< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 30 Aralık 2024; 18:22:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (18. sayfa)
-
-
Çekimler çok güzel olmuş. Düzenleme var mı?
Dün xiaomi 15 ile iphone 16 karşılaştırması izlerken gece çekimleri karşıma çıkmıştı. Işık parlamaları çok kötü görünüyordu. Sizin resimlerde yansımadan eser yok.
GadgetByteyoutubeXiaomi 15 Review: Compact Phones Aren't Dead!https://www.youtube.com/watch?t=404&v=t5KTI17NMdM&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
Çekimler çok güzel olmuş. Düzenleme var mı?
Dün xiaomi 15 ile iphone 16 karşılaştırması izlerken gece çekimleri karşıma çıkmıştı. Işık parlamaları çok kötü görünüyordu. Sizin resimlerde yansımadan eser yok.
GadgetByteyoutubeXiaomi 15 Review: Compact Phones Aren't Dead!https://www.youtube.com/watch?t=404&v=t5KTI17NMdM&feature=youtu.be
Merhaba,
Lightroom da düzenleme yaptım, ancak orjinalleride gayet iyi ve yeterli
parlama yapmıyor, lakin kamera camı kirli ise yapar, her zaman çekim öncesi siliyorum kamera camını, gözlük bezi ile
-
en önemli etmen gsm operatörü ikamet ettiğiniz bölgede şebeke zayıfsa bataryayı sömürecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..
Sıkça sorulan sorular:
Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.
Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.
Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.
Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..
IMEI hakları yenileme derken yani 1 ocakdan itibaren yeniden 4 ay kullanıma uzatıpmış mı oluyor
Ben mesela henüz server kaydı yaptırmadım ve yılbaşından önce aldım
Şuan 4 ay kullanabilirim anlamına mı geliyor bu durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam ocak itibariyle tekrar 4+4 hakkınız oluyor..
Hocam sanal ram'i kapatın, çok fark edecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı zaten
Bu konu neden ölü
Neden ölü olsun gayet iyi, telefon sorunsuz maşallah ondandır.
Bu ara Server Kaydı yaptıran varsa kaça yaptırdı acaba? Ortada 100 usd diyenler kalmadı, artık 80-60 usd yaptıranlar var diye duydum. Telefon sıfırlanıyor diyen de var sıfırlanmıyor diyen de. Bir de uzaktan yapılabiliyor mu yoksa fiziki olarak bir yere götürüp mü yaptıralım?
-
Facede gördüm şimdi. 14 ultra için kayıt 70 dolar, 14t pro için 60 dolar denmiş. Server kaydı tabi.
-
Bugun mi 14 e mat koruyucu çektirdim de parmak izi okumuyor bir yolu yok mu?
Arkadaşlar server kaydını yaptırmak istiyorum, 60 usd ye yaptıranlar varmış. Özelden iletişim bilgisi paylaşacak varsa iki telefon için işlem yaptırmak istiyorum.
-
hocam merhaba, bu server kaydı ile alakalı, yılbaşında telefon kapatıp açma ile alakalı bir durum varmı ? buna benzer bir şey duydum kapatmassan sorun oluyormuş varmı böyle birşey
-
Yok hocam. Dümdüz kullanın. Bildiğin sıfır garantili cihaz almışsınız gibi düşünün. Herhangi bir fark yok.
en yalın şekilde izahat olmuş bende bu şekilde yanıt veriyorum çoğu kişi samsung cpid ve uygulamaları ile karıştırıyor çalışmayan uygulama varmı diye soruyor.
Selamlar, 14 pro almak istiyorum ama yurtdışı ürünleri hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Alırsam eğer ne gibi önlemler almam gerekiyor veya almadan önce yapmam gereken şeyler var mıdır?
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X