Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
58
Favori
136.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim.Pil tasarrufundan uygulamaların arkaplanda çalışmalarında birkaç düzenleme yaptım kullanmadığım uygulamaların arkaplanda çalışmalarını kısıtladım.2-3 tane de tavsiye görmüştüm burda onları yaptım konum erişim izinleri vs ile ilgili.Wifi mobil veri arası agresif geçiş ayarı vardı onu kapadım.Yazdırma seçeneklerinden bi ayarı kapatmıştım otomatik yazıcıya bağlanma ile ilgili sürekli aygıt aradığı için şarj harcıyor demişti birisi. bilgisayara bağlayarak veya bootloader kilidi açarak herhangi bir işlem yapmadım silinmeyen uygulamaları silme vs olaylarına girişmedim.Normal yollarla burdaki paylaşımlarda gördüğüm tavsiyeleri uygulamadım. Ama hepsinden önemlisi Adaptive sync var biliyorsunuz telefonda.Çeşitli uygulamalarda ekran yenileme hızını 60 hertz e çekiyor 120 de kullansan bile.Oyunlarda,video izlerken ve navigasyonda 60 oluyor mesela.Ben de ağırlıklı olarak YouTube ve oyun oynayarak vakit geçiriyorum telefonla.O yüzden pil ömrü uzuyor.Sosyal medya ve arayüzde daha çok vakit harcarsan bu ekran süresi düşecektir 120 hertzde çalıştırdığı için sürekli.Kullanım alışkanlığına göre 6 saate de düşebilir ekran süresi 120 hertzde kullanıcaksan sürekli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• armik41 kullanıcısına yanıt
    Son olarak aldığım ekran süresini de paylaşayım.Herkesin farklı ekran süresi almasının sebebi bahsettiğim adaptive sync özelliği.Eğer 60 Hertz e otomatik düşürdüğü uygulamaları ağırlıklı olarak kullanırsan çok uzun ekran süresi veriyor ben çok memnunum.
    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

• Pil tasarrufuna hiç almadım.. 120 hz ekranda ful sosyal medya ve brawl stars oyunu.. Uğraşlarım sonucunda ekran süresini yukarı taşımayı başardım. Böyle olsun canımı yesin.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarikosman7 T kullanıcısına yanıt
    Bende sadece şarj olurken ısınma oluyor o da normal herhalde hızlı şarjdan dolayı.Oyun olarak wildrift oynuyorum daha ısındığına şahit olmadım 2 saat aralıksız oynadığım oldu hiçbir sorun yok .Belki ciddi oyunlarda yüksek ayarlarda ısınıyordur.Ama günlük kullanımda ısınma kesinlikle yok.

• McCarty kullanıcısına yanıt

256GB ise çok iyi fiyat ama YD 256 var mı? aynı fiyata ben 128GB YD aldım

• mmnmtl M kullanıcısına yanıt

128GB yeterli geliyor mu size? yoksa gerek var mı 256lık almaya?

• McCarty kullanıcısına yanıt

Teknoloji ilerledikçe veri boyutları da doğru orantılı artıyor. Ben 128'lik alırken, 6.25 bindi. 256'lık 7.2 bin fiyat verildi. Fakat çoktu, o yüzden 128'lik tercih ettim. 8/256 11t pro şu an aldığım kişide 8 bin. Fakat kayıt yok şu an. Kayıt olsaydı onu tercih ederdim. Ya da 11t 256 500tl kadar fazla olsaydı onu tercih ederdim. Eğer çok video ve fotoğraf çekiyorsanız, program ve oyunlar fazlaysa yüksek kapasite almak bence şart.

• Yd 8 128 6500tl, önerir misiniz yoksa 2.el s20fe 8bine buldum, onu mu alsam mi11t yi mi

• btw91 B kullanıcısına yanıt
    Neler yaptığınızı detaylı olarak açıklayabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar poco x3 pro modele imei atacak biryer varmı İstanbul içi?yada uzaktan bağlantıyla?bilen numarasını verebilirmi?

• Peki 67Watt şarj aleti mi kullanıyorsunuz? Hızlı şarj olması bataryaya uzun vadede zarar veriyor diye bi konu var. Heryerde konuşulan bişi. Birde bana ekran koruyucu jelatin önerisi verebilir misinz? Parmak izi tutmayan (yada az tutan), biraz kalitelice bişi. Kullananların önerisine açığım.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Altta satın aldığım grup var. Toplamda 5-6 cihaz aldım 2014' den beri, teknik servisçi arkadaşları da var. Sağlam grup, Oraya yazın, hemen cevap alırsınız.

www.facebook.com/groups/923415997679558

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 27 Eylül 2022; 13:26:8 >
  • armik41 kullanıcısına yanıt

Piller ona göre imal edilmiştir fakat, yavaş şarj her zaman iyidir bence. Acele iş dışında bence düşük şarj yapmak ömrünü uzatır. Ben mi6 dan geçtim. Onun şaj adaptörü yeter diye düşünüyorum. Kamera açıkta kaldı bende, tank kılıf almıştım. Kamera için güzel ürün bulan var mı koruyucu. Yorumlara bakıyorum hep dandik yazmışlar.

• Merhaba ana ekrandan hareketli arayüzü seçince nova launcher seçimimi varsayılan yapıyor, çözüm bulabilen var mı?

• arkadaşlar 11t pro'da veri kullanımını göremiyorum bir türlü, nasıl görüyoruz bunu? miui versiyon: 13.0.6

• Mi 11T'ye uzaktan imei tamiri yapılıyor mu? Satın aldığım arkadaş uzaktan yapılamadığını söylüyor. 1 hafta geçmeden imei klona düştü. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

• mahone14 kullanıcısına yanıt

5 üstte adres bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 28 Eylül 2022; 11:1:2 >
  • btw91 B kullanıcısına yanıt

Hangi sürüm hocam bu

• vonbuluto V kullanıcısına yanıt

Nasıl yaptinız ve hangi sürüm

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondan memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum. Stabilitesi, hızı, akıcılığı ve kamerası nasıl sizce. Bir de batarya durumunu merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.