< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynı problem bende de vardı. Google asistan kapatınca düzeldi. Sanırım yurtiçi veya yurtdışı farketmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, telefon uygulaması olarak google telefon veya mi telefon olması ne farkettiriyor.. Bir yerde daha bu yoruma benzer bir şey gördüm, ne farkediyor ki aralarında ne fark var neyi iyi neyi kötü yani..
-
Merhaba bir adet 12t pro yd cihaz aldım. Galeriden kayıt ettiğim videoları WhatsApp dan birine yolladığımda hem karşı taraf hem ben videoları izlerken donma kasma gibi bir durum oluyor. Galeriden izlerken bir sorun yok. Veya başka bir uygulamadan gönderirken bir sorun yok. Bilgisi olan var mıdır konu ile alakalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12t pro almayı düşünüyorum. Yurtdışı cihazı türkiyeden almak güvenli mi veya güvenilir bir yer var mıdır ? Bir başka sorum ortalama ne kadar fiyat verilmeli ve direnç için güvenilir bir yer var mıdır ?
-
Ben 12500 yurtdışı global aldım kutulu Aparatlı.direnc için iyi bir usta bulmanız lazım ki temiz iş yapsın.
Arkadaşlar yeni 12T telefon aldım. Eski cihazım samsung. Tüm verilerimi nasıl aktarabilirsiniz? Smart switch işe yarar mı? Tüm mail aderslerim şifrelerim uygulama ayarlarım gelir mi?
Faha önce hiç xiaomi kullanamadım ilk kurulum ve işlemler için ve cihaz için bir tavsiyeniz var mı? Aranıza katıldık yardımlarınızı beklemeteyim.
Eski telefondaki bilgilerini Google hesabın ile senkronize edip numaraları vs yenisine aktarabilirsin @arkin39
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigya08 -- 20 Şubat 2023; 6:41:0 >
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bende sipariş geçtim. Sağolsun bir dostum bugün yarın getircek.
Yıllardan beri spigen kılıf kullanan biri olarak 12t pro ve 12t için bulamadım. Acaba Türkiye de daha satışa sunulmadi mi?
Direnç kısmında ise kesinlikle haklısınız iyi birini bulmak gerek.
YouTube de bir kaç video var ama daha erken...
Bende de ayni sorun var.sikistirip öyle gönderince sikinti olmuyor. başka bir çözüm yolu var mı acaba
Sıkıştırıp nasıl gonderiyorsunuz
Türkiyeden mi aldınız ?
-
Teşekkür ederim. ben de sizin gibi yıllardır spigen kılıf kullanıcısıyım ve dişe dokunur bir şey bulamadım. eğer bulduğunuzda bana da bilgi verirseniz sevinirim. Direnç kaydını da bulunduğum yerde tek bir yer yapıyor oradan yaptıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğretmen Beg -- 20 Şubat 2023; 17:3:3 >
Evet Türkiye'den aldım ama yurt dışı cihazı.
Ota'dan miui 14 güncellemesi geldi şimdi indiriyorum bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu güncelledim. Sıfırlamak gerekir mi güncelleme sonrası? Şimdilik akıcılıkta bir sıkıntı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 1 hafta kadar oldu geleli direk kurudum o şekilde kullanıyorum. Aslında bu çeşit sürüm yükseltmelerin de sıfırlamak şart. Tercih sizin tabiki.
Arkadaşlar demin 4 GB Mi 14 güncellemesi geldi. Güncelleme için tıkladığımda güncelleme yoktur uyarısı geldi ve güncelleme ortadan kayboldu. Ayarlardan güncellemeyi denetledigimde aynı şekilde güncelleme yoktur diyo bu durumu yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğretmen Beg -- 21 Şubat 2023; 19:20:9 >
Esim destekli olarak görünüyor ama sitede ki listede tr yok görünüyor deneyen oldumu arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncelle geldi bana da, yurt dışından almıştım cihazı. Ama neredeyse hiç bir değişiklik yok gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X