Şimdi Ara

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
31
Favori
58.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kıbrıs'ta yaşıyorum. S21 FE ile Xiaomi 12T Pro aynı fiyat. Bu iki cihazın arasında kaldım. Oyun oynamam. Önceliğim kamera.

+ 12T Pro kamerası daha iyi.

+ S21 FE yardımcı kameraları daha iyi.

Sizce hangisini almalı?

• Arkadaşlar ben sarji taktiğimda 120w çıkmıyor
    55w değeri çıkıyor/bilen biri cevap yazar mı
    Bir yerde ayarı mi var acaba?

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_dünya -- 25 Şubat 2023; 18:31:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9

• Miui14 güncellemesini 12T ye indirdim ama hiç bir değişiklik olmadı. Videolarda anlatılan hiç birşey gelmedi güvenlik güncellemesi gibi birşey değişmedi.

• Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ ayarlar / pil / pil menüsüne gir. Şarj hızını artır ayarı var orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy Krueger -- 25 Şubat 2023; 22:8:26 >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Çok tşk ettim. Sorunu hallettim 👍

• Bu cihazı yd almayı düişünüyorum ama 4+4 toplamda 8 ay kullandık diyelim. Yılbaşından sonra tekrar 8 ay açılıyor sanırım. Bu 8 ay kullanımların bir sınırı var mı?
    Yani 2023 de 8 ay açık kullandık kalan kasım aralık aylarındada tablet gibi kullandık
    2024 girince yeniden açıldı diyelim 8 ayda böyle kullandık
    2025 yılı geldiğinde yine 8 ay açılıcak mı? Bu döngünün bir sınırı var mı?

• Şu an yok ama devlet her an karar değiştirebilir bunun garantisini kimse bilemez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matrixx19 M kullanıcısına yanıt

dostum yurtdışı aldığımızda bu 8 ay olayı nedir, süreç nasıl işliyor? direnç için sorunlu olabilir demişler bununla ilgili bilgin var mıdır bir de ne kadara almıştın?

• Çift sim kart girişi var cihazda.Her sim için yasal olarak 4 ay kullanım süresi veriyor devlet kayıt ettirene kadar kullanabilmen için.4 ay süren dolduğunda diğer sim'e takıyorsun hattını 8 ay muhabbeti buradan geliyor.Direnç işi yeni çıktı ben bekliyeceğim yaygınlaşınca sağlam bir yere yaptırmayı düşünüyorum.Dirençli kullanan arkadaşlar var forumda bi sorun olursa yazarlar muhakkak.12gb lık modeli 12.4K ya geldi bana internetten aldım.

• Arkadaşlar bu cihazda kronik bir problem var mı? Bu bütçeye daha iyisi yok sanırım bu cihazı alıp geçicem.

• Önceki telefonum Samsung s8+ ta kayıtlı bir wifi varsa ben wifi yi açmadan otomatik bağlanıyordu. Bu telefonda otomatik bağlanmıyor. Benim wifi yi açmam lazım. Bir ayarı var mı bilmiyorum.

• yd 12-256 aldım bakalım memnun kalıcam mı Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

• Öncelikle hayırlı olsun👍

Bende HTC u11 den geçtim (5 yıl kullandım)

12t pro iyi bir cihaza benziyor şarjı+ ekranın kalitesi+sesi+görüntüsü+işlemci (muazzam)

Ne olur bilemem 3 günlük deneyim beni çok mutlu etti.

Bende YD 12/256 aldım yurt içi bu fiyatları kesinlikle hak etmiyor (s23 ler varken).

Umarım sorunsuz bir şekilde kullanmak nasip olur.

• 14 güncellemesi geldi mi 12T Pro 'ya ?

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt

geldi

• crista galli C kullanıcısına yanıt

Dostum benim yakın arkadaşa aldık 1 hafta önce , güncelleme gelmiş 14 . O an wifi yok diye ertelemiş , şimdi güncelleme yok diyor. Nasıl geri gelecek bu ?

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Ara ara deneyin. Ya da sıfırlayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi_dünya M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Kılıf ve ekran koruyucu öneriniz var mı? ekranı koruyuculu çıkıyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.