şuan oneplus kullanıyorum .mi4 ten beri xiaomide kullandım kullandırdım yerine göre cihaz aldırdım.redmi serisinde sorunlu modeller var .fakat helio g99 ve üstü işlemci kullanan hiç bir modelde kasma donma görmedim.spesifik yeni optimize edilmemiş uygulama,oyunlar ve aşırı multitasking de androidler donarbilir çünkü her uygulamayı arka planda aktif tutmaya çalışıyor.reklam konusunda ve fiyat politikaları konusunda bende xiaomi karsitiyim çamur atmam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 19 Ekim 2024; 12:19:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 15'in özellikleri ortaya çıktı: Dev batarya ile geliyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arıyor musunuz peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır küçük ekranda farkı anlamak kolay değil , ayrıca şarj yiyordu.
-
Ya arkadaş küçük ekranda farkı anlamak nasıl zor. Ben baktığım zaman anlıyorum İnternete de adamlar yazıyor baktığım gibi anlıyorum diye kalite farklarını. Bence kalitesizliğe alışınca eldekiylr savunmak gibi bir şey.
bende 7000mah pil vardım sandım
5500mah ne ki
-
Samsung 6.7 inçe 4500 mAh koyunca alkışlarsınız, Xiaomi 6.3 inçe 5500 mAh koyunca ne ki mi oluyor :))
6000 mah bataryalı Samsung telefon kullanıyorum. 4500mAh telefonu alkışlamam
-
bende 4gen2 var alalı 1 yıl oldu ve kasıyor daha öncede kullandım 632 li bir işlemcili modelini yine kasıyordu sorun işlemci değil xiomi markasının yazılımı her iddasına girerim cihazlarını yavaşlatıyor sizin kullanım senaryonuz nedir bilmiyorum ama yogun şekilde kullanan kişilerin hepsi aynı şeyleri söylüyor telefoncuya sordum o bile aynı şeyi söyledi bir süre sonra yavaşlar cihaz kesinlikle güncelleme yapma dedi ve nedeni açıkladı
-
Sen kücük ekrandaki 4k ile full hd farkını anlayabiliyor musun ? Helal olsun sana. Sinema perdesinin 2k, İmax'ın 4k olduğu dünyamızda , kücücük ekrandaki 4k farkını anlayabiliyorsan gerçekten bravo :)
-
Aktif şekilde kullanıyorum ,128 gb hafızamın 126'sı dolu. Yavaşlıyorsa senin cihazında bir optimizasyon sorunu mevcut olabilir.
-
iyi bildini tap ne diyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X