< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (20. sayfa)
-
-
pahalı hocam, trde satan 700 dolar civarına satıyor... 24-25 arası fiyatı var.
-
pahalı ben size 25 e bulayım burada global varyantını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanıtlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Türkiye'de değilim maalesef, Rusya'da çalışıyorum. 2 veya 3 bin farka bakmaksızın artık burada Yandex Marketten Global versiyon siparişini vermiş bulundum. Yarından sonra kısmetse telefon elimde olacak.
-
hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
-
Teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın..
Çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Elime bir 20-25bin TL seviyelerinde bakiye geçecek, telefonu değiştireyim diyorum...
Seçeneklerim Mi 14T PRO veya Mi 14.
Bu ürünleri tercih etme sebebim global ve server kayıt olması...
Fakat Mi 14 için kamerasında buğu durumları söz konusu deniyor, bu ciddi bir problem gibi..
Önerileriniz nedir, her zaman alınmıyor telefon..
Yardımlarınız ve fikirlerinizi bkeliyorum.
-
T serisini bilmiyorum ama 14 kullanıcısı olarak buğu diye bir şey yok. Buğu işi şöyle olur, DSLR makineler dahil, ani sıcaklık değişikliklerinde geçici buğu olabilir, bu durum Xiaomi 14 serisinden çok iPhone üst modellerinde daha fazla görünmekte. Ki sıcaktan soğuğa veya tam tersi durumlarda bahsedilen buğu meselesini yaşamadım. Abimde de var aynı telefon, onda da öyle bir sorun görülmedi. Burada kullanan diğer arkadaşlar da fikir verebilir.
iki cihazda üzmez bütçe doğrultusunda en iyi tercihler xiaomi 14 global piyasada biraz nadirde olsa bulunabiliyor
Mi 14 düz var bende global 512 gb eğer almak isterseniz
Merhaba beyler X100 Pro modelini satıp elime bir miktar para geçmesi için daha ucuz modellerden bir tane alma fikri geliyor aklıma, 20Bin altı doğru düzgün hoşuma giden bir model yok yurt dışı global Mi14 çok ilgimi çekiyor kayıtda olabildiği için hem daha küçük hem özellik bakımındanda tatminkar bir cihaz, En az 10K kalır diye düşünüyorum üste değermi sizce?
-
X100 prodan mi14 e kesinlikle geçilmez ama maddi durumlardan dolayı geçilecekse ona bir şey diyemem. Kayıtsız kullanırım diyorsanız YD poco x7 pro da olabilir 13-14 aralığında.
-
Pil icin ve görsel için kullandıgınız uygulamaları atar mısınız ve renk ayarınız nedir
Xiaomi 14 minimal ve kompakt yapısı dolayısıyla hitap ediyor insanlara global varyantı pahalı 20k üzerinde orta segmentte Xiaomi 14 T, Poco X7 Pro, Redmi Note 14 Pro Plus, İnfinix Zero 40 5g, Tecno Camon 30 Pro, Tecno Camon 30 Premier alınabilecek bütçe dostu performanslı cihazlar..
Hiç ihtiyaç yokken sırf indirime girdi diye aldırdı telefon kendini
Önceki telefonum MI6 idi 5 sene kullandım çok memnundum. Şu an OnePlus 9 pro var 2 yılı doldurdum ondan da memnunum ama zaten şarjı hızlı biten bir telefon ve batarya da eskiyor diye bir de üstüne 18.000 TL'ye xiaomi 14 denk getirince yurtdışı aldık bakalım.kargo gelsin yorum yapıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun güzel fiyat
18k ya nasıl xiaomi 14 oluyor ?
-
Yurtdışı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X