Bildiğiniz gibi yakın tarihte Redmi K70 ailesini gözler önüne süren Xiaomi, şimdi küresel versiyon olan 14T ailesi üzerinde çalışıyor. Bu bağlamda birkaç hafta sonra küresel pazarda satışa sunulacak olan 14T modellerinin, hem fiyat hem de özellik bakımından rekabete iddialı bir giriş yapması bekleniyor.
Xiaomi'nin paylaştığı tanıtım videosuna göre Xiaomi 14T serisi, Leica ortaklığıyla tasarlanan Leica Summilux lenslere sahip olacak. Videoda 14T Pro'nun 60 mm'de fotoğraf çektiği görülüyor, ancak bunun kameranın doğal odak uzaklığı mı yoksa yakınlaştırma modlarından biri mi olduğundan emin değiliz.
İinci görüntüye geçerken, bu video, özellikle "Film moduna" odaklanıyor. Bilmeyenler için Xiaomi 14 serisinde bulunan bu özellik, varsayılan olarak 2,29:1 en boy oranına ayarlı otomatik odak değiştirme seçeneğiyle sinematik bir bokeh efekti ekliyor. Xiaomi 14T ve 14T Pro hakkında tüm detayların önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor. İşte her iki telefon için beklenen özellikler;
Bunun içine roket bile koysan tasarım kötü olduktan sonra hiç ilgi görmez. Bana göre çöp
13 t pro mdan gayet memnunum değiştirmek için sebeb göremiyorum 2600 nit den 1600 nit parlaklığa düşüşü sevmedim. 13 t pronun tek eksisi kablosuz şarj 15 serisine kadar beklerim Yada 25 ulra keşke Samsung pil ve hızlı şarj olayında xiomiye yaklaşsa Aynı tas aynı hamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme