Şimdi Ara

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
31
Favori
58.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam şimdilik kılıf ve ekran koruyucu üzerinden gelenle idare ediyorum.

Kılıfta benim tek tercihim spigen rugged armor serisidir ama o da daha piyasada yok bende beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi_dünya M kullanıcısına yanıt

Armor kılıf almak lazım. Giriş seviyesi cihazlar bile 10 bin olacak deniyor. Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ 

• Arkadaşlar merhaba. 12T yada 12T pro almayı düşünüyorum YD şeklinde. Redmi note 10 da sensör kronik sorun, peki bu serilerde var mı bir kronik problem?

Imei ile kullananlar sorun yaşıyorlar mi acaba? Yardımlarınızı rica edecektim.

• 12T pro kullanıyorum. Sensör problemi çözüldü. Rahatça kullanabilirsin

• 8 ram yeterli mi 12 mi iyi olur acaba? bu cümleyi yazarken bile tuhaf geldi ama bilemedim

• Arkadaslar daha onceden xiomi kullanicisiydim fakat instagrama story atarken videoyu cok bozuyordu dusuk kalite atiyordu. Bu nedenle iphone gecmistim. Az once denemek icin annemin redmi note 10 u ile full hd video cekip telefonun kamerasindan. Sonra story olarak attim. Ve video yu hic bozmadan ayni kalitede attigini fark ettim. Xiomide ki bu sorun duzeltildi mi?

• atheet kullanıcısına yanıt

Hocam imkanınız varsa kesinlikle 12 olandan alın.

5 yıl HTC u11 kullandım 4 GB ram vardı hep 1.8 kullanıyordu telefonum dolu dolu ikende.

Xiaomi de şuan tel yeni ama halı hazırda hep 5 gidiyor/yani bence markanın ram optimizasyon sorunu var ona göre alınız. Ben de önce 12 ye ne gerek var demiştim ama markanın yazılımı ile alakalı bir durum yetip yetmemesi bence.(şahsi fikrimdir belkide yanılıyorumdur)

Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★

• 12t pro 12 /256 yd olarak nereden alabilirim? Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

• Bu cihazda çift tıklama ile ekranı kapatma var mı?

• Yok maalesef. Ama ekranı kilitle widget'ı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12t pro ile 13 pro arasinda ne fark var.?

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Sahibinden sitesinde bulunduğunuz ili seçip elden teslimat ile alınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazın Türkiye fiyatı 27 bin lira olmuş. S23 yada YD 12t pro almak kesinlikle daha hesaplı.

• Uygun bir kılıf bulan var mı? Lens için de ayrı bir koruyucu lazım

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Evet prize bağlı yaşamak için güzel bir sebep

• webumut kullanıcısına yanıt
    Tam tersi. S23 serisinde kullanılan 8 gen 2 TSMC üretimli olduğu için pili 1-1.5 gün rahat gidiyor. Zaten işlemcisi TSMC üretimli olupta pili çabuk giden telefona ben denk gelmedim. 888, 8 gen 1 gibi samsung üretimli işlemciye sahip telefonların pili çabuk gidiyor.

• 8+ gen1 ile 12t pro ya 5000 mah pil koyan xiaomi bunu bilmiyordu sizmi biliyorsunuz ilginç :)

• Mi 12t pro yu Yd olarak aldık diyelim. Direnç değişimi de yaptırmak istemedim. Yazılım olarak IMEI repair yaptırdım. Güncelleme yaptığında ya da reset atıldığında IMEI silinecek. Sonradan attığım IMEI yi güncelleme yaptıktan sonra tekrar attırsam bu şekilde kullanabilir miyim?

• Çift tıklama ile açma var, kapama yok maalesef. Ama tuşlara atama yapabiliyorsun. Ben geri tuşuna uzun basma şeklinde atadim. Pratik oldu

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Yazilimla zaten bildigim kadariyla imei attirma sansiniz yok...illa içi açılacak

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.