|
Xiaomi 12S Ultra, oyun testinde tüm telefonları geride bıraktı

-
-
İsterse ağzıyla kuş tutsun, Xiaomi Xiaomi'dir gözümde.
-
Apple yeni 14 serisini beklemek gerekli 13 neredeyse 1 yıllık cihaz oldu artık normal geride kalması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Git 30-40k'ya Xiaomi al 1.5 sene sonra Eos listesinde yayınlasın telefonu bir daha da güncelleme alma. Utanmadan bir de uyarı yaz "eos listesindeki telefonları kullanmak güvenlik açısından risklidir" diye..
-
Snapdragon 8+ Gen 1 gerçekten çok iyi bir yonga. CPU tarafında olmasa bile GPU tarafında A15'i bile geçiyor. Verimlilik konusunda A15'ten daha iyi olması doğal keza biri 4nm biri 5nm. CPU kısmında da NUVIA'nın çekirdeklerinin kullanılmaya başlamasıyla Android telefonlar performans olarak iPhone'ları geçebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 17 Temmuz 2022; 12:31:23 >
-
@Atakan Erdur HACPJ Apple'ın iPhone 14 serisinde sadece "Pro" modellerde yeni A16 yongasını kullanacağı söyleniyor. Yani iPhone 14 ve iPhone 14 Plus (veya Max) modellerinde (14 serisinde Mini modeli olmayacak) A15 Bionic yongasını kullanacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 17 Temmuz 2022; 12:51:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Test skor tablosu telefonlarını oyun performansına göre seçen kullanıcılara örnek olabilir, bir Poco F3 kullanıcısı olarak iyi bir tercih yaptığımı gösteriyor.
Üreticiler daha az cihaz üretip rafine olmuş cihaz ve yazılım çıkartsalar skorlar en az %30~35 daha iyi olurdu.
-
Kutudan ilk çıktığı gibi performans sonuçları piyasaya çıksın görürüz gerçek kullanımda gerçi bizim teknoloji ürün inceleyen medya kanalları pubg ile test ederler :)
-
@Remining Golden Reviewer çeşitli testler yapmış zaten:
Golden Revieweryoutube
#xiaomi12sultra #pocof4gt #snapdragon8plusgen1 Full Benchmark Poco F4 GT vs Xiaomi 12s Ultra, how much improvement does Snapdragon 8+ Gen 1 bring? You will be surprised! ►►►SUBSCRIBE for more: https://www.youtube.com/c/GoldenReviewer?sub_confirmation=1 ►Chapters: 00:00 - Introduction 00:56 - Geekbench 5 01:20 - Antutu 02:14 - GFXBench 02:44 - 3DMark Stress Test 03:43 - CPU Stress Test 05:35 - CPU SPECint Performance/Efficiency 07:06 - GPU Performance/Efficiency 08:27 - Conclusion Follow Me on: Twitter - https://twitter.com/Golden_Reviewerhttps://www.youtube.com/watch?v=hOipGhITvfk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 17 Temmuz 2022; 12:48:12 >
İstediği kadar yapsın çok fark olacağını düşünmüyorum. Bazı marka modellerde oyun ve canlı yayın yaptığında aynı anda cihaz ısınırsa parlaklığı kısıyor düşürüyor biraz ama fps performans düşmüyor özellikle uzun vadede kullanımda ben zamanında yapıyordum. Bi ara bi süre SD 888 ile yaptım kusura bakma ama çuvallıyordu şişiyordu vs vs. Yani yine dediğime çıkıyor kutudan çıktığı gibi o paylaşılan sonuçlar ne zaman almış ne kadar kullanıp test etmiş sanmıyorum. Adı üstünde test reklam bunlar önemli olan gerçek kullanımda ne olacağı. Benim burada sitem ettiğim konu cihazlardaki yazılım ve firmaların koyduğu ek yazılımlar mui vs falan donanım ne kadar iyi olursa olsun yazılım patates ise kaçınılmaz son mesela Windows ta böyle bi hataya bakar sistemin bozulması.
Videoyu şimdi izledim ama gerçek kullanım videosu değil. Gerçek kullanımda o cihazda whatsapp YouTube instagram vb bir sürü uygulama olacak yine kullanıma bağlı arka planda daha başka bir sürü şeyler olacak servisler çalışacak Güç tüketimi veri tüketimi ram tüketimi performans tüketimi demek. Androidin içinde miui gibi firmaların yazılımları olacak onların durumları ortada oneplus Google gibi temiz saf android olsa biraz daha iyi olur o zaman tamam diyebiliriz kullanıma bağlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Genshin impact optimizasyon sorunu olan bir oyun. oyun ilk çıktığından beri oynuyorum her güncellemede oyun dahada kötü bir hal alıyor.
