< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (19. sayfa)

-
-
s23u'dan sonra xiaomi 14 kullanıyorum. Genel olarak compact olarak başarılı bir telefon fakat ses konusu s23 ultradan sonra çok tatmin etmedi sanki beni.
s23uda daha net ses geliyordu tabi bunun ultra olmasında etkisi büyük. Xiaomi 14'de ses sonda çok çok hafif bir patlama oluyor.
EDİT: patlama kuvvetli müziklerde genellikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 17 Ocak 2025; 10:2:48 > -
Kamera olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamera olarak gayet kapışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kamera gayet iyi bu modelde gece modu bile tatminkar.
14 Ultra kamerası şimdiye kadar kullandıklarımın en başarılısı.
-
düz mi 14 için ekran koruyucu tavsiyesi var mı ?
-
14 Ultra nın kamerası Vivo 100x Pro ile eşdeğer düzeyde piyasada kamera performansına erişebilecek cihaz sayısı bir elin parmaklarını geçmez Xiaomi optik zoom da çok iyi Vivo gece çekiminde çok iyi şuanda kamera kiti olan paketi oldukça tercih ediliyor 14 Ultra'nın çevremde çoğu kişi sahip kit ile başka bir boyuta geçiyor cihaz..
Photo kit almadım, bu haliyle de gayet kullanışlı.
-
elbette oldukça dolu bir cihaz insanı fotoğraf müptelası yapıyor elime aldığımda işe odaklanamıyorum herşeyi fotoğraflama hissiyatı uyandırıyor standart hali yeterli düzeyde kit ile standartların ötesine geçiyor..
Gördüğüm en iyi kameralı modeller,
Xioami 14 ultra
Huawei Pura 70 ultra
Vivo X100
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 20 Ocak 2025; 13:16:51 >
Merhabalar.Bende yeni Xiaomi 14 kullanıcısıyım.Ekranına ve kamerasına koruyucu taktırmayı düşünüyorum.Ekranda okuduğum kadarıyla bir jelatin mevcut.Ben de telefonda fark ettim ama emin olmadan telefoncuya elletmeyim dedim.Kamerada da öyle bir jelatin mevcut mu? Sizler de kamera ve ekran koruyucu tavsiye eder misiniz? orjinal kılıfı ile kullanıyorum.
Merhaba, hayırlı olsun telefonunuz.
Ekranda fabrika çıkış jelatin mevcut. İlk çıktığı günlere nazaran piyasada güzel ekran koruyucular var, kullanımı jelatine göre daha keyifli ve kaliteli oluyor. Kamera kısmında bir koruma yok. Onun için satılan ayrıca koruyucu camlar var. 200-400-TL arası değişiyor sanırım fiyatları. Kılıf olarak da orijinal kılıfı kullanıyorum ağırlıklı olarak, arada da temu da ucuza aldığım şeffaf kılıfı da kullanıyorum.
Benim de merak ettiğim hayalet cam denilen koruyucu, ekran içi parmak izi telefonlarda kullanılıyor mu, xiaomi 14 serisinde kullanan var mı bilmiyorum.
-
Çabuk yanıtınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim.Dediklerinizi yapacağım bir arka cam koruma alacağım.Olmazsa ben de bir temu dan kılıf alayım.anladığım kadarıyla iş görüyor sanırım onun arka kamera koruması da var.2014'den beri i phone kullanıcısıyım.Arada kısa dönem Samsung deneyimim olmuştu ve almamla satmam bir olmuştu.Bütçe meselesi ve bir arkadaşımın tavsiyesi ile Xiaomi 14'e geçtim.Bu kadar geliştirdiklerini tahmin etmemiştim.Gerçekten hem kaasası duruşu hem de işlemci çok kaliteli.İyi ki geçmişim diyeceğim bir telefon markası oldu.
Temu'dan artık alışveriş yapmak sıkıntılı gümrük vergileri nedeniyle. Şeffaf kılıf vs almayı düşünüyorsanız hb veya trendyolda 100-200 TL arası görmüştüm ben. 500-TL ye hb de spigen kılıf da var.
Arka kamera kısmı çizilmesin diye koruma kullanıyorum, kullanmayan arkadaşlarda çizilme durumu nedir buradan sormuş olalım.
Xiaomi 14 gerçekten özellik olarak çok dolu, tasarım olarak da etkleyici, ergonomik olarak da ele çok iyi oturuyor. HyperOS 2.0 güncellemesi yapmadıysanız tavsiye ederim, telefon oldukça akıcı, kamerası tatmin edicidir. Kablosuz şarj, ters şarj gibi özellikleri de var, ben kullanıyorum bunları da.
-
Yeni bir güvenlik güncellemesi geldi, yapan oldu mu?
50 bin liraya xiaomi tercih eden yok. iphone veya Samsung
Xiaomi yurtdışı cihaz satışı iPhone ve Samsung tan fazla ülkemizde Xiaomi kendi forumları var genelde orda takılıyor müdavimleri
Merhaba iphone 15 ile yurtdışı xiaomi 14 pro ile arasında kaldım,14 pro 9500 sıfiri,iphone 15te ikinci el alacan 20 bine bulunuyor temizi max 20 bin bütçe var,
Merhaba,
Rusya'dan Xiaomi 14 12/512 gb Global siyah renk fiyat Yandex Markette 75000 ruble = 27.500 liraya geliyor. Sizce nasıl fiyat, alınır mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X