|
Bildirim
Sonunda 4 yıl android ve 5 yıl güvenlik güncelleme sözü getirdiler. Lansmanın en sevindirici haberi bence buydu.
Sektörü bu harekete zorlayan başta Apple'a ve Android markaların bu kararı almasını zorunlu kılan Samsung'a teşekkürler. Not: Xiaomi her güncellemeyle eldeki cihazı bozmasıyla bilinen bir marka, 5 yıl güncelleme verdiği aleti bakalım ne hale getirecek :D |
Fiyatlara bak. Seneye satmak istesen. 10 bin
|
"kaputun altında..."'dan sonrasını okumayı bıraktım.
Sanırım 3 ayrı haberinde editörü yanlış kullanım konusunda nazikçe uyarmama rağmen umursamadı. Biz de haberi başka bir kaynaktan okuruz, yapacak bir şey yok. |
10T Pro'dan sonra ilk defa çok güzel bir kamera kombinasyonu ile geliyor T serisi. 10T den beri T serilerini teker teker kullanmış biri olarak kamera kısmı heyecalandırdı. 27 bin TL'ye S23 varken 13T alınır mı tabiki alınmaz orası ayrı. Yurtdışı alınıp bi tadına bakılıp satılır.
|
12t pro kullanıyorum 1 kere bile reklam görmedim. Kurulumda reklam seçeneklerini kapattım. Herhangi bir sorun yok
|
aynen öyle. ben de yıllardır Xiaomi kullanıyorum. bir kez bile reklamla karşılaşmadım. telefonu kullanmayı bilmeyip suçu xiaomiye atıyorlar. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bilen biri söyleyebilir mi bu fiyatlar ön sipariş süreci bittikten sonra değişecek mi? Ön sipariş bitince zam gelir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|