Şimdi Ara

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
32
Favori
57.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ Ayarlar/ Şifreler&Güvenlik / Parmak izi kilit açma menüsüne gir. Ekran desenini gir. Açılacak menü de en aşağıda "parmak izi animasyonu" var ayarı orada kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, ayarların o kısmını buldum ama yine de bastığımda ışık yanıyor az da olsa anlamadım.

Tamamen kapatma kısmı yok sanırım.

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytac51 -- 20 Ocak 2023; 0:56:29 >

vallaha xiaomi bir de en az 3 sene major güncelleme sözü verdi 12t pro için. bekliyoruz bakalım

• Aytac51 A kullanıcısına yanıt

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★  Rica ederim. Tamamen kapatma yok maalesef, hiçbiri seçeneğini seçersen içlerinde en az ışık patlayan olanı bu maalesef. Çok da takılma boşver 😊

• crista galli C kullanıcısına yanıt

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ Bir şey bir yenilik olacağı da yok gerçi de. Aynı arayüz aynı şeyler, android 13 de 14 gelse farkını bile hissedemiyoruz zaten. Google arama, mesajları dayatmasına alıştım da Çine verdiği widgetları niye vermiyorlar onu anlamadım. İlla rom mu değiştirelim yani?

Çok teşekkür ederim sağ ol.

Genel olarak telefon nasıl sence ?

Kamera , işlemci ,batarya.

Ses konusunda harman kardon kullanmış, normalde harman kordon çok iyi bir ses markasıdır ama bu telefonda ses guzel geliyor tok gayet iyi ama tam bilemedim yani .

Mi 10t kullanıcısiydim, mi 12t pro 12-256 versiyonu aldım kktc'den.

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ Bende mi10 t'den geçtim 12t pro 256'ya. Çok çok memnunum her şeyinden, stabilliğinden, şarjından, ekran kalitesinden. Videosu çok iyi kaliteli ama 200 mp olsa da fotoğrafların renklerini çok beğenmiyorum bazı renkler çok farklı duruyor ama yine de çok kötü sayılmaz. Sana da hayırlı olsun 4-5 sene rahat rahat kullanılacak çok iyi bir işlemciye sahip bence

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için sağ ol.

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ Rica ederim...

• nigya08 kullanıcısına yanıt

Bir iki sayfa önce anlatılmış ok Google ayarı varmış, konuyu biraz okursanız görürsünüz hocam. Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

• Arkadaşlar telefonun şarj konusunda 19 dakikada %100 şarj olur diye yazılmış ama

Mi 12t pro kullanicisiyim telefon%3 şarji varken kapattım
    Şarja taktım, tam 32 dakika sonra %100 oldu

Sizde de böyle mi ?
    Yada sebebi ne olabilir.
    Birde telefonun sıcaklığına bakıyorum arada 33-35 arasında oluyor.(Oyun oynamıyorum.telefon ısınıyor diyemem tamamen ama yinede bakıyorum arada )
    Sizde durum nedir?

Ayarlardan hızlı şarjı açın. 19 dk boş uygulama kurulmamış hali olması lazım. Benim 23 dkda falan şarj ediyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt

Şarj hızını artir kısmı kapalı idi,şimdi açtım tekrar deneyeceğim teşekkür ederim.

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★

• 12t pro için direnç kayıt çıkmış hayırlı olsun darısı 12t'ye

• İmeil citimi ama acaba 12 pro icin veyada cikarmi tahmin varmi

• Facebook Kadir arıcak.ta almış olduğum Xiaomi 12t pro ile aranızdayim . 5 gündür kullanıyorum cihaz maşallah ilk başlarda az ısınma vardı şu anda iyi. Bundan önce oneplus 10pro aldiydin cihazda ısınma vardı sattım bunu aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba 12t pro nun konuşma esnasındaki yankı problemini herkes yaşıyor mu? 10t pro da sensör sorunu yaşıyorum. sadece bu sebepten değiştirmek istiyorum. aslında xiaomi telefon daha almam diyordum ama bu donanım ve özelliklerde başka alternatif yok gibi duruyor. sensör sorunundan kaçarken yankı sorununa yakalanmayı istemiyorum. telefon görüşmelerinde kesinlikle sorun yaşanmamalı 20k üzeri verdiğim bir telefonda. ok google kapatmak da sanırım çözmüyor ve o da çok kullandığım bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Consekiz -- 26 Ocak 2023; 13:32:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

Bu geçişin sebebi neydi?

• Consekiz C kullanıcısına yanıt
    Bende yok yankı problemi. Yaşayan arkadaşlar olmuş sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.