Sağolasın hafta sonu baktırayım |
Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (18. sayfa)
-
-
Elimde 2 adet yurtdışı mi11t pro var ikisi de orjinal şarjlı kutulu fiyat 9 bin isteyen özelden yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler mi 11 t pro yurt dışı cihazına sahibim
şarjım yüzde 15 de takılı kaldı ne iniyor ne çıkıyor bu sorunu daha öncesinde yaşayıp çözen oldumu sağolun
-
Hocam bende de aynı problem var... Bugün başladı bende de... Sen çözebildin mi sorunu ?
Bataryayı söküp takın düzeliyor, telefoncuda 10 dk yaptırdım sorun çözüldü.
-
merhaba arkadaşlar Mi 11t pro 12/256 lık modelini yurt dışı pasaport kayıtlı olarak almak istiyorum telefondan memnunmusunuz? kamera kalitesi nasıl? pasaport kaydıyla 12bin tl ye geliyor alınırmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamali53 -- 22 Aralık 2022; 17:38:39 > -
Hocam bende yurtdışı cihaz alacam da imei atma işlemi oluyor mu bu telefona, bir bilginiz var mı
Ben aldım memmun değilim örneğin ağır kolumu ağrıtıyor ayrıca bildirim geldiğinde telefonun ekranını açmadan göremiyoruz ,bazı uygulamalarda internet yok hatası veriyor internetim olduğu halde,kamera idare eder,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-2 sayfa geri gidersen imei atıldığını görürsün
Sizin de %15 te takılı mı kalmıştı telefon ve hızlı şarz olmuyor muydu hocam? Yaptırdıktan sonra tekrar yaşadınız mı sıkıntı?
İyi akşamlar, iyi forumlar. Telefonu yaklaşık 4 ay önce yurt dışı olarak aldım.Hiçbiri işlem yapmadım. Resmi güncelleme vardı, yükledim. Aldığım yer imzalı kaşeli bi kağıt vererek iki hat da boşa çıktığında IMEI atma garantisi verdi ancak benim istediğim şu: resmi güncellemelerden de yararlanarak telefonu kullanmaya devam etmek istiyorum.
Bunun için önceden yapmam gereken şeyler var mıdır? Hangi yolları izlemeliyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrademirtaas -- 3 Ocak 2023; 0:3:45 >
Direnç ile imei kaydı oluyor 11 t pro lar güncelleme almada sıkıntı yok. Ama wipe işlemlerini twrp menüden yapacaksınız yoksa imei silinir. Telegramda 11 t pro yazın kanalda detaylı bilgi alabilirsiniz.
-
MIUI 14 alan var mı?
-
Kafam karıştı birçok yorum okdum ve geneli kötü yorumlardı. Ben mi9t pro kullanıyorum. mi11tpro 12 gb alayım beni 3-4 sene idare etsin diye düşündüm ama biraz çekinmeye başladım. Öncelikle telefonun içini açtırmak istemiyorum. İlerde sadece yazılımla imei sorunu halledilebilirmi? Mi9t için tek hat aktif çift hat olmuyormuş. 11tpro da çift hat aktif oluyormu? Bekleyeyim diyorum 12 gelir vs. Bekledikçe fiyatlar artıyor bu gidişle telefonda alınmaz hale gelecek. -
Bana gelmedi 12 proyu bekliyorum biran önce gelsede degiştirsem 14 ğ 12 proda görecegiz heralde
13T proya kadar değişmem.. Büyük değişim bekliyorum 13T Pro da
-
8/256 yurtdışı modelini kutu içi aksesuarları tam olarak 8500 tl ye satıyorlar 12+3/256 9600 civarı fiyat istiyorlar (10000 de isteyen var 11000de :) ... sizce 12+3 ram fazladan 1100 tl vermek için değermi ?
-
Bence değer..
Kıyaslamadım ama şahsen aldığımda en üst modeli almak taraftarıyımdır.
-
11t pro dan şikayeti olan var mı arkadaşlar. Yurtdışı sıfır direnç kayıtlı 9.800 fiyat aldım. Direnc işlemi yaptırıp sorun yaşayan oldu mu. Telefonun kullanımı nasıl pil, ısınma, performans...vs
Arkadaşlar telefonum şarj kablosu bozuldu, sadece kablo 120w destekli nereden alabilirim, başka kablo ile denedim Turbo şarj ediyor, Xioami mağazasına da sordum adaptör ile birlikte satıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X