Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
58
Favori
135.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihazın ekranı kendi kendine gidip gelmeye başladı. Ekran da piksellenme tarzı çizgiler çıkıyor. Dokunmatikte filan sorun yok ama ekran hızlı bir şekilde gidip geliyor. Nedir acaba arıza sebebi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Düşme olduysa onunla alakalı olabilir. Film kablo zedelenmiş olabilir. Ya da su teması olduysa o da olabilir. Bence donanımsal görünüyor.

• Donanımsal yüksek ihtimalle. Bahçede kucağımda bir şeyler taşırken cihaz cebimde idi. Muhtemelen üzerine yük geldi, ezildi. Ekran koruma filmi ve kılıf da vardı ama basınç da kaldı galiba. İnşallah çok masraf çıkarmaz. Yoksa telefon değiştirmeye bahane olacak .

İnşallah ekran değildir, yoksa dediğiniz gibi yenisini almak mantıklı. Ya da ekranı çalışan bulmak lazım ucuza.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt

Ekran değişecekmiş. 2 bin lira istiyorlar. Yapıp yaptırmamakda kararsızım

2. el piyasası nasıl? Bence ikinci el alıp kendiniz takın. Ana kartı bozuk illa vardır piyasada. Hatta 2. el sağlam cihaz uygunsa alınabilir. Elinizde yedek parçalar olmuş olur.

Uğraşılmaz bu modelle derseniz bence başka modele geçin imkan müsayitse.

İkinci el 5-6 filan. Ekranı değiştirsem dikiş tutar mı ona da emin değilim. Kararsızım. Aklımda yoktu ama bu durumda yeni bir telefon almayı düşünebilirim

İmkanınız varsa bence yeni alın, hurdalarla uğraşmayın. Ben zaten 6 bine almıştım sıfırını. 11t alırken, Samsung un aynı zamanlarda çıkardığı, 2 sene önceki FE modelini almayı çok düşündüm. Fakat o zamanlar fiyatlar uçuyor, dolar yerinde durmuyordu. Mecburen ekonomi ağır bastı ve yine yurt dışı, ve yine Mi marka, 11T'yi almak zorunda kaldım. Artık Mi sıkmaya başlamıştı, fakat biraz ekonomiden ve yine donanım ve özellik olarak FE modelini geçmişti Mi 11T. Fakat bu 11T son Mi modelim ve yurt dışı telefonum olacak, kesin kafaya koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 29 Temmuz 2024; 22:14:15 >
  • Net üzerinden iş yapan bir numara buldum, ünlü bir gsm forumda numara vardı. Aradım, görüştüm. Uzaktan yardım ile 11T'ye 14 sürüm yükleyip, imei tamir yapabileceğini söyledi. Fiyat 400 dedi. Net üzerinden işlem yapılıyor mu bizim cihaza, doğru mudur?
    Ona göre sanırım onlara yaptıracağım.

Teamvier tarzındaki bir sürü uygulama ile kişinin nerede olduğu çok da önemli olmaz . Uzaktan sizin bilgisayara bağlanarak o bilgisayarı kendi bilgisayarı gibi kullanır.

• 44sofu44 kullanıcısına yanıt

Yok onu biliyorum da, ben sanki telefonu bir cihaza bağlayıp yapabiliyorlar diye biliyorum bizim modeli. Yani bilgisayardaki program sadece yeterli değil diye biliyorum?

• Bu cihazı IMEI uçmadan nasıl sıfırlayabiliriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt

Twrp yükleyip, üzerinden sıfırlayınca sanırım silinmiyor. Youtube videoları aratın.

• MIUI 13 te telefon kendi kendine reset atmaya başlayınca mecburen MİUİ 14.0.6 ya geçip format attım.Şuan plaka yazdırsam mı yoksa hyper OS a güncelleme yapıp formattan sonra mı plaka yazdırsam?

• Quaresma2016 Q kullanıcısına yanıt

Hyper için yazılamıyor biliyorum. Net üstünden yaptırdınız, firmada mı, ücret ne kadar?

• Miui13 iken yaptırmıştım. Sonra telefon reset atmaya başlayınca MIUI 14 e geçip format attım. Hyper OS ta olmuyorsa sıkıntı. Sormak lazım o zaman Bu arada telefon hyper OS aldı mı acaba?

• Arkadaşlar telefon odak sorununu çözebilen oldu mu arka kamera odak sorunu var yardımcı olabilirmisiniz

• Doğru düzgün bir hayalet ekran koruyucu bilen var mı?

• "Ben eski sürümdeyim 13 versiyon. Fakat yavaşladı, 2 sene oldu. Hyper yükleyip, sıfırlamayı düşünüyorum. Sonra 4+4 kullanırım. Ya da imei yaptırırım."

Bu mesajı yazalı 4 ay olmuş. İş yoğunluğundan sürekli erteledim. Telefon iyice şişti. Bir kaç defa yedek aldım fakat bir format atamadım. Geçen cumartesi akşam 8 gibi kafaya koydum. Yedekleri aldım, kendi twrp sine geçtim ve wipe yaptım. Telefonu tam şarj yapmıştım lazım olacak diye. Ben sıfırlanıp, kurulum ekranı gelir sanıyordum.   Telefon loop'a düştü. Twrp ekranına gelip, "NV Data Occurpted." hatası yazmaya başladı en altta. Meğer imei satırları silince böyle oluyormuş. Telefon batarya bitene kadar loop yapıyor.

Uzaktan yardım ile yapan bir kişi bulmuştum bir cep telefonu forum sitesinde. Telefon ile alakalı bir soru sormuştum. Üstte iletişim numarası vardı sanırım. Daha önceden listeye eklemiştim. 300TL'ye yapacağını söyledi whatsapp üzerinden iletişim kurdum. Ertesi gün sabah saat 10'a randevu verdi. Sabah kalktığımda telefon bataryası yaklaşık tahminimce 30 lara kadar gelmişti sanırım. Hala loop yapıyordu. Saat 10'da dediği gibi işleme başladık.

Önceki geceden agate_id_global_images_V14.0.5.0.TKWIDXM bu romu indirdim. Sabah da Tr_Tools_PRO_2.0.1.5, QcomMtk_Driver_Setup_3.1.9, ve WPSO.11.2.0.9327 indirdim. Sonra bir kaç defa tuş kombinasyonu yapmamı istedi gerekli yerlerde. Kurulum bitti. Banka programını yükleyince eft yolladım.

Şu an sorun yok gibi telefonda. Özelliklerini tam kullanıyorum biraz fazla pil yiyor öncekine göre. 120 hz aldım, koyu temada değilim ve çok kurcalıyorum şu an sistemi oturtmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 5 Kasım 2024; 23:59:25 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.