|
Xiaomi 14T’nin hem görüntüsü hem de merak edilen özellikleri sızdırıldı
-
-
Çok pahalı. Resmi yoldan pek alıcısı çıkmaz. Samsung bu paralara direk amiral gemisi alınabiliyor bu paralara. S24,-plus, S23, S23 ultra filan (vergi dahil) bulunabilir. Xiaomi, Samsung vs. kullandım. Benzer özelliklerde Samsung alır geçerim. S24 serisi ve üzeri 7 yıl güncelleme var. Xiaomi'nin f/p telefonu x6 pro ve f6, başka modeller için alternatif çok. Pixel gibi sevenler için az daha ucuz olsa Nothing iyi bir alternatif. Xiaomi'nin düz 14 gibi telefonlarıda snapdragon olsun, ufak olsun pil fena olmasın diyenler tercih edebilir.
-
Xiaomi iyice zıvanadan çıktı üzerine tüy diktikçe dikiyor. Akıllı telefonların donanımları uzun süredir uçuk seviyede güçlü durumda ve önemli olan yazılım güncellemelerini alıp almadığı kısmı, Güncelleme verilirse neredeyse 4-5 yıllık telefonunuzu sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
Samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyorken gidip niye 5 yıl güncelleme garantili bir telefon alalım. üstelik fiyat avantajı da yok?
-
Aksine yanlış düşünüyorsunuz o pocolar 1 2 sene sonra xiaomi efendi üvey evlat muamelesi yaptıgı için kasım kasım kasıyor xiaomi xiaomi 14 t pro ile duz 14 arasında çok fark olmayacak kamerasında zaten küçükluk olarak da düz t ile demiyorum bak xiaomi mi serisi stabil kasma donma olmadan çalışıyor redmilerinde yazılımı vasat bide kaç yıl güncelleme garantisi guncelleme veriyor xiaomi duz amiral gemilerine bunu yapmiyor t serilerine özel 3 yıldır durum boyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
950 dolara bunu alacağıma 250 dolar koyar üstüne 16 promax alırım şaka mı bu
tasarım direk poco F6 pro
-
Yanlış bilmiyorsam poco x6 pro ve sonrasında 4 sene güncelleme garantisi verdi. Benzer bir garanti 13t ve sonrasında t serisinede geldi(5 sene sanırım). Ben pocolar için sadece o paralar için iyi dedim yoksa kasa kalitesi, kronik sorun, yazılım vs. iyi olduklarını düşünmüyorum. Ben nothing phone 2a kullanıcısıyım ve güncelleme konusunda daha iyi. 14t ve pro'da yazılım ve kasa kalitesi daha iyi olacaktır şüphem yok ama bir Samsung değil o fiyatlara. 200-250 dolar civarı daha düşük olsa 14t ve pro alınabilir. Samsung'un Türkiye özel fiyatlandırmasıyla Samsung çok daha iyi bir alternatif oluyor. Sadece düz 14 için bir parantez açtım cihazın büyüklüğü, snapdragon kullanması ve pili sebebiyle. Ayrıca bildiğim kadarıyla amiral gemisi serisininde güncelleme garantisi t serisinin altında değil(14, 14 pro ve ultra). Ben bazı poco ve redmileri fiyatına göre maksimum donanım bakıldığında makul buluyorum ama diğer yönlerden sınıfta kalabiliyorlar(kamera, pil, kasa kalitesi, performans vs.). Keşke t serileri daha ucuz ve amiral gemisi modellerde maksimum Samsung fiyatları veya biraz daha azı olsa ben ileride tekrar düşünebilirim.
-
Yani poco f6 pro almayıp Xiaomi 14 t pro falan bile alınabilir fiyat belli değil ama tahmini çünkü 12 tde plastik saçmalığına dönmüşlerdi çerçeveler ve arkası bile plastikti 13 tde de durum böyleydi poco f6 proda metal çerçeveye geçtiler bu çerçeveyi metale geçmeyi seneye ertelerlerse t serisinde büyük hata yaparlar bide çok fazla fark var mi serisi ile poco arasında kalite farkı var pocolar çabuk şişiyor yazılım sorunları bitmiyor miui 13 faciası bile mi serilerini tarhana çorbasına cevirmemisti pocolari redmileri mahvetti zatende t serileri mediatek islemci hızlı şarj ve kamera yazılımı için alınır mediatek 2021 den beri snapdragondan daha güclü verimli
Ülkemizde resmi kanallardan xiaomi satışları çok az %70 i eşek ve katırlar ile gelir... getiren ithalatçı kardeşlerime sesleniyorum kayıt olmayan modelleri boşuna getirmesinler ve f/p olmayan alt orta segment ve pahalı olacaksa t/t-pro serilerini getirmesinler bir anlamı yok :)
Xiaomi 13 ve 14 serilerinden kayıt olabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13-14 serisi tümü kayıt olabiliyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X