< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 13 serisi tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

-
-
T serisi farklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asgari ücretli olarak sadece tanıdım videosunu izliyoruz güzel telefon qlan güle güle kullansın
Samsung konusunda size katılmıyorum ne yazık ki.
Ülkeye özel fiyatlandırma ve abd + çin malı telefonlara getirilen ek vergi (samsung kore malı olduğu için bundan muaf) den dolayı fiyat konusunda en avantajlısı samsung hatta. En basitinden S22 ile iphone 11, 12 veya 13 ün fiyatlarına bakın dediğimi anlarsınız.
Güncelleme olarak da samsung 4 yıl sürüm, 5 yıl da güvenlik güncellemesi veriyor.
Değer kaybı konusunda haklısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 12 Aralık 2022; 18:53:15 >
ÖTV vergiler yine binecek Türk gençleri ne Allah yardım etsin:)
-
Olur tabiki
-
Kamera adası az güzel tasarlansa görüntüsü güzel telefonun. Telefonum 2 yıldır bozuk ve bu sene 15k ya kadar çıkabiliceğim bi telefon alıcam yurt dışı olacak. One plus 11 pro ve 13 pro. Bakalım mart ayına kadar gelişmeler ne gösterir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Androidlerden elle tutulur bir Samsung var hocam zaten. iPhone almasam sadece Samsung düşünürdüm. Güncelleme konusunda çinlilerden bir tık daha iyiler en azından.
Şuan piyasada garip bir durum var testlerde ve incelemelerde en üst sıralarda bulunan Mate 50 Pro modelindeki sensörlerin hemen hepsi yanlış bakmadıysam 2-3 sene önceki P40 Pro'daki sensörlerden daha küçük, Yazılımsal olarak gelişme var ama sensörler gelişmedikçe ilerleme kaydedilmiyor pek, 1 İnç boyutundaki sensörleri kullanan cihazlarda'da yazılım sıkıntısı var gibi görünüyor hep birşeyler eksik şuan.
-
Hocam yanlış bakmış olmalısın; Mate 50 Pro'da kullanılan ana sensör Sony IMX766. Yani aynı zamanda benim de telefonumun sensörü (realme GT Neo 3)
Şu ana kadar muhteşem bir sensör olduğunu düşünüyorum. (ücretine göre) İyi bir yazılımla koşulursa zirvelere oynayabilecek bir sensör. Huawei de bunu yapıyor, ben şahsen Huawei'in yazılım departmanının mobil dünyanın bir numarası olduğunu düşünüyorum. (EROFS, SFS 1.0 vs)
Xiaomi'nin Leica ile olan ortaklığı yıllandıkça kameraları daha da gelişecektir, Huawei'de böyle olmuştu. Hatırlarsanız Huawei ambargo yemeden önce Android dünyasında inanılmaz işler yapardı. Amerika bunu gördü, baktı ki Apple gidici. Apple'ın bitmesi Amerika'nın bitmesi demektir. Dolayısıyla tekel oldukları hususlarda (işlemci, android, google vs) Huawei'yi blokladı.
- Bu da böylece 7777. mesajım oldu. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 13 Aralık 2022; 4:17:54 > -
12T Pro almak uzereyim.13 pro ne kadar surer acaba ulkemize gelmesi. Gerci 30k altinda olacagini pek sanmiyorum ama....
Beklemeden 12T Pro mu alsam acaba.
xiaomi güncellemelerde geri kalmaya başladı samsung bu sene çoğu tlf nuna android 13 verdi ve vermeye devam ediyor.yavaş yavaş artık çok model çıkarmanın zorluklarını yaşamaya başladı.mi 11li5 gne için orange fox dışında twrp yok çıkarmadılar.gerçi ara model tlf alarak biz hata yaptık.ara model tlf almamaya özen gösterin.
-
20k civarı olursa alınır
-
2030 yılında anca alabilirim
-
Ben POCO X3GT kullanıcısıyım. Güncellemeler çok makul, güvenlik güncellemeleri gecikmesiz. Sony IMX 989 1inç sensörü yok ama çektiğim video ve fotolar gerçekten çarpıcı. Henüz sorun yaşamadım ama aynı telefonu kullanan arkadaşlarımın sorunları oldu ve hepsini bir kaç hamlede çözebildim. Kısacası Xiaomi gerçekten gelecekte konuşulan bu markaları çok geride bırakabilir. Şiddetle yavsiye ederim.
-
yılbaşı zammı gelmeden al derim
-
şuan imei atılan en iyi telefon ne 12t mi ben öyle biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şayomi ben senden daha hızlıyım oğlum 13 serini beğenmedim almıyorum
hadi bakalım daha çok çalış 14 serini bekliyorum hahayt böyle koyarlar işte adama
-
Bir sitede Maate 50 modelindeki sensörlerin boyutları vardı zaten ulaşması çok zor detaylara mesela P40 Pro örneği vereyim yine kendi resmi sayfasında tüm sensörlerin boyutları ve özellikleri net bir şekilde yazılmıştı Mate 50 Pro modelinde ise sadece bir kaç özelliğe ve F1.4 - 4 özelliği ön plana çıkarılmış.
Şu an piyasada zaten en başarılı firmalar fotoğraf konusunda Huawei, Video konusunda Apple diğerleri net bir şekilde geriden takip ediyorlar.
-
Tasarım olarak 13'ü aşırı beğendim ama özellik olarak pronun gerisinde sanırım. Keşke pro özellikleri 13'ün tasarımıyla gelseydi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X