Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
35
Favori
24.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yahu ne telefoncusu, ne üreticisi dalga mı geçiyon aga bizle

telefoncu dediğin senin benim kadar biliyor mu telefonun özelliğini? Git sor bakalım ddr5 ile 5x arasındaki farkı, veya eski batarya ile silikon karbon arasındaki farkı bilebilecek mi.

Üreticiye gelince, Apple değil miydi "biz telefonu bitirmek için her güncellemede şarj kapasitesini bilinçli olarak düşürüyoruz" diyen

aynen, üreticiler kullanıcı dostu flan , istiyorlar ki 1 telefonu 10 sene kullanalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt

bu sözlerini doğubank gibi telefoncuların bol olduğu hanlarda söyleme sakın donsuz kaçarsın 😃,ayrıca seni tebrik ediyorum bravo gerçekten👍 , bir kullanıcı olmanıza rağmen, üretici firmadan daha bilgilisiniz😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 27 Mart 2025; 9:9:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Ultra kullanıyorum 10 gündür döngüm 10 yada 11 olması gerekiyor.

günlerdir pili şarj ederken 80 den sonra çok hızlı bir şekilde 100 e çıkmasını ve kullanmaya başlayınca su gibi 80 e inmesi ardından 80 den sonra normale dönmesi sorunum vardı dün telefonun pilini bitirdim. bitirirken %1 de rahat yarım saatten fazla kullanmışımdır parlaklık full de

bitince şarja taktım ve 1 saate %100 oldu akabinde 1 saat daha telefonu şarjda tuttum.

sonrasında şarjı söküp tekrar telefonu açtım ve tekrar şarja takıp telefon açık şekilde 30 dk daha bekledim.

şuanda deneyimlediğime göre gece 12 den sabaha kadar %100 den %96 ya düşmüş (gece 10 15 dk twitterda dolaştım)

sabah 9 ve şarjım %91 sanırım kalibrasyon olayını yapınca telefon kendine geldi

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    bak senin anlayabileceğin şekilde görselle anlatayım, yok hâlâ üretici flan savunacaksan senin donsuz kaçma hatıran doğubank'ın bilgi birikimi ile alakası olmayabilir XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

• Hediyeler lansmana mı özeldi? Güzel fırsatmış, kaçırdık valla.

Poco f7 ultra ile xiaomi 15 arasında kaldım.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Sanırım şarj seçeneklerinde pil koruma kısmında iyileştirilmiş şarj seçeneklerini tamamen iptal ederseniz sorununuz çözülebilir.

• Telefonun yanında gelen kulaklık silikonsuzmuş hiç dikkat etmemiştim. Benim kulağımda durmaz. Xiaomi Store'lerde silikonlu bir modelle değişim yaparlar mı acaba?. Geldiği gibi jelatinli şekilde duruyor hiç açmadım.

• mavvrick kullanıcısına yanıt

Seçenek zaten kapalı cihaz 80 üzerine çıkıyordu dün şarjı tamamen bitirip kapalı şekilde %100 yapıp birkaç saat daha şarjda tuttum bugün akşam saat 16:50

10 saattir aktif telefon ve şarjım 58 şuanda

sorunum sanırım çözüldü cihazın şarjı gözle görülür şekilde arttı şuanda elimde hiç düşürmesem bile yarın sabahı çıkarır sanırım.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Aslında şarjınız artmadı yine aynı kapasitede sadece bms senkronizasyonu hatalıydı kalibre etmiş oldunuz. Yüzde 1de yarım saat kullandım demişsiniz artık yüzde 1de o kadar gitmeyecek mesela.

• Xenefonx X kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu bilmek en güzeli 😁 yoksa tribe giriyorum

• Bende bugün sipariş geçtim yeşil renk. Samsung S23u dan geçiyorum. Teslim aldığımda yorumlarımı belirtirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun.

• recepix kullanıcısına yanıt

Selam arama yaparken mesajınıza denk geldim. Honor 90 kullanıyorum. Play sistem güncellemesi en son Ocak ayı yüklüydü. Gece sıfırladım telefonu mayıs 2024 ayında kaldı. Sizde durum nedir güncelleme gözüktü mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 27 Mart 2025; 20:8:33 >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün sonra kontrol ettiğimde Mart güncellemesi gelmişti. Size de birkaç güne kadar gelecektir. Bekleyin.

• Mecburen. Teşekkürler.

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Link atar mısın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenefonx X kullanıcısına yanıt

Zannetmiyorum hocam bana da geldi, ilk alışamadım ama sonra hoşuma gitmeye başladı. Çevreye duyarlısın kulaklarda hiç baskı olmuyor ve daha sağlıklı. Tabi silikonlu müzik hissiyatı olmaz

• Valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın. Bence 5200 mah hakkını veren bir cihaz değil. Bendeki xiaomi 15 tam 24 saat gidiyor. Yüzde 20 civarı kalmış oluyor geriye. Ben memnunum sadece kağıt üzerindeki değer ile kullanım arasında fark olduğunu düşünüyorum. 3500 mah pil ile bu değerleri alan cihazlar var.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.