Şimdi Ara

Xiaomi 14T ve Xiaomi 14T Pro'nun fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 14T ve Xiaomi 14T Pro'nun fiyatı ortaya çıktı
    Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen Xiaomi 14T ve 14T Pro modellerini çok yakında duyurmaya hazırlanıyor. Kaçıranlar için daha önce her iki modelin çıkış tarihi ve tasarımı netleşmişti. Geçtiğimiz saatlerde ise Xiaomi 14T ve 14T Pro yanlışlıkla Amazon'da listelendi. 

Xiaomi 14T ve 14T Pro fiyatı ortaya çıktı

Kaçıranlar için Xiaomi, Xiaomi 14T ve 14T Pro'yu 26 Eylül'de duyurmaya hazırlanıyor. Sızdırılan görüntülerde ise, serinin amiral gemisi modeli olan Xiaomi 14 Pro'nun sırasıyla 800 euro ve 900 euro fiyata sahip olacağı doğrulandı. Bunun 256GB ve 512GB kapasiteler için geçerli olduğunu hatırlatalım.

Ayrıca Xiaomi 14T serisini sipariş verenler için sürpriz bir promosyon da sunuluyor. Buna göre kullanıcılara ücretsiz bir Redmi Pad Pro ve 120W şarj cihazı hediye edilecek. Xiaomi 14T'ye gelirsek, fiyatı ise sayfadan kaldırıldığı için göremiyoruz. Ancak 14T Pro'ya kıyasla 650 euro fiyatla satışa çıkması bekleniyor. Bunlar 13T serisiyle aynı fiyatlar.

Ayrıca Bkz.Xiaomi de üçe katlanabilir bir telefon çıkarabilir: Patent görselleri ortaya çıktı

Xiaomi 14T ve Xiaomi 14T Pro'nun fiyatı ortaya çıktı
    Diğer tarafta tanıtım sayfası, Xiaomi 14T'nin Dimensity 8300-Ultra, 14T Pro'nun ise Dimensity 9300+'dan güç alacağını doğrulamış durumda. Dolayısıyla özellikle 14T Pro'nun amiral gemisi rekabetine dahil olduğunu görmemiz olası. İşte Xiaomi 14T ve 14T Pro'dan beklenen özellikler

Xiaomi 14T özellikleri (beklenen)

• Ekran: 6.67 inç, 1.5K, 144Hz, 1600 nit, AMOLED

• İşlemci: MediaTek Dimensity 8300 Ultra

• Bellek: 12 GB RAM

• Depolama: 256 GB

• Arka kamera: 50MP (birincil) + 50MP (telefoto) + 12MP (ultra geniş açılı)

• Ön kamera: 32MP

• Batarya: 5000 mAh

• Bağlanabilirlik: WiFi 6E, Bluetooth 5.4, NFC

• İşletim sistemi: Android 14

• Boyut ve ağırlık: 160.5 x 75.1 x 7.8 mm, 195 g

Xiaomi 14T Pro özellikleri (beklenen)

• Ekran: 6.67 inç, 1.5K, 144Hz, 1600 nit, AMOLED

• İşlemci: MediaTek Dimensity 9300+

• Bellek: 12 GB RAM

• Depolama: 512 GB

• Arka kamera: 50MP (birincil) + 50MP (telefoto) + 12MP (ultra geniş açılı)

• Ön kamera: 32MP

• Batarya: 5000 mAh, 50W kablosuz şarj

• Bağlanabilirlik: WiFi 7, Bluetooth 5.4, NFC

• İşletim sistemi: Android 14

• Boyut ve ağırlık: 160.4 x 75.1 x 8.39 mm, 209 g

Kaynak:https://www.gsmarena.com/amazon_slip_up_reveals_xiaomi_14t_and_14t_pro_prices_and_generous_launch_promo-news-64675.php

• 3 gözlü yerine 4 gözlü ocak tasarımı daha orijinal olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyatına göre gayet iyi özellikleri var. s24 fe yerine çok rahat tercih edilir. yanındaki hediyeleri ise pastanın üstüne çilek olmuş

• Neden 13T Pro'nun fiyatını 36 binden 42 bine çektikleri şimdi netleşti. Bakın aynı fiyata daha iyisi demek için imiş. Bu modelin kırpılmış versiyonu olan Redmi K70 içinde aynısını Çin lansmanında yaptılar. Geçen yılki ürün ile aynı fiyata çıkardık dediler. Türkiyede olan fiyat dalgalanmaları yüzünden, stratejilerini uygulayabilmeleri için, mecburen önceki modeli (13T Pro) zamlı şekilde şuan sunuluyor.

Eğer Türkiye'de de tablet hediyesiyle birlikte 42 bin liraya verirlerse bal-kaymak olur. Özellikle üniversiteye yeni başlayıp henüz yeni telefonunu alamamış öğrenciler için güzel fırsat. Ne de olsa artık defter kalem yerine tablet kalem kullanıyorlar :)

Ek bilgi: Geçenlerde bir Mi Store'a uğradım. Mağazadan alımlarda 13T Pro'yu 36 bin tlye verdiklerini öğrendim.

• vvpfocusqvv V kullanıcısına yanıt

13t pro değilde 13t almak istesek mağaza fiyatı kaç lira onunda bilgisini verebilir misiniz? hayır şimdi yakınımda bir yerde olsa sizden rica etmem ama internet satışından ziyade mağazadan almak veya amazon com.tr den almak daha mantıklı geliyor...

• Xiaomi için 900 euro pahalı O fiyatı hak etmiyor. Mi 13T pro kullanıyorum. Eğer 900 euro dan satacaklarsa yurt dışındakiler Galaxy S24 ultra alacaklar o da ortalama 1000 euro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki onun fiyatını bilmiyorum. En erken pazar günü öğrenebilirim. Ama zaten o tarihe internet fiyatlarını da güncellerler diye tahmin ediyorum. Ne de olsa bugün 15:00'te yeni modellerin tanıtımı var.

• S24fe bu çöp markayla kıyaslanmaz.

• Telefonla konuşurken sesi kapatan kronik sensör problemini bir halletsinler ondan sonra yeni telefon çıkarsınlar bir zahmet.

• Cöp marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay kadar önce Xiaomi 14 Ultra almıştım, beklentimin ötesinde harika bir cihaz, bu süreçte 4-5 defa güncelleme geldi, ön yargılı davranmayın.

• çok merak ediyorum kim verecek 800 900 öğroları bu telefona..

• 200 daha koyar iPhone pro modeli veya samsung s serisi alır. Çinli ne idüğü belirsiz markaya kim bu parayı gömer.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Türkiye'de yaşıyorsan kalkıp da 1100 euroya yani 41.000 TL ye hangi iPhone alacan kanka 😂 13t pro kullanıyorum iPhonedan kat kat daha iyi sizin bu iPhone sevdanız ne böyle abi? Eskiden rakip tanımazdı evet ama devir değişti siz hâlâ eski kafadasınız. 14t proda dimensty 9300+ var gelmiş laf ediyorsun. Piyasadaki en iyi işlemcilerden biri bu şuanda.

• iPhone sevgisi ne alaka ? 200 daha koyar iPhone veya samsung alınır demişim. Neden samsung’u görmezden geliş iphone sevgisi diye yorum yapma gereği duydun ? Samsung s serisileri de türkiye’de uygun fiyatlı. Ayrıca bu telefon sadece türkiye’de mi satılıyor ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.