Orası belli de 500$ a nasıl oluyor onu anlamadım satanlar 700$ üzerinde satıyorlar 14t pro bile 540 $ civarında |
*** Xiaomi 14 / 14 Pro Ana Konu *** (21. sayfa)

-
-
Hocam, ikinci el, çin veya 256lık model de olabilir. Veya birisi elimden çıksın diye satmışta olabilir ama sıfır olduğunu bende düşünmüyorum
-
Arkadaşlar sunucu kaydı için imeiyi telefondaki imeiyi mi verdiniz nasıl yol izlemek gerekir? Bir fiziki, bir e-sim var.
-
Yok hocam sıfır. İngiltere'de xiaominin kendi resmi sitesinden herkese dağıttığı kuponla aldım.15 çıkacak diye stok eritiyorlar herhalde.
@MegaWolt38 teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vaay, çok iyi abi o zaman :)
-
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar iphone 15 ile takas ettim telefonu hyperos un garip takılmaları vs tuhaflıkları deli etmişti şuan kafam cok daha rahat ama güzel telefondu işletim sistemine önem vermeyenler düşünmesin mi14 alsın geçsin cok kaliteli bir telefon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamera koruyucu cam almıştım ama koruyucu olmadan kullanan ve çizik vs yaşamayan varsa çıkarmak istiyorum.
Ayrıca hayalet ekran sanırım bu modellerde yok, çünkü ekran içi parmak izi olayı nedeniyle birinden vazgeçmek gerekiyor gibi.
-
Sunucu kaydı için telefoncuya gittim başka IMEI getirmen lazım dedi, kendi imeisi olmaz dedi, siz nasıl yaptınız arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten başka imei olur. Kendi imeisi olmaz ki? Evdeki eski tuşlu cihazların imeisi bile olur. Ama kullanıma açık olacak. 7 yıl muhabbetinden dolayı kapalı olmasın. E devletten kontrol edin.
Evde de 7 yılı geçmiş telefon var. O zaman ya eş dosttan eski telefon bulacağız ya da uygun tr kayıtlı eski telefon alıp öyle halledeceğiz.
Bu arada telefon başına 50 USD ye iki Xiaomi 14 yaptıracağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 15 Şubat 2025; 14:35:11 >
hocam hangi rom kullanıyorsunuz mi 14 de
-
Elimde s23 256gb yurtiçi daha 8 ay garantisi var, Xiaomi 14 ile takas yapmayı düşünüyorum. Çizik dahi yok. Kutu fatura yok, yanında kılıfı ve adaptör verilecek. Ben xiaomiye alışamadım veya değiştirmek istiyorum diyenler özelden yazabilir. Yer Manisa İzmir civarı.
güzel bir teklif kimse yazmamış ilginç
Xiaomi 14 kullanıcısıyım. Nfc ile ödeme bir süredir çalışmıyor. Daha önce juşlanıyordum, ama son dönemlerde hep hata aldım. Sorunun kaynağı ne olabilir acaba, nasıl çözebilirim.
NFC işlemini geri yükle diye bir şey var hocam bir deneyin düzelir belki
Arkadaşlar pil sağlığı benim bir kaç aylık kullanım sonrasında %90'a düştü. Sizin ne seviyede acaba?
Denedim ama yine aynı hocam, anlamadım br türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X