Şimdi Ara

Xiaomi 14T Pro incelemesi - Herkesin övdüğü kadar iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Xiaomi markasının yeni modeli olan Xiaomi 14T Pro fiyatı ve özellikleriyle öne çıkan bir telefon. Özellikle premium detaylarıyla kendini ciddi anlamda öne çıkartan cihaz bu detayları nedeniyle çok satıyor. Biz de bu videomuzda Xiaomi 14T Pro'nun öne çıkan özelliklerine yakından bakıyoruz. İyi seyirler!

SPONSORLU İÇERİK!

• izlediğim bir kaç videoda kaliteli bir duruşu olduğunu ön plana çıkarıyorlardı. uzun kullanımda nasıl olur bilemem.

• Xiaomi 11T Pro'nun 12GB RAM, 256 GB olan en üst versyonunu 3 sene önce aldım. Aynı bunun gibi çok övülüyordu. İlk başta ultra şarj ile 18dk 30 s civarında şarj olması, kağıt üzerinde kamera/ekran vb bilimum özellikleri ile şahane deniyordu.

Fakat uzun kullanımda 1 sene sonra ultra şarjı bırakın, en eski teknolojiye sahip akıllı telefonlardan daha uzun şarj etmemeye başladı. Kendimce çözüm ararken geliştirici modunda, üstüne stereo alt hoparlörün bozulduğunu, tevafuk eseri öğrendim.

Teknik servis, garantiden, anakart arızası olduğunu belirtip değişim yaptı. Fakat aynı şarj sorunu 1,5 sene sonra şu anda tekrar nüksetti. Yani kronik galiba.

Ayrıca çektiğim fotoğrafları/videoları bilgisayarda görüntüleyince, tabir-i caizse çamur gibi...

Bu tarz sorunlar belki bu modelde olmaz, bilemiyorum ama 3 sene öncekine benzer reklam kokan, sponsorlu içeriklere çok da itibar etmemek gerekiyor, uzun kullanım isteniyorsa...

Xiaomi'nin ana marka ve türevi marka telefonlarına karşı olumsuz bakıyorum, uzun kullanımda. Daha ucuza aldığımızı zannedip aslında daha pahalıya gelebiliyor.

Kalite ve kararlılık açısından; bundan sonra Samsung'un S serisinden şaşmam herhalde (Önceki telefonum Note 4'tü. Neredeyse 5 seneden fazla kullandım. Daha da kullanabilirim ama orijinal batarya bulamadığımdan internetten orijinal diye satılanlardan bıkmıştım).

• İyi günler arkadaş bu telefonda 0.9 x ile 2.6 x zom araliginda görüntü kalitesinin berbat olduğunu benden başka anlayan bilen duyan yokmu bı benmiyim gittim kaç mağazada baktım hepsi aynı buna cevap verecek kimse varmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.