Böyle bir fark olursa maalesef A15li modellerin satılacağını pek zannetmiyorum.Androidler 4nm sürecinde geliyorlar artık Apple güçlü bir 4nm ile gelmezse mutlak ciddi şekilde geri düşer rekabette. O yüzden hu sene ki gibi yongalarda ufak farklılıklar dışında bir şey olacapını zannetmiyorum
Katılıyorum. Dragon storm fantasy adında bi oyun var onunla denense güzel olur bence. Knight online metin2 den farkı yok oyunun grafikleri effect çok fazla. Ben cihazları bu oyunla denerim hemen belli oluyor kendini oyundayken cihaz. Ama oyundaki hesap yeni olmayacak orta gelişmiş hesap olacak ki bir çok şey açılmış aktif olacak o zaman etki ediyor cihazın performansına.
Zamanında 6s ile hem oyun hem de canlı yayın açıyordum videoları kanalda tutmuyordum yayın sonrası siliyordum ama son 3-5 video var 6s in oyun videoları. Bazı etkinlikler anlık canlı 100-200 kişi olduğu yerler var öyle yerlerde cihazlar test edilmeli bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 17 Temmuz 2022; 13:39:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mesele 4nm değil bence daha iyi olur mu olur ama çokta önemli değil bence güç tüketimi farkı gibi küçük farklar olur. Vereceğim örnek ile bana fanboy vs diyebilirsiniz ama ben gerçeklerin peşindeyim. Çok eski olmasına rağmen 6s ile yıllarca hiç sıfırlamadan format atmadan kullanabilirsin androidde böyle değil kullanımda her gün performansına etki ediyor. Önceki mesajımda da dediğim gibi cihazlardaki donanım ne kadar iyi olursa yazılım çok önemli etken isterse 1nm olsun
ve benchmark gibi uygulamalarda düşük skor almasına rağmen halen daha 6s ile uzun süreler oyun ve canlı yayın yaparsın ama SD 888+ … ile bi süre yaparsın ve bü süre sonra cihazı sıfırlama ihtiyacı duyarsın yani donanımlar iyi yazılımlar patates sadece donanımla bitmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 17 Temmuz 2022; 13:36:37 >
Sistem şişiyor hocam. Hem de hayvan gibi Android'de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android i s3 mini deki android sanan fayboylar çok 800 serisinden sonra uçtu android millet lite ı android kullandım sanıyor
-
Eee Xiaomi xiaomidir derken ? Nesi varmış xiaominin. Arayüzü Kullanmayı beceremeyen telefona laf atıyor bende buna tutuluyorum.
Çok pardon isminizj şimdi okudum gereksiz bir tartışmaya girmemek adına blockluyorum. Zira tartışılacak bir kapasite de olmadığınızı geç farkettim.
Nerden baksan bomboş bir yorum.
M1 ipad mini'deki a15'ten daha mı az performans göstermiş. Wtf ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İsterse ağzıyla kuş tutsun, Xiaomi Xiaomi'dir gözümde. |
Asıl merak ettiğim dosya yöneticisinde reklam çıkıyor mu hala
|
Android i s3 mini deki android sanan fayboylar çok 800 serisinden sonra uçtu android millet lite ı android kullandım sanıyor
|
İstediği kadar yapsın çok fark olacağını düşünmüyorum. Bazı marka modellerde oyun ve canlı yayın yaptığında aynı anda cihaz ısınırsa parlaklığı kısıyor düşürüyor biraz ama fps performans düşmüyor özellikle uzun vadede kullanımda ben zamanında yapıyordum. Bi ara bi süre SD 888 ile yaptım kusura bakma ama çuvallıyordu şişiyordu vs vs. Yani yine dediğime çıkıyor kutudan çıktığı gibi o paylaşılan sonuçlar ne zaman almış ne kadar kullanıp test etmiş sanmıyorum. Adı üstünde test reklam bunlar önemli olan gerçek kullanımda ne olacağı. Benim burada sitem ettiğim konu cihazlardaki yazılım ve firmaların koyduğu ek yazılımlar mui vs falan donanım ne kadar iyi olursa olsun yazılım patates ise kaçınılmaz son mesela Windows ta böyle bi hataya bakar sistemin bozulması. Videoyu şimdi izledim ama gerçek kullanım videosu değil. Gerçek kullanımda o cihazda whatsapp YouTube instagram vb bir sürü uygulama olacak yine kullanıma bağlı arka planda daha başka bir sürü şeyler olacak servisler çalışacak Güç tüketimi veri tüketimi ram tüketimi performans tüketimi demek. Androidin içinde miui gibi firmaların yazılımları olacak onların durumları ortada oneplus Google gibi temiz saf android olsa biraz daha iyi olur o zaman tamam diyebiliriz kullanıma bağlı. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X