Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (12. sayfa)
-
-
-
Merhaba,bi sorum olacak.Uzun zamandir oneplus kullaniyorum.Kayit muhabbetinden dolayi xioami almayi dusunuyorum.Ya 12T Pro alacagim.Ya da 13 Pro bekleyecegim.
Merak ettigim konu ise BL kilidi acilinca Netflix sertifikasi dusuyor.480p izleniyor.Artik netflix kullanmiyorum.Prime video ve Disney+ da boyle bir sorun var mi? Yoksa 1080p Hdr dolby atmos gibi ozellikleri aktif sekilde kullanabiliyormuyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
12t pro var bende. Ram 12 + 3 şeklinde kullanabiliyordum. MIUI 14 ile mi geldi bilmiyorum ama şimdi secenekler sırası ile +3, +5, +7 GB olarak değişmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hep 6.67 ekran telefon almak isterdim , artık 6.67 bile gözüme küçücük ekran geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışı direnç kayıtlı aldım 12300 civarı bir fiyata. Çok akıcı cihaz. Soru varsa alayım
-
Hocam ben de aldım fakat kayıtsız. 8 ay kullanıp öyle kayıt yaptırcam inşallah.Herhangi bir sorun olursa buraya yazarsanız sevinirim.Nfc çalışmaması bankacılık uygulamalarına girememek bataryanın çabuk bitmesi vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixx19 -- 23 Şubat 2023; 20:19:11 >
+1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam NFC çalışmaması ne demek oluyor/ umarım öyle bir durum yok tur/yani NFC çok ama çok önemli/ o zaman bu teli boşuna alıyoruz...
Dirençle kayıt yapıldığında direkt anakart üzerine müdahele edildiği için ve eğer yapan usta fazla iyi değilse bu konuda çeşitli sorunlar çıktığını okumuştum o yüzden .NFC çalışmaması demek o özelliği artık kullanamıyorsunuz yani telefonla ödeme yaparken falan:) Bu benim içinde olmazsa olmaz. O yüzden dirençle kayıt yaptırmış arkadaşların tecrübelerini paylaşmaları rica olunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixx19 -- 24 Şubat 2023; 8:1:0 >
Anladım hocam. Çok haklısınız işin ehli bir usta bulmak gerekir. Umarım hakkımızda hayırlısi olur.
Yapan arkadaşlar yazarsa dediğiniz gibi çok faydalı olur 👍
Bende takipteyim/ her ne kadar 8 ay kalsa da iyi bir usta buldu mu kaçırmamak gerekir..
İşin ehli birinden aldım arkadaşlar. O konuda içim rahat. Hiçbir sıkıntı yok şu anlık. Aldığım kişi 130 bin kişilik facebook grubunun admini. İşin bayağı ehli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romedon -- 24 Şubat 2023; 12:20:18 > -
Hocam ismini yada adresini paylaşım yaparsanız kendisi ile ileriki zamanlarda iletişime geçeceğim.
Şimdiden tşk ettim 👍
reklam olmasın diye özelde mesaj atıyorum
-
bende izmirde bir yerden alacagım direnç kayıtlı ama direnc kaydı sanırım hemen atılamıyormuş. biraz kullanıp attıracagım.
evet 8 gün sonra botloader açılıyor. Sonra uzaktan bğalanıp yapılıyor. Bende bugün açtım bootloaderin. Pazartesi imei atılacak
-
Ahmet Mardin li den mi aldınız hocam
Bildirim geldiğinde ekran uyanması nasıl açılır? Ekranda bildirim ışığı geliyor ama 5 sn de olsa nereden ne geldiğini görmek istiyorum. Samsung gibi. Birde bildirim ışıkları için harici uygulama dışında ekleme yapamazmıyız çok az seçenek var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X