Şimdi Ara

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
32
Favori
57.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar samsung tan S21 FE almak yerine 12 serisinden birine geçmeyi düşünüyorum Pro ihtimali uzak ama T yada lite olabilir. Sormak istediğim birşey var. Telefon ekranına kapalıyken çift tık yapınca açma var mı? Birde bildirim geldiğinde ekranda bildirim ışığı filan ayarlanabiliyor mu?

Ayrıca bu cihazların yurtdışı olanları yarı yarıya ucuz. Bunları alıp kendi evimizde kullanmadığımız bir telefondan EMEİ attırma filan yapabiliryor muyuz?

• Xiaomi 12 T Telefonumdan her zaman pdf dosyası sorunsuz açılırdı ve daha dün sorunsuz açıldığı halde bugün dosyayı açabilecek uygulama bulunamadı hatası veriyor ben hiç bir programı silmedim sorun neden kaynaklanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suwar S kullanıcısına yanıt
    12t Pro konus7urken karşı tarafın yanki yapması mi düzeldi temizleme programını çalıştırınca , sorun devam ediyor mu

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alt hoparlörden gelen ses patlamış gibiydi o düzeldi.

• arkin39 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çift tıkla açma ve bildirim ışığı 12T'de mevcut.
    Ben yurtdışı modelini yarı fiyatına aldım ve sorunsuz şekilde kullanıyorum.
    Şu an için 12T'ye imei atılamıyor. Ama yıl içinde 4 ay 1. sim, 4 ay 2. sim olmak üzere 8 ay imei atmaya gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Büyük ihtimal o zamana kadar da imei atma yolu bulunur.

• UmutK26 kullanıcısına yanıt
    IMEI atma yolu bulunabileceğini pek sanmıyorum. Artık her iki SIM'de şifreli. Bunu kırmaları çok zor. Yurtdışı cihaz alıp IMEI atılır diye riske girmeyin.

Düzeltme: Kırılma ihtimali varmış. Yanlış bilgi veren forumdaki birkaç kişinin kurbanı oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 31 Ocak 2023; 22:59:20 >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Dediğinizin aynısını 11 serisi için de dediler ve hepsi kırıldı. Daha yeni 12T Pro ve 12S Ultra'yı da kırmayı başardılar. Yani illa ki bir yol bulunuyor.

Ayrıca geldiğimiz şu noktada -Xiaomi için konuşuyorum- yurtiçi cihaz alacağım paraya 2 tane yurtdışı cihaz alırım; imei derdi de olmaz, 2 tane de canavar gibi cihazım olur. Distribütörler ve hükümetimiz sağolsun, bizi getirdikleri nokta bu.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsanız lütfen insanları paniğe düşürmeyin. 12t pro imei atılıyor. 12t için de çok yakında chimera programı ile ücretli atılabilecek

• Merhaba

Arkadaşlar Mi12 T Pro İçin Direnç Dışında İmei Atma Yöntemi Yok Sanırım Şu Anda Keza Mi11 T Pro İçinde Yazılım İle Mevcut Değil Sanırım Düşük Modellerde Ve Mi10 T Pro İçin Yazılım İle İmei Atma Mevcut Anlamadığım Nokta Fatih Akyüz Diye Birini Paylaşmış Arkadaş Telefon Modeli İçin Çift Hat Kayıt Diyor 8 Ay Sonrası İçin Nasıl Kendinden Emin Anlayamadım Bir Sürü Telefoncu Arkadaşım Var Direnç Dışında Bir İşlem Şu An İçin Mevcut Değil Samsung Note 20 Serisi Dahil 3.000 TL Yazılım Ücreti Var Serverden Kırdıkları İçin

• webumut kullanıcısına yanıt
    12T Pro’ya çift katmanlı anakart yüzünden direnç atılmıyor diye biliyorum. Yazılımsal atılıyorsa alınır.

İzmir’de atan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam İzmir de IMEI atan yer bulusan bana da haber versene. İyi günler.

• Çift katman değildir kim demişse yalan söylemiş yada bilmeden söylemiş

• Direnç yapılıyor 12t pro ya. Bildiğiniz güvenilir direnç kaydı yapan satıcı var mi

• kasabalidayi K kullanıcısına yanıt
    İstanbul da 800 liraya yaptırmış bugün birisi

• crista galli C kullanıcısına yanıt

11.500 e aldım yurtdışı 8256gb sizin mantık ile gidelim 2 tane alırım TR fiyatına. 1 cihaz 8 ay süre veriyor yılbaşında sıfırlanıyor bu süre,2 cihaz 16 ay yapar. 1 cihaz fiyatina 2 cihaz almış olursunuz.

• arkin39 kullanıcısına yanıt

Almışken 12tpro alın IMEI işi çözüldü direnç ile yapılıyor artık. MTK da 11t de IMEI yazılım ile yapılıyordu ama sıfırlama güncelleme yoktu. 12t için E.U destek verecek sanırım IMEI atılır ise TWRP ile güncelleme sıfırlama yapılabilir belki o zaman. Ama 12tpro da direnç kayıt ile yapılır ise güncelleme ve sıfırlama da sorun yok dendi. 11 ultra dan 12 T pro ya geçtim 11 ultra yı direnç kayıtlı olarak kullanıyor dum. Sorun yoktu sıfırlama haricî IMEI ile ilgili bende ki cihaz Çin sürümü olduğu için sıkıntılı güncelleme ve sıfırlama da.

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt

Hocam K50 Ultra da aynı yöntem ile İmei oluyor mu?

• xiaomi repair
    Xiaomi Repair - Xiaomi Kayıt Olan Cihazlar Listesi
    https://xiaomirepair.net

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Ana kart ayni oldugu icin yapilir

• arkadaşlar bie akrabaya telefon alacağız bu telefona bakıyorduk herhangi bir kronik sounu varmı acaba? kullananlar memnunmu? cevaplarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.