< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (93. sayfa)
-
-
Net olarak bilmiyorum hocam ama zoom falan yapınca görüntü düzeliyor mu ya da pro modda manuel odak yapınca? Farklı kamera uygulaması deneseniz? Kamera ayarlarını da sıfırlamayı deneyin, bir işe yarar belki.
-
Teşekkür ederim hocam dediklerinizi denedim ama olmadı maalesef sanırım tamirci yolu gözüktü 😐
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel xiaomi kategorisine yazın, konu açın hocam, belki iyi bilen birisi çıkar.
-
Aynı hatayı bende alıyorum 1 aydır. Acaba güncelleme yapmadığımız için olabilir mi? Ama bende uygulamaların yeri değişmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresma2016 -- 23 Mayıs 2024; 11:57:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme yapamıyoruz.
1,5 yıldır kullandığım cihazımı 2 gün önce sattım. Telefondan çok memnun kaldım kullandığım dönem boyunca, güzel telefondu.
-
Ne aldınız hocam
Xiaomi 14 YD siparişi verdim hocam 24bine. 13 alacaktım, piyasada avrupa modeli yokmuş biraz daha limit yükseltip 14 aldım. bu yıl için 4+4, diğer yıla da aynı şekilde yasal sürede kullanmak istiyorum hayırlısı bakalım.
-
11T yi ne kadara sattınız ?
8 bine verdim.
-
Arkadaşlar mi11t yurtdışı telefonum sürekli kendini açıp kapatıp yeniliyor , yazılımla denedik ama sonuç vermedi , donanım olarak batarya değişimi alt port ve port filmi değişti yine sonuç vermedi , acaba böyle bir sorun yaşayan oldumu çünkü artık olay anakarta kaldı gibi.
-
Arkadaşlar buna IMEI atılınca telefon siliniyormu. Yada buna IMEI repair yapılmış ama güncelleme yapma IMEI gider diyorlar. Doğrumu bilgisi olan aydinlatabilirmi
Cihaz yurt dışı ise doğru.
Sağol
Hyper os yapsak IMEI atilmiyormu
Aynen, ben de eski sürümdeyim 13 versiyon. Fakat yavaşladı, 2 sene oldu. Hyper yükleyip, sıfırlamayı düşünüyorum. Sonra 4+4 kullanırım. Ya da imei yaptırırım.
Hyper Os yükleyince sonucu paylaşır mısınız ? Benim cihaz 14.04 de. Hyper Os da imei muhabbeti olmuyor diye cesaret edemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 30 Haziran 2024; 17:21:50 >
Bizi bi bilgilendirin yukleyince
Tamam fakat şu sıralar işlerim yoğun. Sıfırlarsam bir sürü uğraşmam gerekecek. Hemen yapamayacağım, bilginiz olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X