Şimdi Ara

Xiaomi 14T pro mu xiaomi redmi note 14 pro mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllar kullandığım redmi note 8 pro telefonum arızalar vermeye başladığı için telefonumu değiştirmeye karar verdim. Bu iki model arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı ve neden? Pek mobil oyun oynamam genelde sosyal medya kullanırım fotoğraf çekmeyi severim okulum evime uzak o yüzden uzun süre ev dışında kalıyorum ve telefonumu şarj edemiyorum bu yüzden şarjının da uzun süre dayanması gerek. Siz hangisini önerirsiniz? Nedenleri ile açıklar mısınız?

• güncel uygun fiyatları needır acaba kampanya vs var mı?

• Sizinle aynı tecrübeyi yaşadım hocam ben de 5 senedir Note 8 prodan sonra YD 14T pro aldım beni bayağı tatmin etti. İki telefonu da epey üzerinden kıyaslayın. bana göre 14T pro ama sizin kararınız.

Note 8 pro bile 5 sene götürdü beni sanırım bu telefonda bir 5 sene götürür.

• narsess kullanıcısına yanıt

YD isterseniz eğer 14T pro 512 Gb 19000 - 19500 arasında satılıyor hocam. Direnç veya server kaydı yok.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

Hocam bende YD almayı düşünüyorum ama direnç mirenç kafam çok karıştı satan Bi yer redmi note 14 proya güncelleme yapamazsınız 14t proya yaparsınız dedi Bi diğer yer kayıtlar açılmadı daha dedi şimdilik sım 1 sım 2 yuvalarını kullanın o zamana kadar kayıtlar açılır direnç atarız sıkıntı olmaz güncellemede dedi. Model konusunda kararsızken bide bunlar çıktı ımeı konusunda sizin hiç sorununuz falan oldu mu nasıl hallettiniz?

• _.Burak._ _ kullanıcısına yanıt

Hocam ben kayıtsız ve dirençsiz aldım zaten 8 ay kullanım hakkım var bitmeye yakın server kaydı yaptıracağım.

Yeni sıfır telefonun arkasının açılmasını istemediğim için dirençsiz aldım.

Server ya da dirençte güncelleme sorunu olmuyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8/128
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.