Şimdi Ara

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
518
Cevap
32
Favori
57.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eu custom rom da çok değişiklik var
    Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kurmayı düşünen olursa diye yazıyorum;

Android 13, MIUI 14 üzerine geliştirilen EliteRomLite 14 kurdum. Cihaz Redmi K50 Ultra, yani Mi 12T Pro. Hiçbir sorun yok. En çok ihtiyacım olan Magisk 25.2 sorunsuz çalışıyor, root problemi yaşamadım. Zygisk jilet gibi çalışıyor.

Sürüm detaylarını da ekliyorum mesaja. Ortalıkta 12T Pro/K50 Ultra için başka ROM falan göremedim. Root ile berbat Xiaomi yazılımından kurtulmayı düşünenler için kurup paylaşayım dedim. XDA'da tüm bilgiler mevcut, kolay gelsin.

Not: ROM lite versiyon olup, NextGen denen tam sürümü geliştirici tarafından ücretli verilmekte. Oyuncular için ekstra özellikler mevcutmuş. İşimi görmediği için detaylarına bakmadım.

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 23 Şubat 2023; 6:2:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,bi sorum olacak.Uzun zamandir oneplus kullaniyorum.Kayit muhabbetinden dolayi xioami almayi dusunuyorum.Ya 12T Pro alacagim.Ya da 13 Pro bekleyecegim.

Merak ettigim konu ise BL kilidi acilinca Netflix sertifikasi dusuyor.480p izleniyor.Artik netflix kullanmiyorum.Prime video ve Disney+ da boyle bir sorun var mi? Yoksa 1080p Hdr dolby atmos gibi ozellikleri aktif sekilde kullanabiliyormuyuz?

• MertAndc M kullanıcısına yanıt
    3 uygulamadan görüntüler. Netflix için root aracılığı ile LSPosed kurup Pixelify aktif edilmesi gerekiyor. Diğerlerinde herhangi bir müdahale yok, varsayılan olarak aktif özellikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 12t pro var bende. Ram 12 + 3 şeklinde kullanabiliyordum. MIUI 14 ile mi geldi bilmiyorum ama şimdi secenekler sırası ile +3, +5, +7 GB olarak değişmiş.

• hep 6.67 ekran telefon almak isterdim , artık 6.67 bile gözüme küçücük ekran geliyor

• Yurtdışı direnç kayıtlı aldım 12300 civarı bir fiyata. Çok akıcı cihaz. Soru varsa alayım

• romedon kullanıcısına yanıt

Hocam ben de aldım fakat kayıtsız. 8 ay kullanıp öyle kayıt yaptırcam inşallah.Herhangi bir sorun olursa buraya yazarsanız sevinirim.Nfc çalışmaması bankacılık uygulamalarına girememek bataryanın çabuk bitmesi vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixx19 -- 23 Şubat 2023; 20:19:11 >
  • matrixx19 M kullanıcısına yanıt
    +1

Hocam NFC çalışmaması ne demek oluyor/ umarım öyle bir durum yok tur/yani NFC çok ama çok önemli/ o zaman bu teli boşuna alıyoruz...

• Dirençle kayıt yapıldığında direkt anakart üzerine müdahele edildiği için ve eğer yapan usta fazla iyi değilse bu konuda çeşitli sorunlar çıktığını okumuştum o yüzden .NFC çalışmaması demek o özelliği artık kullanamıyorsunuz yani telefonla ödeme yaparken falan:) Bu benim içinde olmazsa olmaz. O yüzden dirençle kayıt yaptırmış arkadaşların tecrübelerini paylaşmaları rica olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixx19 -- 24 Şubat 2023; 8:1:0 >

Anladım hocam. Çok haklısınız işin ehli bir usta bulmak gerekir. Umarım hakkımızda hayırlısi olur.

Yapan arkadaşlar yazarsa dediğiniz gibi çok faydalı olur 👍

Bende takipteyim/ her ne kadar 8 ay kalsa da iyi bir usta buldu mu kaçırmamak gerekir..

• İşin ehli birinden aldım arkadaşlar. O konuda içim rahat. Hiçbir sıkıntı yok şu anlık. Aldığım kişi 130 bin kişilik facebook grubunun admini. İşin bayağı ehli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romedon -- 24 Şubat 2023; 12:20:18 >

Hocam ismini yada adresini paylaşım yaparsanız kendisi ile ileriki zamanlarda iletişime geçeceğim.

Şimdiden tşk ettim 👍

• mavi_dünya M kullanıcısına yanıt

reklam olmasın diye özelde mesaj atıyorum

bende izmirde bir yerden alacagım direnç kayıtlı ama direnc kaydı sanırım hemen atılamıyormuş. biraz kullanıp attıracagım.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

evet 8 gün sonra botloader açılıyor. Sonra uzaktan bğalanıp yapılıyor. Bende bugün açtım bootloaderin. Pazartesi imei atılacak

Ahmet Mardin li den mi aldınız hocam

• Bildirim geldiğinde ekran uyanması nasıl açılır? Ekranda bildirim ışığı geliyor ama 5 sn de olsa nereden ne geldiğini görmek istiyorum. Samsung gibi. Birde bildirim ışıkları için harici uygulama dışında ekleme yapamazmıyız çok az seçenek var

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.