Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 SE bekleyenlere kötü haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Amiral gemisi Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun çıkışının ardından biçok kullanıcı akıllı telefonun daha küçük versiyonunun piyasaya sürülmesini dört gözle beklemeye başladı.

Ayrıca Bkz.Realme X50 Pro, 90 Hz Super AMOLED ekrana sahip olacak

Ancak görünüşe bakılırsa bu beklenti gerçeğe dönüşmeyecek. Xiaomi yazılım departmanı başkanı Zhang Guoquan, sosyal medya hesabın aracılığıyla Mi 10 SE ile ilgili durumu açıklığa kavuşturdu.

Daha önce cihazın iptal edildiğine yönelik haberler çıkmıştı ancak Xiaomi fanları Mi 8 SE ve Mi 9 SE'nin halefi hakkındaki umutlarını hiç kaybetmedi.

Mi SE serisi devam etmeyecek

Zhang Guoquan, Weibo'daki bir takipçisinin bu yöndeki sorusuna "Xiaomi Mi SE serisinin devamı olmayacak" şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz yıl şirketin üst düzey yöneticilerinden biri olan Wang Teng Thomas, Mi 9 SE'nin devam modelinin gelmeyeceğine yönelik bir açıklama yapmıştı.

Daha sonra Xiaomi Başkanı Lin Bin, Mi 9 SE'nin küçük ekrana sahip son uygun fiyatlı amiral gemisi telefonları olabileceğini doğruladı.

• Kesinlikle katılıyorum, Mi9 se'nin yapı, ekran kalitesi Red mi serileriyle kıyaslanmaz.
    Mi9 se tutarken elimizde gerçekten şık bir obje tuttuğunuzu biliyorsunuz ki bence ekran boyutu hala bile büyüktü.
    Neden tutulmadığına gelince Mi9se tam da Xiaomi Türkiye yeni yeni aktif olup distribütörlükler vermeye başladığında çıkan bir telefondu ve işlemcisi düşük olduğu halde Mi9'a çok yakın bir fiyattan satmaya çalıştılar.
    Hala bile resmi garantili 3.500 civarında satılıyor internette.
    Twitter'da bir ara dönen 5.8 inç, 4000 miliamper, 730g işlemci ile cikartmaya kalkarlarsa ben alırım.
  • Meali; Mi 10 SE gelmeyecek onun yerine birbirine benzeyen onlarca farklı telefon gelecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi serilerinin se leri ve lite versiyonları hiç çıkmasın bence redmi pro modelleri işini yapıyor o seviyede

• Ya bende se modelini bekliyordum. Gerçekten yazık ettiler seriye

• Katılıyorum

• Mi 9 un bile çok farklı versiyonları var gerek yoktu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi9 lite ın yerini hangi redmi dolduruyor Takoz gibi ve Mediatekli 8 pro mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi9 da olduğu gibi 40 tane model çıkarmak yerine 10 ve 10 pronun haricinde biraz daha küçük ekranlı lite veya Se isimli model çıkarsalar yeter

• Bu cevabı mi 9se'den yazıyorum. bütün redmi telefonları kullandım ama 9se kadar iyisine denk gelmedim. Ayrıca 6" olması kullanımı açısından çok iyi ve gayet yeterli. Saçma bir karar olmuş

• Emre1498 kullanıcısına yanıt
    K20 dolduruyor.
  • Malesef doldurmuyor K20 nin Kalınlığı ve pop-up kamerası gayet itici. Lite ve Se model tercih eden insanlar hem kaliteli olsun hemde kibar olsun diye tercih ediyor.

• Emre1498 kullanıcısına yanıt
    Satışlar pek öyle demiyor gibi. Yoksa neden SE'den vazgeçsinler ki?
  • Mi note serisini de bırakacaz dediler ama durum ortada, Se olarak olmasa da lite veya başka bir isimle illaki böyle bir model çıkar. Zaten 9 serisinde o kadar çok isim ve çeşit karmaşası oldu ki umarım 10 da bunu yapmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre1498

Malesef doldurmuyor K20 nin Kalınlığı ve pop-up kamerası gayet itici. Lite ve Se model tercih eden insanlar hem kaliteli olsun hemde kibar olsun diye tercih ediyor.
    Kesinlikle katılıyorum, Mi9 se'nin yapı, ekran kalitesi Red mi serileriyle kıyaslanmaz.
    Mi9 se tutarken elimizde gerçekten şık bir obje tuttuğunuzu biliyorsunuz ki bence ekran boyutu hala bile büyüktü.
    Neden tutulmadığına gelince Mi9se tam da Xiaomi Türkiye yeni yeni aktif olup distribütörlükler vermeye başladığında çıkan bir telefondu ve işlemcisi düşük olduğu halde Mi9'a çok yakın bir fiyattan satmaya çalıştılar.
    Hala bile resmi garantili 3.500 civarında satılıyor internette.
    Twitter'da bir ara dönen 5.8 inç, 4000 miliamper, 730g işlemci ile cikartmaya kalkarlarsa ben alırım.

• Tam manasıyla değil, küçük ve üst segment hissi olan bi telefon için mi 9se mantıklıydı mesela, ekrandan parmak izi gibi redmilerde olmayan özellikleri bulunduruyordu.

• Küçük modelleri donanımdan kırpıp yapmalarına gerek yok zaten..ois yok video kayıt fos, ses çipi yok ne anladık o işten..
  • Herkes yanında tablet taşımayı istemiyor. Şuan MOBİL bir telefon almak istesek mi9se ve s10e haricinde seçenek yok. Nedir bu büyük arzusu anlamadım

• mi9t efsane idi, 5g olsa mi6 yı emekli edip alıcaktım bende. 5g li mi10t yi bekliyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Küçük modelleri donanımdan kırpıp yapmalarına gerek yok zaten..ois yok video kayıt fos, ses çipi yok ne anladık o işten..
    9se'nin ses özellikleri çok iyi aslında. Kulaklıklardan yüksek ve oldukça kaliteli ses alıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.