< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 3 Aralık 2024; 3:2:25 > |
*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (10. sayfa)
-
-
Server kayıtlı hocam ama gelmedi daha. -
Gelir hocam globale güşmedi henüz -
-
Bende böyle diyor, henüz kayıt yaptirmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seker1adam -- 3 Aralık 2024; 9:47:35 > -
Bu kısım birebir aynı hocam. Sana zahmet Ayarlar-Güvenlik ve Gizlilik-Sistem güncellemelerinden Google Play sistem güncellemesi kısmının ekran görüntüsünü atar mısın? Bende 1 temmuz günce diyor.
-
Bu şekilde görünüyor
-
Hocam yüreğime su serptin. Bende de böyle. Dedim herhalde güncelleme almıyor artık.
-
server kaydı ile alakalı olabileceğini sanmıyorum hyperos yeni sürümü ile birlikte muhtemelen düzelir. -
Sunucu kaydı tek imei için yapılıyorsa bunu fiziki sim karta mı yoksa e-sim e mi yaptırmak mantıklı olur?
-
Yanlış bilmiyorsam 14 ultrada e sim yok. sanırım düz 14 de var.
-
Düz 14 kullanıcısı olarak e-sim ile kullanıyorum şuan.
-
Bende server kayıtlı mi14 var. Google play güncelleme tarihi Ekim olarak görünüyor.
-
Sanırım ultralarda var bu sıkıntı. Siz hyperos2 aldınız mı peki? -
Düz 14 için hyperos 2 çıkmadı hocam, beklemedeyiz.
-
14 ultra içinde kimisi globale daha gelmedi diyor kimisi de ben aldım diyor. Bu nasıl güncelleme takvimi ben anlamadım. -
Cihaz Android 15 güncellemesi aldı ama hyperos 2 daha gelmedi maalesef
-
Hocam sana geldi mi hyperos2 güncellemesi?
-
Evet geldi bu gün, sana geldimi peki ?
-
Yok hocam gelmedi. Napıyolar anlamadım valla ama bugün yarın gelir inşallah.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X