kayıt oluyor mu? Ya da en baştan direnç ile kayıt mı yaptırsam aldıktan sonra? Sanırım direnç ile kayıtta güncelleme ve sıfırlamada sorun olmuyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 28 Ağustos 2022; 12:51:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X